Om Katarina Elektriska AB

Välkommen till oss på Katarina Elektriska! Vi är ett komplett och behörigt elföretag med flera års erfarenhet av olika typer av elinstallationer, stora som små och arbetar i hela Storstockholm. Våra tjänster vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag.

Tjänster företag / organisationer

Vi har lång erfarenhet av att arbeta emot företag och byggentreprenörer. Vi är en One Stop Shop vad kommer till el. Vi utför ombyggnationer, renoveringar, installationer, vi har även vår egen elverkstad för reparationer och servicearbeten. Vi ser helheten och sätter dina behov som kund i första hand. Även det minsta jobbet är viktigt för oss. Du kan alltid känna dig trygg med att vi levererar produkter och tjänster av högsta kvalitet, kompetens och bra service. Alla våra montörer innehar ECY – Certifikat ( = godkänd elutbildning ). Med oss som installatörer är du garanterad att allt arbete utförs av utbildad och erfaren personal.

Tjänster privatperson

Är du privatperson och behöver hjälp av en elektriker? Oavsett om du behöver hjälp med att dra om el hemma eller renovera en gammal lampa så har vi expertis att hjälpa dig. Vi är en One Stop Shop vad kommer till el. Vi utför ombyggnationer, renoveringar, installationer, vi har vår egen elverkstad för reparationer samt en välsorterad Butik för elartiklar mitt i hjärtat på Söder i Stockholm. Alla våra montörer innehar ECY – Certifikat ( = godkänd elutbildning ). Med oss som installatörer är du garanterad att allt arbete utförs av utbildad och erfaren personal.

Verkstad

Vår elverkstad är ett viktigt komplement till arbetet vi utför ute på fält. I verkstadens elektronikavdelning kan vi anpassa, programmera och testa elektronikutrustning innan den ska installeras. Här utför vi även reparationer av golv,- bords- och taklampor samt din kristallkronor. Vi kan även hjälpa till med reparationer av en del hushållsapparater.

Butik

Butiken som vi har bjuder på enklare elmaterial, ljuskällor m,m- Tex strömbrytare, uttag, dimmer, spotlights, lampor, batterier m,m

Vi tar även hem saker på beställning så kom gärna in och fråga oss om ni vill ha hjälp. Fabrikat som vi har i butiken är:

- Philips

- Osram

- Schneider Electric

- Elko

- Gelia

- Energizer

Vi kan även beställa andra fabrikat efter önskemål.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Katarina Elektriska AB Elinstallationer, Stockholm - 1
  • Katarina Elektriska AB Elinstallationer, Stockholm - 2
  • Katarina Elektriska AB Elinstallationer, Stockholm - 3
  • Katarina Elektriska AB Elinstallationer, Stockholm - 4
  • Katarina Elektriska AB Elinstallationer, Stockholm - 5

Katarina Elektriska AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnKatarina Elektriska Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande26.11.1999
Org.nr:5565796298
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43210 Elinstallationer

Exekutiva befattningar/Administration

Tim Martin WahlströmVerkställande direktör
Bo Ulf WahlströmLedamot
Tim Martin WahlströmLedamot
Christina Maria WahlströmSuppleant
Gösta Einar Mathias LiljedahlSuppleant
Rickard Kimmo RantaSuppleant
Lars Benny SvenssonRevisor