Om företaget

Välkommen till oss på Katarina Elektriska! Vi är ett komplett och behörigt elföretag med flera års erfarenhet av olika typer av elinstallationer, stora som små och arbetar i hela Storstockholm. Våra tjänster vänder sig till...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-643 55...
Adress

Södermannagatan 18

11623 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Katarina Elektriska AB har valt att inte visa omdömen.

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Välkommen till oss på Katarina Elektriska! Vi är ett komplett och behörigt elföretag med flera års erfarenhet av olika typer av elinstallationer, stora som små och arbetar i hela Storstockholm. Våra tjänster vänder sig till privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag, entreprenader, fastighetsförvaltare och byggföretag.

Tjänster företag / organisationer

Vi har lång erfarenhet av att arbeta emot företag och byggentreprenörer. Vi är en One Stop Shop vad kommer till el. Vi utför ombyggnationer, renoveringar, installationer, vi har även vår egen elverkstad för reparationer och servicearbeten. Vi ser helheten och sätter dina behov som kund i första hand. Även det minsta jobbet är viktigt för oss. Du kan alltid känna dig trygg med att vi levererar produkter och tjänster av högsta kvalitet, kompetens och bra service. Alla våra montörer innehar ECY – Certifikat ( = godkänd elutbildning ). Med oss som installatörer är du garanterad att allt arbete utförs av utbildad och erfaren personal.

Tjänster privatperson

Är du privatperson och behöver hjälp av en elektriker? Oavsett om du behöver hjälp med att dra om el hemma eller renovera en gammal lampa så har vi expertis att hjälpa dig. Vi är en One Stop Shop vad kommer till el. Vi utför ombyggnationer, renoveringar, installationer, vi har vår egen elverkstad för reparationer samt en välsorterad Butik för elartiklar mitt i hjärtat på Söder i Stockholm. Alla våra montörer innehar ECY – Certifikat ( = godkänd elutbildning ). Med oss som installatörer är du garanterad att allt arbete utförs av utbildad och erfaren personal.

Verkstad

Vår elverkstad är ett viktigt komplement till arbetet vi utför ute på fält. I verkstadens elektronikavdelning kan vi anpassa, programmera och testa elektronikutrustning innan den ska installeras. Här utför vi även reparationer av golv,- bords- och taklampor samt din kristallkronor. Vi kan även hjälpa till med reparationer av en del hushållsapparater.

Butik

Butiken som vi har bjuder på enklare elmaterial, ljuskällor m,m- Tex strömbrytare, uttag, dimmer, spotlights, lampor, batterier m,m

Vi tar även hem saker på beställning så kom gärna in och fråga oss om ni vill ha hjälp. Fabrikat som vi har i butiken är:

- Philips

- Osram

- Schneider Electric

- Elko

- Gelia

- Energizer

Vi kan även beställa andra fabrikat efter önskemål.

Katarina Elektriska ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Katarina Elektriska AB

Omsättning

11 776 tkr

Vinstmarginal

8.10 %

Anställda

9

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Katarina Elektriska AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Katarina Elektriska Aktiebolag

Org.nr:

5565796298

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

43210 Elinstallationsfirmor

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

26.11.1999

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

086435555

08-643 55 55

086-43 55 55

0864-355 55