Se på karta
Skolvägen 1295731 Övertorneå

Söker du en ny yrkesinriktning eller vill du fräscha upp gamla kunskaper? Utbildning Nord i Tornedalen är en unik trenationsutbildare i Europa! Vi anordnar individuellt anpassade utbildningar för arbetsmarknadens behov i Sverige, Norge och Finland.

Ingenjör Bååths gata 1972212 Västerås

Myndigheten för yrkeshögskolan bidrar till att försörja arbetslivet med rätt kompetens i rätt tid. Vårt huvuduppdrag är att ansvara för frågor som rör yrkeshögskolan i Sverige och verka för att utbildningarna tillgodoser arbetslivets behov av kompetens.

Sveavägen 6511350 Stockholm

5 (2)

Vi är en av Europas ledande handelshögskolor, med en stark förankring i det svenska näringslivet och samhället. Ca 2000 studenter är inskrivna vid våra utbildningsprogram på kandidat- och mastersnivå. Bedriver även världsledande forskning inom marknadsföring, nationalekonomi m.m.

Lövbergavägen 883335 Strömsund

Vi är en auktoriserad redovisningsbyrå som erbjuder löpande bokföring, bokslut, årsredovisningar, deklarationer, skatt, löner och kvalificerad affärsrådgivning.

Elmetorpsvägen 1529139 Kristianstad

1 (2)

På Högskolan Kristianstad finns några av landets mest populära kurser och program. Vi bedriver forskning och utbildning inom många samhällsviktiga områden.

Rörstrandsgatan 6211340 Stockholm

Vi utbildar personal och företag till marknadens bästa pris. Kontakta oss idag för en offert!

Frejgatan 1911349 Stockholm

Kalm Education erbjuder uppdragsutbildningar för företag och organisationer inom flera olika ämnesområden. Vårt koncept bygger på grundlig analys före varje kursstart samt ett personligt och engagerat samarbete med våra kunder för att säkerställa att varje utbildningstillfälle ger exakt det resultat som eftersträvades. Utbildningarna innehåller alla de moment som tryggar utbildningarnas kvalité från start till mål.