Om företaget

Kalm Education erbjuder uppdragsutbildningar för företag och organisationer inom flera olika ämnesområden. Vårt koncept bygger på grundlig analys före varje kursstart samt ett personligt och engagerat samarbete med våra kunder...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
018-71 40...
Adress

Frejgatan 19

11349 Stockholm

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Kalm Education erbjuder uppdragsutbildningar för företag och organisationer inom flera olika ämnesområden. Vårt koncept bygger på grundlig analys före varje kursstart samt ett personligt och engagerat samarbete med våra kunder för att säkerställa att varje utbildningstillfälle ger exakt det resultat som eftersträvades. Utbildningarna innehåller alla de moment som tryggar utbildningarnas kvalité från start till mål.

Utbildningar

Vi anordnar såväl längre grupputbildningar som kortare individuell träning beroende på behov och situation. Seminarier och 2-dagarsutbildningar är också populära koncept. Alla våra utbildningar grundar sig alltid på en ingående analys tillsammans med kunden för att komma fram till vilket behov som föreligger. Därefter ger vi förslag på vilket format och vilken inriktning utbildningen ska ha. Alla kurser genomförs som uppdragsutbildning, dvs vi skräddarsyr och genomför varje enskilt projekt som därigenom blir unikt för respektive kund. Vi är speciellt stolta över vår stora och långa erfarenhet som leverantör av utbildningar inom språk, vilket också är det ämnesområde där vi har flest kurser med fast grundinnehåll. Givetvis anpassas detta innehåll sedan för varje enskild kund enligt önskemål. Vi är självklart inte främmande för att ta uppdrag inom andra ämnesområden än de nedan presenterade, men talar också om då det är något vi inser att vi inte kan leverera utifrån våra kvalitetskrav. Återkopplingen till våra kunder är mycket viktig för oss. Därför sker utvärdering minst en gång per genomförd kurs.

Vi berättar naturligtvis gärna mer om respektive ämnesområde och kurs. Kontakta oss så återkommer vi till er!

IT

Microsoft Office grundutbildning Upptäck fördelarna med att du och dina medarbetare noggrant går igenom antingen valda delar eller hela MS Office-paketet. Med denna investering kommer hela verksamhetens effektivitet att öka drastiskt, samtidigt som kollegorna upptäcker många finesser som gör jobbet både roligare och enklare. Våra kursledare är självklart alltid uppdaterade med de allra senaste versionerna men har samtidigt lång erfarenhet av att utbilda i tidigare versioner. Naturligtvis skräddarsys utbildningen utifrån just ert företags IT-förutsättningar. Frekventa ord och uttryck ur er vokabulär tas med i övningsexemplen. Kursen ges lämpligast under en längre tidsperiod med förslagsvis ett undervisningstillfälle i veckan.

Språk

Behovsanpassad utbildning individuellt eller i grupp.

Kalm Education erbjuder språkträning med inriktning på deltagarens arbetsuppgifter inom bl a följande språk; Engelska, Svenska, Svenska 2, Tyska, Spanska samt Franska. Innehållet styrs helt enligt de noggranna förkunskaps- och behovsanalyser som alltid föregår kurserna. De vanligast förekommande momenten för språkkurserna är t ex Möten, Presentationer, Konversation och Telefonsamtal. Givetvis finns alltid grammatik och uppbyggnad av ordförrådet med i våra kurser. Våra språkkurser inkluderar också en kort introduktion om rådande seder och bruk i respektive land. Varje deltagare testas såväl muntligt som skriftligt före kurs och bedöms enligt Kalm Educations nivåskala som är jämförbar med Europarådets skala. Tillsammans bestämmer vi sedan målet med utbildningen. Efter genomförd kurs får varje deltagare ett individuellt intyg med personliga kommentarer från kursledaren. Då vår långa erfarenhet av språkutbildning givit oss många värdefulla kontakter kan vi enkelt också erbjuda utbildning inom andra språk, givetvis med vår hårda kvalitetsstyrning i botten.

Ekonomi

En kurs i företagsekonomi utformad för er som inte jobbar dagligen med ekonomiska begrepp. Denna kurs ger medarbetarna en introduktion i vad som händer inom företaget då olika ekonomiska förlopp sker t ex genom att titta på kopplingen mellan resultat och balansräkning och vad siffrorna egentligen säger om företaget.

Förutom kunskaperna medför detta att man också höjer medvetenheten inom företaget om var stora kostnadsbesparingar kan göras, något alla tjänar på i längden. Naturligtvis skräddarsys utbildningen utifrån just ert företags ekonomiska struktur. Frekventa ord och uttryck ur er vokabulär tas med i övningsexemplen.

Kursen kan ges antingen i seminarieform eller i ett längre format där gruppövningar och djupare analyser genomförs.

Coaching

Coaching innebär att stötta en individ eller en grupp att utvecklas och höja sin prestation. En coach hjälper till att gå från där man står idag till ett uppsatt mål i framtiden.

Kalm Educations utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

018714010

01-871 40 10

018-71 40 10

0187-140 10