Se på karta
Norra björstorp 23627355 Brösarp

5 (3)

Vi säljer det mesta inom bygg och trädgård men även lite för lantbruket. Samarbetet med Lantmännen och Bolist ger oss tillgång till starka inköpsorganisationer med ett brett utbud av kvalitetsprodukter till rimliga priser. Varmt välkommen in till vår butik för att få råd och bli inspirerad!

Timmermansgatan 1875333 Uppsala

Utför markarbeten med grävmaskin, dumper, väghyvel, lastbil, lastmaskin och spårgående maskin till timpris eller på entreprenad. Förmedling för 75 medlemsföretag med tillsammans 250 maskiner. Vi förmedlar även anläggningsarbetare, schaktbilar och maskintrailers.

Storgatan 1911451 Stockholm

Sweden-China Trade Council, SCTC, is the leading, independent network for your China business. SCTC shortens your way to China with reduced risk by activating our members’ unique knowledge and experiences in doing business with and in China.

Kungsgatan 611143 Stockholm

Välkommen till WILDECO

Sigurdsgatan 2172130 Västerås

VTS erbjuder Kommunikation oavsett språk. Stor tillgänglighet, bred kompetens och hög kvalitet kännetecknar oss. VTS har unik kännedom om Västmanland.

Fridhemsgatan 1579230 Mora

Önska består idag av 35 butiker från Boden i norr till Ystad i söder. Vi har produkter från kända varumärken med inriktning på glas, porslin och heminredning.

Brännans Byaväg 6326365 Viken

Skötsel av utemiljöer åt kommuner, samfälligheter, bostadsrättsföreningar Personaluthyrning Flyttstädning Hushållsnära tjänster; städning och trädgårdsskötsel Snöröjning. Förare-lastmaskin, truck.

Oldevigsgatan 365231 Karlstad

Stellatus startade år 2000 och är en friskola som undervisar från förskoleklass till och med år 6. Klasserna är små och verksamheten personaltät. Skolan finns i en inspirerande miljö med vacker omgivning på Rosenborgs herrgård i Karlstad. En miljö som skapar trygghet hos barnen, föräldrarna och för oss som arbetar på skolan.Vår förskola finns i Härtsöga gamla skola och bedriver verksamhet för barn mellan 1-5 år.

Tornhultsvägen 6225476 Allerum

Farmartjänst finns över hela landet och levererar högkvalitativa tjänster som utförs av kunniga, självgående entreprenörer med specialistkompetens i varje led.Vi är en helhetslösning: företag och privatpersoner kan med ett enda samtal få lösningar på allt från kvalificerad bemanning, snöröjning och grönyteskötsel till säkerhetsstängsel, containerlossning och grävning med tunga maskiner.

Spinnmästarevägen 243734 Lindome

Linneabackens förskola, är en fristående förskola för barn i åldrarna 1-5 år. Förskolan är belägen i Lindome, Mölndals kommun. Barnen som kommer till oss är indelade i en yngre och en äldre grupp. Vår inriktining är utomhuspedagogik med Montessoriinriktning. Eftersom vi värnar om vår miljö kommer alla varor som vi inhandlar att vara ekologiska så långt som detta är möjligt.

Renmarkstorget 1190326 Umeå

Kärngården Personalkooperativ är ett certifierat Arbetsintegrerande socialt företag som arbetar med sysselsättning för människor med erfarenhet av psykisk ohälsa/psykiska funktionshinder. Vi driver ett allmänt café samt en fin secondhand-butik med inriktning kläder & accessoarer för allmänheten i centrala Umeå.Vi erbjuder föreläsningar, aktiviteter, studiecirklar och musikevenemang.

Stortallsvägen 479155 Falun

Välkommen till Arkivcentrum Dalarna. Här bevaras historien om Dalarnas näringsliv och kultur från medeltiden fram till idag. Vi är ett näringslivsarkiv som förvarar och vårdar handlingar från företag, organisationer och enskilda personer som verkar i vår företagsamma del av Sverige.

Rasmusgatan 3A21446 Malmö

Odla i Stan arbetar med att på ett långsiktigt och hållbart sätt sprida och utveckla stadsodling tillsammans med boende, föreningar, fastighetsägare och kommunala verksamheter. Vi har växt fram sedan 2009 med säte på Seved i Malmö, men verkar även i andra bostadsområden som Rosengård. Vi arbetar även med pedagogisk odling på skolor. Genom att vara i framkant och skapa nya sätt att föra in odling i stadslandskapet är Odla i Stan en stark aktör som bidrar till en mer hållbar utveckling lokalt. Ätbara växtväggar samt biodling på Malmös hustak är några av de senaste utvecklingarna.

Kungsgårdsvägen 8A23456 Alnarp

E-planta - utvalda växter för svenskt klimatE-planta är en kvalitetsmärkning för svenskodlade buskar och träd utvalda för svenskt klimat. Även virusfria (=certifierade) fruktträd och bärväxter säljs under denna beteckning.Väljer du E-märkta växter får du friska, pålitliga och odlingsvärda plantor som klarar vårt ofta tuffa svenska klimat år efter år.

Svarvargatan 846256 Vänersborg

Vi arbetar med markanläggning, byggnation, måleri, grönytor, trädgårdsplanering, skogsservice, bemanningsservice och städservice.

Kungsgatan 1721149 Malmö

Montessoriförskolan Trappan är en privat Montessoriförskola med kristen profil.

Hakon Ahlbergs väg 4685240 Sundsvall

Vi är en fristående förskola i Sidsjöområdet i Sundsvall. Förskolans verksamhet bygger på Reggio Emilias tankar och filosofi om barns lärande. Förskolan har plats för 55 barn, fördelat på tre avdelningar.

Täng MARKUSGÅRDEN 346794 Grästorp

Wästgötarna är en liten odlarförening med åtta medlemmar, alla lantbrukare i Västergötland. Vi odlar i huvudsak historiska sädesslag såsom dinkel, emmer och nakenkorn. Dessa förädlar vi till mjöl och flingor mm. Vi arrangerar också bagarkurser och fältvandringar.

Billingsfors66641 Billingsfors

För mer än 40 år sedan kom man på tanken att bilda ett stor-Lastbilscentral (LBC) inom Dalsland. Efter förhandling med samtliga centraler i regionen, beslutades om sammangående med centralerna i Bengtsfors, Ed och Bäckefors.

Skogsvägen 4026654 Vejbystrand

Vi välkomnar alla barn från 0-12 år. Vi är en fristående skola som drivs i form av ett föräldrarkooperativ.

Knut påls väg 1125669 Helsingborg

Välkommen till SydGrönt - hos oss är allting lite grönareSydGrönt hör till Sveriges främsta företag när det gäller svenskproducerade frukter och grönsaker. Tillsammans med våra duktiga producenter odlar vi fram både välkända och nya favoriter. Alltid med fokus på miljö och kvalitet. Alltid med grön omtanke.Välkommen att kika i vårt gröna skafferi, läsa mer om oss och lära känna våra odlare.

Hildedalsgatan 4241705 Göteborg

Grimbo Bilvård är en ekonomisk förening och drivs som ett socialt arbetskooperativ. Vi är ett gott gäng som gillar att jobba med bilar och har stor kompetens inom bilrekonditionering samt däckservice. Kooperativet startades 1998 och består av personer som av någon anledning står utanför ordinarie arbetsmarknad. De kunder vi riktar oss till är privatpersoner samt småföretag, men även större företag är välkomna. Vi jobbar i ett lugnt tempo, är noggranna, vi tar oss god tid till dig som är kund sa

Järngatan 1223435 Lomma

5 (1)

Möbeltapetserare. Klär om möbler och säljer möbeltyger. Syr överdrag och dynor - till hem, offentlig miljö, båten och husvagnen.