Se på karta

ekonomisk rapportering 

gav 6 företag inom detta område

Pihlgrensgatan 765225 Karlstad
logo

LR Revision & Redovisning är ett nätverk av lokalt ägda revision- och redovisningsbyråer, med över 70 lokalkontor runtom i Sverige. Våra medlemsbyråer arbetar främst med små och medelstora företag. Samtidigt har byråerna fördelen av en gemensam organisation som ger tillgång till specialister, kompetensutveckling och ett internationellt kontaktnät.

Rålambsvägen 1711259 Stockholm
logo

Söker ni revisor, skattekonsult eller redovisningskonsult? Då har ni hamnat rätt! Winthers är ett medelstort revisions- och konsultföretag med kunder i många olika branscher. Våra kunder är aktiebolag, ideella föreningar, internationella filialer m.m. och vi ser oss som specialister på både företagets och företagarens ekonomi. Välkommen till Winthers.

Industrigatan 2127139 Ystad
logo

Vår verksamhet består av revision, skatter, bokföring, bokslut och ekonomiska konsultationer m.m.

Hemvägen 1595731 Övertorneå
logo

Vi på Redovisning & Ekonomi i Tornedalen AB är som de flesta av våra kunder – hårt arbetande småföretagare. Vi träffar olika typer av företag från en mängd olika branscher. Det ger oss en bredd och ett djup i vår erfarenhet som alla våra kunder har glädje av. Det viktigaste för oss är att du som kund får ett personligt och professionellt bemötande, och att vi kan hjälpa dig att förvalta och utveckla ditt företag. Vi är fristående men samarbetar vid behov med andra.

Margretelundsvägen 6716736 Bromma
logo

Redovisningskonsult med fokus på kreatörer och småföretagare inom holistisk hälsa. Av mig kan du få hjälp med löpande bokföring, moms, fakturahantering, bokslut och mycket mera. Vill du sköta din bokföring själv kan jag stötta dig i att komma igång. Digitalt och smidigt samarbete. Välkommen!

Södra vägen 2036131 Emmaboda
logo

Vi är en liten men väl inarbetad revisionsbyrå i Emmaboda, Småland som funnits sedan 1950-talet. Vi arbetar främst med små och medelstora företag inom de flesta branscher där alla företag är lika viktiga. Våra klienter finns till största delen i Emmabodatrakten, Växjö och Kalmar, men vi har även klienter som sträcker sig från Hälsingland till Skåne.