Om LR Revision

LR Revision & Redovisning är ett nätverk av lokalt ägda revision- och redovisningsbyråer, med över 70 lokalkontor runtom i Sverige. Våra medlemsbyråer arbetar främst med små och medelstora företag. Samtidigt har byråerna fördelen av en gemensam organisation som ger tillgång till specialister, kompetensutveckling och ett internationellt kontaktnät.

Redovisning

Inom ramen för begreppet redovisning ryms en rad återkommande ekonomiska arbetsuppgifter, som t.ex. bokföring, kontering,skatte- och momsfrågor, kund- och leverantörsreskontra, ekonomisk rapportering etc. Vi kan erbjuda ett stort utbud av tjänster inom redovisning och administration. Du väljer själv hur du vill använda oss.

Revision

Revisorn genomför en oberoende revision genom att granska och bedöma företags årsredovisning, bokföring och förvaltning. Resultatet av granskningen dokumenteras och rapporteras både till dig som företagare och i den offentliga revisionsberättelsen. Revisorns kanske viktigaste funktion är att ge trovärdighet åt företagets finansiella information. Årsredovisningen och revisionsberättelsen är tillsammans beslutsunderlag för företagets intressenter, och de måste kunna lita på den information som lämnas i årsredovisningen. Revisorn har lagstadgad tystnadsplikt, och det är oftast bara i revisionsberättelsen och vid bolagsstämman som revisorn får lämna ut information.

Rådgivning

För många företag är revisorn så mycket mer än ”bara siffror”. I vårt arbete lägger vi stor vikt vid att analysera företaget. Vi gör det genom att se till helheten, d.v.s. produkter, människor, lönsamhet, kvalitet i ekonomisk information etc. På så sätt får vi också en bra uppfattning om företaget fungerar som det är avsett att fungera. Vi kan också vara ett bollplank i frågor som rör affärsutveckling, t.ex. genom att ställa de viktiga frågorna och ta fram underlagen inför besluten.

Bli partner

LR Revision & Redovisning är ett framgångsrikt nätverk av fristående revisions- och redovisningsföretag. Vi växer stadigt och är alltid lika glada över att hälsa nya delägare välkomna. När du väljer att bli medlem i LR Revision & Redovisning får du tillgång till en rad centrala resurser.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 1
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 2
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 3
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 4
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 5
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 6
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 7
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 8
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 9
  • LR Revision Auktoriserad revisor, Karlstad - 10

LR Revision, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnLR Revision Karlstad AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande14.07.1998
Org.nr:5565581518
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital313000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69202 Revision

Exekutiva befattningar/Administration

Leif Anders HernströmOrdförande
Markus Fredrik Stefan BiesheuvelLedamot
Annica Maria ErikssonLedamot
Kari Veronica Christina EkbergLedamot
Leif Anders HernströmLedamot
Per Jonas NilssonLedamot
Lars-Jonas LundquistRevisor

Möjliga telefonnummerformat

05414945005-414 94 50054-14 94 500541-494 50