Se på karta

ekonomiprogram 

gav 55 företag inom detta område

Glaciärgatan 290727 Umeå
logo

Minervagymnasium är en fristående gymnasieskola som funnits sedan 2002. Skolan erbjuder naturvetenskapliga, samhällsvetenskapliga och ekonomiska utbildningsprogram. Välkommen!

Kavelbrovägen 1754136 Skövde
logo

Gymnasium Skövde erbjuder ett brett utbud av gymnasieprogram med flera unika inriktningar och profiler. I Gymnasium Skövde ingår två kommunala gymnasieenheter, Kavelbro och Västerhöjd som tillsammans har ett stort utbud av praktiska och teoretiska gymnasieutbildningar där flera av dem är unika i sitt slag i Skaraborgsregionen. Några exempel är: Bygg, El, VVS, Hantverk (frisör), Barn och Fritid, Restaurang, Fordon, Natur, Ekonomi, Samhäll, Estetisk, Vård och omsorg, Handel samt Gymnasiesärskola.

(3)

Storgatan 82C35227 Växjö
logo

Vi erbjuder ekonomi-, vård- och omsorg-, naturvetenskaps- och samhällsvetenskapsprogrammet med olika inriktningar.På alla våra program erbjuder vi nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU) inom ishockey, fotboll, innebandy. Det finns även möjlighet att välja till en profilidrott.

Hadar Grudes gata 5B65209 Karlstad
logo

Välkommen till Rosenhall ConsultingDin Vismakonsult & affärspartner!Vi hjälper företag och personer att få effektiva arbetssätt och rutiner med sin administration, försäljning, ekonomi, löner och lagerhantering. Det gör vi genom erfarenhet, effektiva dataprogram och smarta lösningar.

Segelbåtsvägen 911264 Stockholm
logo

Amerikanska Gymnasiet ligger vackert beläget på Segelbåtsvägen vid Mälarens strandkant på Stora Essingen. Det centrala men ändå avskilda läget, i kombination med den moderna och spännande miljön, skapar känslan av high school. Våra klassrum är stora, de flesta med utsikt över vattnet. Inredningen är stilren med rogivande färger och efterliknar de moderna kontor du möter i arbetslivet. På AG Stora Essingen har vi ett särskilt fokus på idrott och klubbverksamhet.

I en unik miljö i nära anslutning till universitetet hittar du en ny gymnasieskola med en traditionell ”campus-känsla”- liknande den man kan möta på internationella universitet. Välkommen till en skola med fokus på självkänsla och extra engelska.

Sysslomansgatan 3975227 Uppsala
logo

Amerikanska Gymnasiet är en skola för dig som vill studera akademiskt med en skolmiljö som påminner om ett Amerikanskt High School. Hos oss kand u studera Naturvetenskap, Samhällsvetenskap eller Ekonomiprogrammet. Nyfiken på skolan? Ring oss så bokar vi in dig som elev för en dag.

Linjegatan 1230250 Halmstad
logo

Amerikanska Gymnasiet ligger i en fantastisk skolbyggnad på Linjegatan 12, vid Campus Halmstad. Skolan har moderna klassrum som är utrustade med den allra senaste digitala tekniken. Att studera i en högskoleliknande miljö på campus skapar stora möjligheter till att få en stark akademisk förankring redan under gymnasietiden. Amerikanska Gymnasiet ligger dessutom centralt i Halmstad med drygt 5 minuters avstånd från centralstationen med buss eller cykel.

Anders Personsgatan 1841664 Göteborg
logo

Amerikanska Gymnasiet är en svensk gymnasieskola som kombinerar det bästa från det svenska och amerikanska skolsystemet, baserat på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Amerikanska Gymnasiet är grundat av rektorer. Vår ledstjärna är att utveckla varje elev mot att kunna nå sin fulla potential. Hos oss kan du studera naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och ekonomiprogrammet.