Se på karta
Ullevigatan 1941140 Göteborg

Oavsett om du söker en revisionsbyrå eller en redovisningsbyrå har Frejs resurserna att hjälpa dig! Vi har lång och bred erfarenhet inom både revision och redovisning, och för att kunna tillgodose dagens allt mer komplexa verksamheter har vi med åren även kompletterat och utvecklat våra tjänster till att omfatta det mesta som du som företagare kan behöva.

Nybrogatan 1111439 Stockholm

Formue Sverige AB är ett kunskapsföretag som arbetar aktivt med finansiell rådgivning till Sveriges förmögna privatpersoner, familjer och institutioner. Som oberoende rådgivare skapar vi unika lösningar för våra kunder.

Hamngatan 2623142 Trelleborg

Revelino Revision AB erbjuder kompetenta revisorer och redovisningskonsulter för ägarledda små och medelstora bolag. Vår huvudsakliga verksamhet består av revision, redovisning och skattekonsultation. Välkommen att kontakta oss!

Solfagravägen 214145 Huddinge

Våra metoder bygger på engagemang och delaktighet hos deltagarna. Genom att aktivt arbeta med lösningar och träna i grupp, lär vi oss att omsätta kunskaper i konkret handling. Våra utvecklingsprogram är inte föreläsningar, utan en kombination av föreläsning, problemlösning, övning och uppföljning. Vi bygger vår metodik på kundanpassade utvecklingsprogram för att skapa omedelbar effekt i organisationen.

Danderydsvägen 14618236 Danderyd

Välkommen till Kasama Fastighets och Trädgårdsservice AB. Vi arbetar med allt inom fastighetsskötsel, markskötsel entrepenader mm.

Florettgatan 1225467 Helsingborg

5 (1)

Redovisning och rådgivning för mindre och medelstora företag. Auktoriserade Redovisningskonsulter SRF. Välkommen att kontakta oss.

Kanalvägen 1718338 Täby

Erfarenhet och utvecklingRevisionsbyrån som hjälper dig och ditt företag med ekonomitjänster anpassade efter dina behov!Ringaby Revision AB är en lokal revisionsbyrå men med kunder i hela Sverige! Vi har lång och bred erfarenhet som vi kombinerar med de bästa verktygen för ett digitalt och kostnadseffektivt arbetssätt. Verksamheten startade redan 1992 och har alltsedan dess utvecklats till en modern leverantör av kvalitativa ekonomitjänster.Välkommen att kontakta oss!

Kompanivägen 1379140 Falun

Jag arbetar med vuxna, ungdomar, par, familjer, personal enskilda eller i grupp. Arbetet består av psykoterapi, kristerapi, psykologisk rehabilitering, konflikthantering, samtalsstöd m.m. Därutöver handleder och utbildar jag enskilda och grupper.

Museigatan 245150 Uddevalla

5 (4)

EkonomiConsult & Redovisning C.K AB är en redovisningsbyrå belägen i centrala Uddevalla.Jag arbetar digitalt och kan ta mig an uppdrag inom hela Sverige.Jag erbjuder tjänster inom redovisning, lön, bokslut, årsredovisning, deklaration och ekonomisk rådgivning. Välkommen att kontakta mig för vidare information.

Odenskogsvägen 383148 Östersund

Smidig, modern och digital hantering av din redovisning, med minimalt arbete från er sida. Hjälp med löpande bokföring, deklarationen, redovisning och den viktiga rådgivningen.

Västra långgatan 673132 Köping

Vår målsättning är att med personligt och stort engagemang verka för småföretagens utveckling genom att tillhandahålla kvalificerad kunskap inom redovisning, beskattning och ekonomistyrning.

Energigatan 17H43437 Kungsbacka

Vi erbjuder tjänster inom revision, redovisning och skatt. Våra kunder är främst små och medelstora företag företrädesvis i Kungsbacka och Göteborgsområdet och finns representerade inom de flesta branscher.

Bjurbäcksvägen 156533 Mullsjö

Vi hjälper dig och ditt företag med allt som rör ekonomi. Rådgivning, bokföring, deklaration, bodelning, förvärv mm.

Storgatan 898231 Gällivare

Välkommen till oss på Ekonomikonsult i Malmfälten. Vi vill vara ditt företags personlige tränare och hjälpa er att nå de mål ni sätter upp för företaget, stort som smått. Vi hjälper till med uppstart av bolag och det mesta som rör ekonomi i ett företag. Vår erfarenhet från bank och kunskap om att sy ihop finansieringslösningar för företag är en av våra främsta styrkor.

Hyggesvägen 1983148 Östersund

Vi är en ekonomibyrå och utbildningsanordnare belägen i Sveriges mitt, nämligen Östersund. För oss är inget uppdrag vare sig för litet eller för stort. Tack vare vår konstruktion kan vi lätt och snabbt anpassa oss till arbetsmängd med bibehållen hög kvalitet.

Prästgatan 223535 Vellinge

Nå framgång i företaget med hjälp av en modern redovisningsbyrå. Vänd dig till oss när du vill ha en trygg partner med engagemang i ditt företag och som kan hjälpa dig att utveckla din verksamhet. Vi finns tillhands när du behöver en resurs i ditt företag för din redovisning, bokslut och deklaration. Du kan även få hjälp med verktyg och strategier för att öka lönsamheten och det långsiktiga värdet på bolaget. #nl#

Kung Valdemars Väg 4759241 Vadstena

En heltäckande redovisningsbyrå.

Sveavägen 8211359 Stockholm

Redovisningsgruppen Olofsson AB grundades 1985 i Stockholm. Här arbetar fem personer varav två auktoriserade redovisningskonsulter, vi sitter centralt på Södermalm i Stockholm. Under åren har vi byggt upp en stor kunskap inom redovisning, både genom utbildning och genom bred erfarenhet, vilket ger våra kunder trygghet att vi är kunniga och professionella i de tjänster vi erbjuder. Våra kunder är allt från mindre enskilda firmor till medelstora aktiebolag inom flera olika branscher. Vi kombinerar erfarenhet och expertis med digitala lösningar för företag

Älvsborgsleden 1150431 Borås

Vi är ett komplett serviceföretag, med det lilla extra. Vi hjälper dig till en väl fungerande helhet med individuellt anpassade lösningar för dig och ditt företags behov.Vi kan erbjuda våra tjänster inom fastighetsförvaltning, fastighetsservice, städ och fönsterputs. Vi arbetar även med helhetslösningar för bostadsrättsföreningar.Vi utför även det mesta inom entreprenad samt kan erbjuda energitjänster.

Köpmangatan 1538650 Mörbylånga

Företaget ligger i Mörbylånga på Öland i Världsarvet. Mina kunder finns inom olika branscher och alla typer av bolagsformer såsom enskilda näringsidkare, handelsbolag, ideella föreningar, ekonomiska föreningar samt aktiebolag. För dig som kund erbjuder jag ett flexibelt arbetssätt vilket ger fördelar vad gäller ekonomi, närhet och helhetssyn. Det finns plats för dig också!

Brunnsgatan 21B11138 Stockholm

Vi på PASSION for HOMES har mångårig erfarenhet med uthyrning av privatbostäder och hyresrätter. Vi erbjuder service och trygghet för dig som vill hyra en bostad. Vi hjälper företag, bostadsinnehavare, fastighetsägare och hyresgäster att tryggt och professionellt länkas samman i en lyckad affär.

Storgatan 2964330 Vingåker

ÖRJAN LANGBORG REDOVISNINGVår högsta prioritet är att vi vill möta varje enskild kund, skapa en personlig kontakt för att kunna hjälpa er på allra bästa sätt. Med en mångårig erfarenhet inom branschen har vi den kunskap och rutin som krävs för att på allra bästa sätt skapa de förutsättningar som du behöver, oavsett privatperson eller företagare.Varmt välkomna att kontakta oss!

Centrumvägen 2B15530 Nykvarn

Hefab redovisning & branchutbildning ägs och drivs av Anders Holmvall och Jenica Biverström. Anders Holmvall har lång erfarenhet inom branschen. Han har arbetat på redovisningsbyrå med redovisning och revision sedan 1987 och har under åren skaffat sig stor erfarenhet småföretag inom olika branscher. Vi på Hefab har även byggt upp en specialkompetens gällande redovisning och ekonomisk förvaltning av bostadsrättsföreningar. För närvarande förvaltar vi mer 60 föreningar. Hefab redovisning & branschutbildning erbjuder följande tjänster: - Ekonomisk förvaltning av bostadsrättsförening - Redovisning - Bokslut - Skatterådgivning - Utbildning - Deklaration

Laxgatan 7A97437 Luleå

Redovisningskonsult. Du kan få hjälp med: bokföring, löner, fakturering, betalkoll, betalningar, budgetarbete, årsredovisningar, deklarationer, redovisningar mot myndigheter etc. Litet eller stort företag, AB, förening eller enskild firma. Alla kan få hjälp utifrån behov.