ekonomi 

gav 2995 företag inom detta område

Svärdvägen 25A18233 Danderyd
logo

Vi kan skatter och revision. Det vi inte själva vet, tar vi snabbt reda på. Framför allt i vårt kontaktnät av jurister, advokater och olika typer av konsulter.Kort sagt – vi brinner för räkenskaper och ekonomi, och vårt mål är att hjälpa dig och ditt företag att utvecklas så bra det bara går.

(5)

Odelbergs väg 9B13440 Gustavsberg
logo

Varmt välkommen till den lilla, personliga redovisningsbyrån som har dig och ditt företag i fokus. Mer än 25 års erfarenhet av företag i olika branscher, storlekar och företagsformer. Noggrannhet, hög kompetens, tillgänglighet och flexibilitet är viktigt för oss.

Storgatan 7636230 Tingsryd
logo

Fohlins Redovisningsbyrås affärsidé är att erbjuda kvalificerade redovisningstjänster, företagsekonomisk rådgivning samt skatterådgivning åt mindre och medelstora företag. Ett personligt och långsiktigt samarbete är av högsta prioritet, allt detta för att företagaren ska kunna koncentrera sig på sina uppgifter inom sitt företag.

Sveavägen 6411134 Stockholm
logo

Vi hjälper dig med skattelösningar, riskspridning, garantiprodukter, fonder och aktier. Välkommen till oss - vi lyssnar på dig!

(4.86)

Drottninggatan 10411160 Stockholm
logo

Sitt inte uppe hela natten för att ordna din redovisning.Låt oss ta hand om allt.Aktiebolagstjänst startade sin verksamhet 1979 hjälper sina kunder i första hand med redovisning och bolags- och föreningsrättsliga frågor i allt från bildande till likvidation. Idag arbetar vi också med lönehantering, registrering av varumärken över hela världen.Vårt kontor ligger centralt på Drottninggatan 104 i Stockholm. Omfattande information hittar du på vår webbplats www.ab.se.

Stationsgatan 2793332 Arvidsjaur
logo

Vi kan bland annat hjälpa till med bokföring, bokslut, deklarationer samt redovisning. Välkommen att kontakta oss!

Södra Smedjegatan 637131 Karlskrona
logo

Välkommen till Holgersson Revision AB! Holgersson Revision AB tillhandahåller tjänster inom revision, redovisning och rådgivning till främst ägarledda företag, inom de flesta branscher och företagsformer.

Furuvägen 361571 Gusum
logo

Vi är ett 25-årigt företag i metallbranchen med mångårig erfarenhet bland vår personal. Vår målsättning är att tillsammans med våra kunder sänka kostnader genom processutveckling till energieffektivare produktion och användande av produkter med lång livslängd. Vi servar marknaden med teknisk konsulting och förnödenheter till huvudsakligen primär metalltillverkning.

Sturegatan 3411436 Stockholm
logo

Lind & Schultz Financial Consulting hjälper företag att utveckla och effektivisera ekonomi- och finansfunktionen. Företaget har funnits sedan 2008 och ägs av Eva Lind Andersson och Patrik Schultz, som båda har haft ledande positioner på EY Management Consulting och Nordic Spring Management Consulting. Omsättningen var 2019 ca 30 miljoner kronor och Lind & Schultz har högsta kreditvärdighet, AAA

Kanongatan 15525467 Helsingborg
logo

Vi är mer än specialister på ekonomi. Vår uppgift är att förstå och dela våra uppdragsgivares affärsidéer och företagande. Genom vår inriktning på ägarledda företag ger vi även trygghet i de privatekonomiska frågorna.

Västermarksgatan 3463217 Eskilstuna
logo

RSR Ekonomi & Redovisning AB hjälper små och medelstora företag med bokföring, bokslut och deklarationer. Vi är idag fyra medarbetare som håller till i en lokal som ligger nära tågstationen i Eskilstuna.

Limhamnsvägen 12A21759 Malmö

Få kontroll över din ekonomi med vår redovisningsbyrå! Vi erbjuder skräddarsydda bokförings- och redovisningstjänster för att optimera din ekonomiska hantering. Med noggrannhet och effektivitet tar vi hand om din redovisning så att du kan fokusera på din verksamhet. Välkommen!

Skytteholmsvägen 7D17144 Solna
logo

Du kanske vill göra en del av jobbet själv och få hjälp med årsbokslut och deklaration? Vi erbjuder service från enstaka deklarationsuppdrag till helhetslösningar där vi är din ekonomiavdelning och sköter all din ekonomihantering, från fakturering till betalningar.

Brahegatan 3011437 Stockholm
logo

Lestra Ekonomi AB, en redovisningsbyrå i Stockholm som erbjuder prisvärda och skräddarsydda ekonomitjänster och helhetslösningar.

Dalavägen 2368130 Kristinehamn

Den lilla bokföringsbyrån med det personliga engagemanget!Vi har flera års erfarenhet som redovisningskonsulter. Vi jobbar i det program som du som kund föredrarDå mycket av vårt jobb är digitalt så har vi kunder på flera orter i SverigeVälkommen att kontakta oss!

(5)

Ödenäs ÖRSBRÅTEN 57244195 Alingsås
logo

Personliga lösningar inom ekonomi och redovisning anpassat efter just dig och ditt företag.

Eskilstorps ängaväg 2-3623591 Vellinge
logo

Din Revisor på Hansa KB finns numera på Lorensdal, strax utanför Vellinge. Byrån drivs av godkänd revisor Mats Anderberg, revisor sedan 1995. Inom byrån jobbar vi med revision och inom revisionsrelaterade områden.

Byängsgränd 2212040 Årsta
logo

Inom redovisning, ekonomi, administration och skatter ska vi erbjuda en anpassad lösning till företaget genom att med erfarenhet, kompetens och modern datateknik upprätta bokföring, bokslut, årsredovisningar, bistå med administrativa rutiner och skattekonsultationer.

Sundsgatan 1866140 Säffle
logo

Säffle & Långseruds Ekonomitjänst AB är en auktoriserad redovisningsbyrå som startades 1986, men då med en annan ägarstruktur. Nuvarande regi har funnits i Säffle sedan 2007. Idag bemannas vår byrå av 5 duktiga och ambitiösa redovisningskonsulter.

Vallgatan 2566143 Säffle
logo

Ekonomi får vårt hjärta att bultaVi älskar ekonomi, men förstår om du inte gör det.Vi sysslar med administration, redovisningoch rådgivning - så att du kan göra annat.

Geijersgatan 23B21618 Limhamn
logo

Vi är ett litet oberoende företag som via en personlig kontakt med våra kunder erbjuder att snabbt och enkelt frigöra ert kapital för ert behov. Därtill kan vi även hjälpa er att utveckla, rekonstruera och sälja ert företag. Vi tar oss tid att lära känna dig och dina kunder.

Broddaryd 4033292 Gislaved
logo

Tillsammans med kunden skapar vi en helhetslösning med funktioner som just ERT företag behöver. Allt ifrån bokföring, fakturering, lönehantering till order och lager.

Vasatorpsvägen 1C25457 Helsingborg
logo

Förtroende är mer än en känsla. Vår kompetens grundar sig på kunskap och erfarenhet. Vi erbjuder tjänster av hög kvalitet inom revision, redovisning, skatter och annan kvalificerad affärsrådgivning. Att välja ekonomisk rådgivare och revisor är ett beslut som påverkar dig och ditt företag under lång tid. Rätt partner innebär även trygghet i de privatekonomiska frågorna.

Kungsbron 537111 Karlskrona
logo

Socialdemokraterna Blekinge hanterar främst politiken på regional nivå. Den viktigaste, och för dig som medborgare närmaste, politiken handlar om vår hälso- och sjukvård. Men vi vill oxå utveckla en blekingsk politik för regional utveckling, kultur och kollektivtrafik. Vi har samlat hela vårt arbete med politikutveckling under begreppet "Vårt Blekinge". Texten nedan är en beskrivning av nuläget och även vilka områden vi i första hand vill gå vidare med.