Se på karta

datorer - reparationer 

gav 1156 företag inom detta område

DatorReparation Stockholm

Öppet

Gullmarsplan 412140 Johanneshov
logo

Snabb mobilreparation, datorservice och IT-support, alltid till fasta priser - Välkommen till DatorReparation.Se

Karlstad Datorsupport AB

(4.56)

Zakrisdalsvägen 2265342 Karlstad
logo

Karlstad Datorsupport - hjälper på plats! Få hjälp på plats med datorservice, nätverk, installationer, virus m.m.

Snygg Dator

Öppet

(5)

Höjdvägen 229141 Kristianstad
logo

Snygg Dator i Kristianstad startades våren 2010 och har sedan dess hjälpt tusentals nöjda kunder med deras datorer, mobiler och surfplattor.Vår affärsidé är att alltid sätta kundens behov främst och på så sätt alltid överträffa kundens förväntningar.

Copydax

Öppet

Bohusgatan 530238 Halmstad
logo

Copydax AB startade 1982 med försäljning och service av kontorsmaskiner. Sedan starten har verksamheten utvecklats till att erbjuda allt ifrån försäljning och service av enskilda produkter till skräddarsydda helhetslösningar inom IT och kontorsmaskiner. 2013 förvärvades Datack AB och företagsnamnet ändrades då för att bättre spegla verksamheten. Under alla år har det viktigaste för oss varit att erbjuda riktigt bra lokal service och det är något vi tänker hålla fast vid. Välkommen!

Amtech AB

Öppet

Brudtallsvägen 979232 Mora
logo

Amtech har sedan starten 1993 utvecklats till ett företag med två huvudområden där den ena avdelningen jobbar med ljud, ljus och bild och den andra avdelningen med datorer och nätverk.Vår AV avdelning erbjuder t.ex. högtalare, ljus, scener, pyroeffekter, kravallstaket och storbildsskärmar.Inom IT erbjuder vi datorer, servrar, molntjänster, nätverk, Wifi, skrivare och andra tillbehör.Vi har även butik i Mora med datorer, förbrukningsmaterial och tillbehör.

Databyrån i Visby AB

Öppet

(2.33)

Hyvelgatan 1262141 Visby
logo

Den Holistiska Databyrån - vi löser hela problemet!

Datahantverkarna

Öppet

Risängsgatan 15E60228 Norrköping
logo

Datahantverkarna omhändertar, renoverar och uppgraderar uttjänta datorer och elektronikutrustning. Med kunskap om produkterna och deras användningsområden, kan uttjänta produkter återanvändas genom försäljning på andrahandsmarknader.

Elektronikhuset

Öppet

(4)

Viktoriagatan 2454239 Mariestad
logo

Vi är ett företag som arbetar inom data, kabeltv, antenn och även butiks försäljning.Vi arbetar inte bara inom sveriges gränser, vi håller även på med offshore jobb.

Gappen AB

Öppet

Törnbottenvägen 4138690 Färjestaden
logo

Det lilla företaget som levererar lite mer! Garanti - Ansvar - Personlig service. Maila, ring eller kom gärna in till vår butik!

BeoXperten

Stängt

Västra bernadottesgatan 2321612 Limhamn
logo

Hos BeoXperten hittar du Sveriges största sortiment inom nyare begagnad Bang & Olufsen samt tillbehör för installation av B&O.

KH Consulting AB

Öppet

Ellen keys gata 5112952 Hägersten
logo

KH Consulting erbjuder IT-support i Stockholm med omnjed. Vi arbetar med stora som små kunder, allt från enskilda bolag till större företag inom områden som tex reklam, redovisning, vård, rekrytering och arkitektur. Ingen kund är för liten eller för stor. Med ett personligt engagemang från en erfaren IT-konsult och ett proaktivt arbetssätt hjälper vi er med de allra flesta IT-projekt, stora som små. Kontakta oss om du vill veta mer.

Migeo

Öppet

Sätrahöjden 1480633 Gävle
logo

Hos oss hitta allt från hunddagis och cykelverkstad och café.Vi finns i Gävle på Sätrahöjden 14, samt i Skutskär på Centrumgatan 15.

Johansen Antenn & TV Teknik HB

Öppet

(4)

Kryssarvägen 418358 Täby
logo

Kronobergs Nätverk AB

Öppet

Sjöuddevägen 235246 Växjö
logo

Låt oss förenkla din vardag, vi ser till att du har de rätta förutsättningar för ett harmonisk och stabilt digitalt hem. Vi göra förbättringar där det behövs så att du får ett stabilt nätverk. Vi ge dig bästa service.Vi anpassar IT-miljön så att den skall vara stabil, säker och lättskött.Felsökning och service av datorer och nätverk. Vi hjälper dig med installation på plats. Vi har certifierade tekniker inom fiber, satellit. Vi lämnar två års installation garanti.

Täby TV & Radioservice

(5)

Näsbydalsvägen 1218337 Täby
logo

Kalmar NDC AB

Öppet

(3)

Södra vägen 5839245 Kalmar
logo

Som en lokal ISP (Internet Service Provider) i Kalmar och på Öland kan vi förse ditt företag med en professionell förbindelse till internet via Fiber eller Radio-LAN. Vi tillhandahåller även tjänster såsom Dedikerade servrar, VPS samt Co-Location.

Digitalboxen Kristianstad

Öppet

(4.88)

Nässelvägen 529159 Kristianstad
logo

Snabb och proffsig service av din mobil & surfplatta med 1 års garanti för din trygghet. Ledande återförsäljare av digitalboxar och dess tillbehör samt på senare år inom TV-spel och mobilservice. Vi finns i både Kristianstad, Hässleholm och på digitalboxen.com!

Support i Karlstad

Öppet

(5)

Mossgatan 19565467 Karlstad
logo

Problem med datorn, TV, internet, wifi, router, mobil eller surfplatta? isåfall kan vi lösa problemet åt dig!Boka en hemtekniker redan idag, för dig boende i Karlstad, Hammarö och Skoghall med omnejd!Garanterat Högsta kundnöjdhet - våra kunder ger oss 5 av 5 stjärnor, både på Google kundbetyg och Facebook recensioner!Prova gärna oss du med!

IT-network i Skåne AB

Öppet

Torggatan 1526535 Åstorp
logo

IT-network är ett IT företag med butik och serviceverkstad i Åstorp. Vi är fullserviceleverantör till företag och privatpersoner i regionen.Som kund kan ni vända er till oss med förtroende.Vi levererar produkter och tjänster med stor bredd och vi levererar i tid.

Evertronic HB

Hästveda 28275 Hästveda
logo

Vi erbjuder all sorts reparation av datorer (ej Mac), vi bygger även datorer beroende på vad du som kund vill ha, samt säljer märkesdatorer, kringutrustning, program och tillbehör. Vi vänder oss till småföretagare och privatpersoner. Du kan få hjälp med t.ex ominstallation eller reparation av Windows och annan mjukvara, eller att rensa bort virus.

Etervåg Radio TV AB

Öppet

(5)

Skånegatan 9011637 Stockholm
logo

Vi säljer nytt och begagnat. Har egen serviceverkstad där vi lagar TV, radio, bandspelare, skivspelare / grammofoner, DVD, CD, videobandspelare, förstärkare, stereoanläggningar, högtalare och rullbandspelare. Både nyare och äldre modeller.

Chip N' Play

Öppet

(4.5)

Ångpannegatan 241705 Göteborg
logo

Vi är specialister på att chippa, flasha och reparera tv-spel, mobiltelefoner, xbox, playstation, wii, ds och psp.

Elon Ljud & Bild - Mediacenter Mjölby

Öppet

Jerikodalsgatan 459530 Mjölby
logo

"Så långt ifrån en stormarknad man kan komma" Hos oss hittar du kvalitetsprodukter inom bild, ljud, telekom & data till marknadens bästa priser, dessutom kan vi det vi säljer & bistår mer än gärna med leverans samt installation!

T V Video-Service

Öppet

Asphyttegatan 2168231 Filipstad

Vi är ett serviceföretag inom hemelektronik som i förstahand vänder sig till privat konsument. Våran målsättning är att komma hem till konsumenten och utföra arbete typ installation och service av Antenner och Parabolantenner, Datanätverk, Telefonledningar mm. Installationer och försäljning av Tv och DVD, Digitalboxar mm, montering på vägg, kabeldragning. Vi utför även reparationer av de flesta märkena av Tv- Video -Dvd -Stereo- Audio-produkter.

Elgruvan

Öppet

(3.67)

Marknadsgatan 7C75445 Uppsala
logo

Elgruvan grundades år 2003 i Uppsala och har sedan dess specialiserat sig påService av Mobiltelefoner och Datorer med egen serviceverkstad där vi reparerar mobiltelefoner, laptops och surfplattor.Hos Elgruvan finner du försäljning av IPTV, Mobilreservdelar, Satellit/Marksänd Digital TV, Antenner och Tillbehör.Vår absoluta affärsidé är att vi skall erbjuda; kvalificerad service grundad på lång och maximal erfarenhet,slagkraftiga priser på hemelektronik med extremt snabba leveranser.