Om Amtech AB

Amtech har sedan starten 1993 utvecklats till ett företag med två huvudområden där den ena avdelningen jobbar med ljud, ljus och bild och den andra avdelningen med datorer och nätverk.Vår AV avdelning erbjuder t.ex. högtalare, ljus, scener, pyroeffekter, kravallstaket och storbildsskärmar.Inom IT erbjuder vi datorer, servrar, molntjänster, nätverk, Wifi, skrivare och andra tillbehör.Vi har även butik i Mora med datorer, förbrukningsmaterial och tillbehör.

Amtech AB: Din Partner inom Audiovisuell Teknik och IT-Lösningar sedan 1993

Sedan 1993 har Amtech AB i Mora stadigt vuxit och förfinat sin expertis inom två skilda men kompletterande områden: audiovisuell teknik och informationsteknologi. Vårt engagerade team delas upp i två dedikerade avdelningar för att säkerställa att varje kund får den bästa möjliga servicen.

Audiovisuell (AV) Avdelning: Amtechs AV-avdelning är inte bara en leverantör, utan en partner för alla dina ljud-, ljus- och bildbehov. Vi erbjuder en rad högkvalitativa produkter och tjänster, från högtalare och scener till avancerade pyroeffekter och kravallstaket. Planerar du en stor tillställning eller ett företagsevenemang? Vi har dig täckt med våra storbildsskärmar som garanterat gör ett intryck på din publik.

Informationsteknik (IT) Avdelning: I en digitaliserad värld vet vi hur viktigt det är att ha pålitlig och effektiv IT-utrustning och tjänster. Oavsett om det är för hemmet, kontoret eller ett stort företagsnätverk, erbjuder vår IT-avdelning allt från datorer och servrar till skrivare och specialiserade tillbehör. För de som strävar efter flexibilitet erbjuder vi också molntjänster, samt lösningar för nätverk och Wifi, vilket säkerställer en sömlös upplevelse för alla användare.

Amtech Butik i Mora: För er som föredrar en personlig touch eller snabba inköp, välkommen till vår butik i Mora! Här hittar du ett brett sortiment av datorer, förbrukningsmaterial och andra tillbehör. Vårt kunniga team är alltid redo att ge råd eller svara på eventuella frågor.

Amtech AB är inte bara en leverantör - vi är din partner i teknik. Med över tre decenniers erfarenhet och en passion för innovation, är vi här för att hjälpa dig att realisera dina visioner och överträffa dina förväntningar. Kontakta oss idag och upplev skillnaden att jobba med oss på Amtech.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Amtech AB Elinstallationer, Mora - 1
  • Amtech AB Elinstallationer, Mora - 2
  • Amtech AB Elinstallationer, Mora - 3

Amtech AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnAmtech Nordic Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande27.09.1993
Org.nr:5564734522
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46510 Partihandel med datorer och kringutrustning samt programvara, 77390 Uthyrning och leasing av övrig utrustning och övriga maskiner och materiella tillgångar, 43210 Elinstallationer

Exekutiva befattningar/Administration

Knagg Per Örjan ErikssonOrdförande
Knagg Bengt Mikael ErikssonLedamot
Knagg Per Örjan ErikssonLedamot
Knagg Bengt Sören ErikssonSuppleant
Jan Patrik GilljamRevisor

Möjliga telefonnummerformat

02501509502-501 50 95025-01 50 950250-150 95