Vägbeskrivning

dagis

gav 14998 företag
Karta
 • Skabersjövägen
  23392 SVEDALA
  Visa vägbeskrivning
  040-44 42...
  Visa nummer
  Välkommen till oss, vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande. Vårt mål är att barnen ska tycka det är lustfyllt att vara på förskolan. De ska känna trygghet och glädje och känna sig omtyckta för den de är. En god självbild är en förutsättning för allt lärande och vidare personlig utveckling.
 • N P Skölds väg 24
  23841 OXIE
  Visa vägbeskrivning
  076-268 84...
  Visa nummer
  Välkommen till oss, vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.
 • Blomstergatan 37
  72225 VÄSTERÅS
  Visa vägbeskrivning
  021-14 69...
  Visa nummer
  Stängt
  Förskolan har tre avdelningar, med plats för tolv barn på varje. På Nyckelpigan går de minsta barnen, de mellersta barnen finns på Myran och på Trollsländan finns de äldsta barnen. Den pedagogiska verksamheten består bland annat av samlingar, musik och sång, rörelselek, färg/form, språkutveckling och matematik.
 • Kantarellvägen 64
  66342 HAMMARÖ
  Visa vägbeskrivning
  054-52 16...2
  Visa nummer
  Stängt
  Förskolan Skattkammaren är en fristående förskola på Bärstad, Hammarö. Skattkammaren startade 1991, hösten 2021 firar verksamheten 30 år.Här arbetar 4 pedagoger med en barngrupp på ca 19 barn mellan 1-6 år, i rymliga och ändamålsenliga lokaler. Vi har en stor gård anpassad för varierande utomhusaktiviteter och skogen runt hörnet där vi gör återkommande utflykter.Barnen serveras hemlagad mat, tillagad på plats i Skattkammarens kök.
 • Klippan 7
  41451 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-383 17...
  Visa nummer
  (1
  Öppet
  Sjöelefanten är en förskola med fritidshem för barn mellan 1-12 år som har verksamhet dygnet runt, tolv månader om året. Vi stänger endast ett fåtal dagar per år för planering av verksamhet och utbildning av personal. Sjöelefantens verksamhet är tillgängligt för barn vars föräldrar har arbetstider som också går utanför vanliga förskolor och fritidshems dagtider, såsom kvällar, nätter, helger eller tidiga morgnar.
 • Ekholmsvägen 84
  12748 SKÄRHOLMEN
  Visa vägbeskrivning
  08-710 34...
  Visa nummer
  Stängt
  Välkommen till Förskolan Vågskålen! Vi är en privat förskola med fyra avdelningar. Vi har en småbarnsavdelning, två avdelningar med 3-4 åringar och en avdelning för de barn som ska börja skolan. Förskolan ligger nära Skärholmens centrum. För oss är det viktigt att ha en bra kontakt och ett bra samarbete med barnens föräldrar. Vi arbetar med ett varmt och kärleksfullt förhållningssätt. Vi ger barnen tillit och positiv uppmärksamhet.
 • Bygårdsvägen 4
  18594 VAXHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-541 374...2
  Visa nummer
  (1
  Stängt
  Välkommen till förskolan Skärgårdsholken! Vi är belägna mitt i skärgården på ön Resarö i Vaxholms kommun. närheten till havet och naturen är en förmån som vi ofta nyttjar. Uteaktiviteter är en stor del i barnens vardag på förskolan.
 • Polhemsgatan 9
  11236 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-441 06...
  Visa nummer
  Förskolan Fredric Eens minneHuvudman Stiftelsen Fredric Eens MinneVi är Grön Flagg-certifierade vi låter oss inspireras av Reggio Emilias filosofi.Våra lokaler är ljusa och rymliga och ligger på plan fyra och fem. Vi använder vår takterrass, vår lilla gård samt Pontonjärparken som utomhusmiljöer.
 • Rombergsgatan 17
  74533 ENKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  0171-44 11...
  Visa nummer
  Enköpings Montessoriförskola öppnade våren 2002 och är en fristående (privat) förskola. Förskolan har två avdelningar med ca 10-13 barn i avdelningen för 1-2 åringar och ca 22 barn i avdelningen för 3-5 åringar. Som fristående förskola står vi under tillsyn av Enköpings kommun och verksamheten regleras i Skollagen, gällande Läroplan för förskolan, kommunens lokala föreskrifter och egna styrdokument. Ett grunddokument är naturligtvis också Förenta Nationernas barnkonvention.
 • Bredängs allé 44
  12733 SKÄRHOLMEN
  Visa vägbeskrivning
  08-88 34...
  Visa nummer
  Kåsan I Ur och Skur är en förskola i Bredäng som arbetar efter Friluftsfrämjandets I Ur och Skur pedagogik. Avdelningarna är åldersintegrerade och heter Rodret, Seglet, Bojen och Ankaret.
 • Hasselbacken 2
  76165 NORRTÄLJE
  Visa vägbeskrivning
  076-763 86...
  Visa nummer
  Stängt
  Vår verksamhet utgår från en helhetssyn på barnen och deras behov och dagarna utformas så att omsorg, utveckling och lärande bildar en helhet. Vårt förhållningssättet utgår från att alla barn är kompetenta och har en vilja att lära och utvecklas. Det är vårt uppdrag att främja var barns utveckling och lärande.
 • Platåvägen 2E
  64635 GNESTA
  Visa vägbeskrivning
  0158-520...
  Visa nummer
  De fyra årstiderna har plats för 36 barn i åldrarna 1-5 år, uppdelade på två avdelningar - Fjärilen och Spindeln. På förskolan arbetar sex heltidsanställda förskollärare/barnskötare.
 • Tredje långgatan 33
  41327 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  070-958 01...
  Visa nummer
  Stängt
  ABC All About Children is a bilingual English/Swedish-speaking preschool dedicated to providing quality child care. We believe that children learn best while actively engaged with the materials, as well as the relationships surrounding them. We work according to the Swedish Curriculum, Lpfö revised, as well as the HighScope approach. We offer children an educational environment and an opportunity outside the home to develop a creative and constructive attitude towards themselves, others and the world. ABC recognises that the best education takes place in a warm and accepting, yet challenging, environment. All of ABC’s policies are directed towards recognising each child's uniqueness and developing their full potential. Through a developmentally appropriate programme, anchored in research and proven practice, we focus on intrinsic motivation, executive function, conflict resolution and positive social emotional growth. Literacy, science, maths, science, technology, physical development, creative arts and social studies are just a few of the core competencies covered on a daily basis. By respecting each child’s unique individuality, using multi-cultural and anti-bias resources, the children will learn about themselves, their community and the world. Our aim is to support each individual child to grow into confident and inquisitive adults instilled with a life-long love for learning.
dagis gav 14998 företag
Static map