Om företaget

Välkommen till oss på Conroute! Conroute är ett av få familjeföretag inom transport och logistik. Vi startade 1988 med en vision om att vara en kundorienterad logistikpartner på den internationella transportmarknaden. Med...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-595 113...
Adress

Fraktvägen 45A

19060 Stockholm-arlanda

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image

Om oss

Välkommen till oss på Conroute! Conroute är ett av få familjeföretag inom transport och logistik. Vi startade 1988 med en vision om att vara en kundorienterad logistikpartner på den internationella transportmarknaden. Med hjälp av biltransporter täcker vi större delen av Europa. Med flyg och båt når vi länder över hela världen. Vi erbjuder dörr till dörr lösningar, oavsett om det är styckegods, partigods eller hellaster samt tidsbestämda leveranser och specialtransporter. För att Du som kund skall känna Dig trygg och nöjd prioriterar vi produktutveckling, anpassning av vår servicenivå och IT-lösningar som tillgodoser Dina behov. Våra kunder finns inom en mängd olika branscher och vi strävar alltid efter varaktiga och personliga relationer. Alla vi på Conroute har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att tillgodose Dina önskemål. Välkommen ombord!

Med hjälp av biltransporter täcker vi större delen av Europa. Med flyg och båt når vi länder över hela världen. Vi erbjuder dörr till dörr lösningar, oavsett om det är styckegods, partigods eller hellaster samt tidsbestämda leveranser och specialtransporter. För att du som kund skall känna dig trygg och nöjd prioriterar vi produktutveckling, anpassning av vår servicenivå och IT-lösningar som tillgodoser dina behov. Våra kunder finns inom en mängd olika branscher och vi strävar alltid efter varaktiga och personliga relationer. Alla vi på Conroute har lång erfarenhet i branschen och strävar efter att tillgodose dina önskemål.

Conroute Air & Sea ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Conroute Air & Sea AB

Omsättning

34 314 tkr

Vinstmarginal

3.70 %

Anställda

4

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Conroute Air & Sea AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Conroute Air & Sea AB

Org.nr:

5565998696

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

52230 Flygplatser och andra serviceföretag till lufttransport

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

21.11.2000

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 6
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0859511330

08-595 113 30

085-951 13 30

0859-51 13 30

085-9511330