Vägbeskrivning

kontrollansvarig bygg

gav 1895 företag
Karta
 • Larmgatan 1
  39232 KALMAR
  Visa vägbeskrivning
  0480-100...10
  Visa nummer
  Ingenjörsfirman M. Gustafsson AB är ett oberoende projektledningsföretag med fötterna i den Småländska myllan. Företaget startade 1992 och vi är idag 13 medarbetare i företaget. Ingenjörsfirman bedriver en konsulterande ingenjörsverksamhet på kundanpassad teknisk nivå med en hög personlig service och flexibilitet. Vi månar om att våra kunder får den kompetens som krävs i de projekt som vi blir engagerade i. Vår strävan är att ständigt arbeta för att utveckla företaget och kompetensutveckla våra medarbetare och att alltid vara uppdaterade i det senaste inom vårt arbetsområde. Ingenjörsfirmans medarbetare har stora teoretiska kunskaper och praktisk erfarenhet från både stora och mindre projekt. Vårt geografiska verksamhetsområde är i huvudsak sydöstra Sverige men vi hjälper även våra kunder i andra delar av landet och även utomlands.
 • Gjuterigatan 1
  69335 DEGERFORS
  Visa vägbeskrivning
  070-171 02...
  Visa nummer
  GT Bygg är ett lokalt byggföretag med Degerfors som utgångspunkt. Vi utför alla typer av arbeten inom byggnation, oavsett om du ska bygga nytt från grunden eller lägga nytt tak. Vi hjälper dig oavsett var du befinner dig i ditt byggprojekt.
 • Södra industrigatan 3
  27430 SKURUP
  Visa vägbeskrivning
  070-635 54...
  Visa nummer
  (1
  Ett familjärt byggföretag som startades 1995 av Peter Nander och Annelee Nander. Företaget arbetar enligt Bas U och Bas P och har godkända utbildningar från BKR. Vi utför både små och stora arbeten med allt från små servicearbeten till hela om, ny eller tillbyggnader.
 • Kruskålsvägen 11
  58276 LINKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  072-572 48...
  Visa nummer
  (3
  Som oberoende kontrollansvarig för ny- och ombyggnation hjälper vi dig att förvandla idéer till färdigt projekt.Vår främsta ambition är att vara en tillförlitlig partner och ett stöd för erat projekt. Vi värdesätter kunden och vår målsättning är nöjda kunder som återkommer eller sprider ordet om oss.Vi utför uppdrag som kontrollansvarig åt privatpersoner.Välkommen att kontakta oss!
 • Industrivägen 3C
  47331 HENÅN
  Visa vägbeskrivning
  0304-595...
  Visa nummer
  Helge Johansson tar hand om arbetets uppläggning samt utför alla övriga arbetsuppgifter tillsammans med Håkan Fallqvist. Du kan vara privatperson, fastighetsägare, företagare eller kommun. Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Vi är även upptagna på STO - regionens kommunala lista förgodkända företag.
 • Primusgatan 112
  11267 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-440 76...
  Visa nummer
  Siljeströms är ett ledande byggkonsultföretag som arbetar med professionella företagstjänster inom byggprojektledning. Vi erbjuder kompetens inom byggnadsprojektering, energi- och inomhusmiljö, projekteringsledning, projektledning och riskanalys. Siljeströms är en lösningsorienterad partner med ett stort engagemang, kreativitet och kunnande. Med gedigen riskhantering lägger vi grunden för god kommunikation, tidsplanering och ekonomi i ditt projekt.
 • Tennvägen 9
  37150 KARLSKRONA
  Visa vägbeskrivning
  070-659 12...
  Visa nummer
  Jedhammars Byggtjänst är ett mindre byggföretag som utför alla slags arbeten såsom nybyggnader, tillbyggnader och renoveringar. Vår målsättning är "noll fel" vid slutbesiktning. Kvalitet i kombination med miljöansvar är viktiga faktorer i företagets verksamhet.
 • Södra kverrestad 721
  27396 TOMELILLA
  Visa vägbeskrivning
  070-843 23...
  Visa nummer
  De erfarenheter vi skaffat oss genom åren kombinerar vi med nytänkande och ett modernt synsätt. Vi har en öppen dialog med våra kunder och skapar därigenom ett förtroende kring vår verksamhet och de projekt vi jobbar med. Vårt arbete omfattar allt från renoveringar med olika omfattning till större entreprenader. Allt vi renoverar och bygger gör vi med förnuftig prissättning. Vi backar inte för utmaningar som kräver extra kreativitet – så välkommen att utmana oss!
bygg kontrollansvarig gav 1895 företag
Static map