Se på karta

budgivning 

gav 595 företag inom detta område

Auktionsverket i Karlstad

Stängt

(1)

Kyrkebolsgatan 965469 Karlstad
logo

Med 30 års erfarenhet och ett etablerat namn i Värmland erbjuder vi uppskattade och välbesökta kvalitetsauktioner samt stadsauktioner kontinuerligt under hela året. Välkommen!

Fastighetsbyrån Gävle

Stängt

Nygatan 2780320 Gävle
logo

Hos oss träffar du en mix av olika personligheter och åldrar som alla genomsyras av en glädje till jobbet, ett engagemang för kunden och en ödmjukhet för just dina önskemål. Alla på kontoret arbetar inom sitt specialområde för att på bästa sätt kunna använda sin expertis och kunnighet inom försäljning av fastigheter, bostadsrätter och kommersiella fastigheter.

Lena Rolander Sandviken

Stängt

Hyttgatan 3781131 Sandviken
logo

Fastighetsbyrån har funnits i Sandviken/Hofors/Ockelbo sedan 1971. Vi är klart marknadsledande och säljer mer än varannan bostad i Sandvikens kommun. Kontoret har 15 medarbetare som är specialister på villor/fritidshus, bostadsrätter, nyproduktion och kommersiella fastigheter. Personligt engagemang och affärsmässighet är vårt kännetecken. Varje affär är unik och ska vara trygg och framgångsrik för både köpare och säljare. Välkommen att ringa oss eller titta in på vårt kontor! Med våra generösa öppettider är det enkelt för dig att komma i kontakt med oss. Som marknadsledande har vi bra koll på marknaden och kan hjälpa dig hitta rätt i såväl bostadsköp som försäljning.

Frimärkshuset Skandinavisk Filateli AB

Stängt

(4.5)

Holländargatan 21B11160 Stockholm
logo

Välkänt auktionshus med både frimärks- och myntauktioner där vi säljer frimärken, brev, vykort, handskrifter, mynt, sedlar m.m.

hallandsauktionsverk

Stängt

(2.5)

Nässjögatan 630248 Halmstad
logo

Hallands Auktionsverk AB var tidigare en del i Crafoordsfären och hette då Crafoord Auktioner i Halmstad. Sedan oktober 2001 drivs verksamheten i egen regi av Martin Laurell, som även drog igång Halmstadkontoret i sin egenskap av chef för Crafoord Auktioner 1999. Martin Laurell Martin Laurell har, förutom konstvetenskap och historia, bl a studerat ekonomi vid Lunds Universitet och har även en lång och gedigen auktionsvana. Sedan mitten av 1980-talet har han bl a varit chef för Bukowskis i södra Sverige, driftsledare vid Ellekilde Auktionshus i Köpenhamn och chef för Crafoord Auktioner, såväl i Sverige som i Danmark. Den långa erfarenheten i auktionsbranschen i kombination med utnyttjande av modern internetteknik (med bl a bild på samtliga objekt) gör att kunderna kan vara säkra på att få en maximal exponering av sina föremål, vilket även avspeglar sig i goda försäljningspriser.

SkandiaMäklarna

Smedjegatan 872213 Västerås
logo

SkandiaMäklarna erbjuder säljare och köpare kvalitativa tjänster för en framgångsrik fastighetsaffär.

ERA Larssons Fastighetsförmedling

Stängt

Hamngatan 1130243 Halmstad
logo

Vi tar hand om din fastighetsaffär med stor kunskap och stort engagemang. Välkommen in till vår fräscha lokal på Hamngatan 11!

Metropol Auktioner

Sveavägen 11611350 Stockholm
logo

På Metropol håller vi varje vecka auktioner med dekorativa föremål och bättre konst och antikviteter för de riktigt kräsna. Givetvis säljer vi även mindre exklusiva objekt, såsom prydnadsföremål, inredningsdetaljer, glas, silver och porslin m.m. Välkommen!

Skogsmäklarna i Värmland

Stängt

Kjelléns väg 368360 Ekshärad

Fastighetsmäklare som förmedlar jord, skog, gårdar och småhus. Även värderingar, rådgivning, skogsbruksplaner och deklarationer.

Järnforsen Auktioner AB

Stängt

(1)

Ficksjöhagen 157276 Fårbo
logo

Järnforsens Auktionshall - din auktionsfirma i Järnforsen!Vi tar emot gods för försäljning på våra webauktioner - allt från maskiner och verktyg till tavlor och porslin. Varje objekt fotograferas och katalogiseras. Vi packar och skickar objekt mot fraktkostnad samt utför hämtning och transport.Kontakta oss för med information!Öppet för besök måndagar, för övrig tid ring för att boka tid.

Växjö Auktionskammare

Stängt

Hjalmar petris väg 4635246 Växjö
logo

Våra auktioner ligger ute via auctionet.com. I snitt 12000 besökare per dygn vilket medför att du får bra betalt för dina föremål. Vi kan även hålla husauktioner direkt på plats om kunden önskar. Tveka inte att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Fastighetsbyrån

Stängt

(5)

Drottninggatan 18-2070210 Örebro
logo

Välkommen till oss på Fastighetsbyrån. På kontoret är vi sexton mäklare och tre assistenter som tillsammans arbetar för att göra ditt bostadsbyte enklare. Vi har även en värderingsman med hela länet som arbetsplats. Vi erbjuder en komplett och individanpassad mäklartjänst.

Hallonqvist fastighetsbyrå AB

Tegnérgatan 58A21612 Limhamn
logo

Vi förmedlar fastigheter och bostadsrätter. Vi jobbar med personligt engagemang för att både säljare och köpare skall bli nöjda!

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Stängt

(5)

Torget 479331 Leksand
logo

Vårt kontaktnät är till för dig och det hjälper dig att få ut högsta möjliga pris för din bostadsrätt, villa eller fritidshus.

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Kyrkogatan 1937436 Karlshamn
logo

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Köpmansgatan 6C29433 Sölvesborg
logo

Auktionshuset i Örebro AB

Stängt

Radiatorvägen 770227 Örebro
logo

Ledande auktionshus i Örebro med personlig service.Försäljning av hela hem eller enstaka objekt.Värdering utföres.Klubbauktion, var på plats eller lämna bud via mail.

Fastighetsbyrån

(3.5)

Norrgatan 143241 Varberg
logo

Fastighetsbyrån är Varbergs mest anlitade mäklarbyrå och därmed störst på orten. Vår kompetenta och engagerade personal har lång erfarenhet av marknaden. Vårt kontor är beläget mitt i centrum vilket ger bästa skyltmöjlighet.

Peters Auktioner

Gräv 78530 Gagnef
logo

Välkomna till Peter´s Auktioner i Gräv-Dalarna, Vi utför alla slags auktionsuppdrag och värderingar. #nl#

Dalarnas Auktionsbyrå AB

Stängt

Häradsvägen 2478434 Borlänge
logo

Företaget är idag Dalarnas ledande auktionhus med kombinerade traditionella klubbauktioner och onlineauktioner var tredje vecka. Våra auktioner erbjuder ett stort urval av antikviteter, modern design, allmoge, konst, smycken samt mycket annat. Ni finner oss i vår lokal på Häradsvägen 24 i centrala Borlänge. Där på plats kan ni få hjälp av våra värderingsmän med inlämning till försäljning, värdering och vägledning. Med fokus på Dalarna så utför vi hembesök och hämtningar i hela regionen och övriga Sverige. Vi åtar oss såväl försäljning av enstaka föremål så som hela bohag med totalentrepenad. På Gullmarsvägen 42 och på Essinge brogata 4 i Stockholm finner ni våra filialer för inlämning och utlämning.

Auktionstjänst i Broarna

Broarna 1173892 Norberg
logo

Vi på Broarna har lång erfarenhet av auktioner. Kontakta oss så berättar vi mer om hur du kan sälja dina saker på någon av våra ca 40 auktioner varje år.

Fastighetsbyrån

Stängt

Hamngatan 627143 Ystad
logo

Söker du en erfaren mäklare i Ystad, som kan göra din nästa bostadsaffär till din bästa? Fastighetsbyrån är redo att hjälpa dig, oavsett om du ska sälja din bostad eller behöver hitta en ny.Vi kan Ystad och har en gedigen information om de potentiella köpare som letar efter bostad i kommunen. Vill du ha en välutbildad och engagerad mäklare som kan ge dig trygga råd i framgångsrika affärer är du välkommen till oss!

HusmanHagberg Karlskrona / Ronneby

Stängt

Hantverkaregatan 1337135 Karlskrona
logo

Vi ger alla kunder tid och omtanke. Vi jobbar med utgångspunkten att kvalitet inte är någon slump. Välkommen att kontakta oss!

Fastighetsbyrån

Stängt

Drottninggatan 5937436 Karlshamn
logo

Vårt mål är att förmedla fastigheter och bostadsrätter med hög kvalitet, stort personligt engagemang och kraftig marknadsföring.

Sala Auktionskammare

Hyttvägen 1673338 Sala
logo

Välkommen till Sala Auktionskammare!Vi utför alla slags auktionsuppdrag.Gårdsauktioner.Företaget köper hela hem eller delar därav.