Se på karta

brickor 

gav 156 företag inom detta område

Parkvägen 5A43535 Mölnlycke
Biblioteksgatan 111146 Stockholm
logo

Georg Jensens varumärke står för kvalitetshantverk och tidlös estetisk design, med en historia som sträcker sig mer än 100 år bakåt i tiden. Våra livsstilsprodukter spänner över allt från bordssilver och klockor till smycken och heminredning.

Mörsaregatan 625466 Helsingborg
logo

Glas, porslin och bestick i traditionell och modern design. Återförsäljare i hela landet. Egen import, hämtlager och showroom.

Dvärggatan 255302 Jönköping
logo

Högkvalitativa fästelement & komponenter åt industriserviceföretag

Gevärsgatan 1025466 Helsingborg
logo

Grossist inom heminredning, möbler,lampor och speglar. Vi har lager och showroom i Helsingborg.Säljer endast till återförsäljare

Hamngatan 2238333 Mönsterås
logo

Tilka är en grossist som levererar fästelement, specialdetaljer och logistiklösningar till verkstadsindustrin i Sverige. Sortiment och service är honnörsord, liksom vår strävan efter att ditt jobb i montering och lager ska bli så enkelt och smidigt som möjligt.

Skolgatan 3391534 Ånäset
logo

Egen tillverkning av balansblock, kuggväxlar och tappväxlar. Försäljning av fästelement och gjutgods. Varmt välkommen till oss!

Rörläggarevägen 768430 Munkfors
logo

Vi erbjuder både produktionsresurser och har en bred produktportfölj till flera olika branscher, vår egen tillverkning handlar för det mesta om rostfria produkter men tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda väl utvalda kompletterande produkter.Vi säljer globalt genom olika samarbetspartner och i Norden finns möjlighet att köpa produkterna direkt från vår fabrik i Munkfors.

Nygatan 1073631 Kungsör
logo

INSEDE Industriservicedetaljer i Kungsör AB är ett familjeföretag som levererar allehanda fästelement sedan 1983 till stora som små kunder inom produktion, montering, reparation och service. Större delen av våra kunder återfinns inom närområdet , varav många besöker vårt lager för beställning och hämtning av gods, men vi levererar över hela Sverige.

Nyadalsvägen 4087264 Sandöverken
logo

Vi säljer bl.a. bastutrallar, byggmaterial, betongtakpannor, dörrar, färg, fönster, golv, virke, skivmaterial och takplast.

Kungsgatan 5641108 Göteborg
logo

Tinna är Västsveriges enda återförsäljare av Svenskt Tenn och Josef Frank. #nl# #nl#Vi säljer det mesta av deras produkter som till exempel textilier, vaser, lampor, ljusstakar, brickor, underlägg, kuddar, väskor, plånböcker, sminkväskor och servetter.

Batterigatan 1094147 Piteå
logo

Vi hjälper föreningar och företag med tjänster och produkter inom områdena:- Administration- Transport- Fastighetsskötsel- Uthyrning- Profilering

Änghagsgatan 253140 Lidköping
logo

Välkommen till Mio Lidköping! Möbler och heminredning är något vi alla på Mio i Lidköping brinner för. Vi ses, här eller i butiken. Välkommen!

Hansens väg 1077570 Krylbo
logo

Här kan du hitta allt du behöver för både hemmaspel och till klubben. Spelbord, spelkort, budlådor, brickor, protokoll, svensk och utländsk litteratur, bridgeprogram till datorn, presentartiklar m.m. – ja, här finns allt!

Kronetorpsgatan 621226 Malmö
logo

Företaget Everand startades 1984 som en garage verksamhet i Lomma strax utanför Malmö. Familjeföretaget Everand har idag sin verksamhet i Malmös utkant o drivs av Thomas Everlund. Everand erbjuder er ett stort utbud av namnskyltar, vårdbroscher. Som kund väljer du material, färg, typsnitt o fästanordning efter tycke o smak. Har ni önskemål av andra typ av skyltar / broscher hör gärna av er. Vi har ett stort hantverkskunnade.

Elvägen 144361 Stenkullen
logo

Leverantörer av produkter inom butiksförsäljning; brickor, markörer, provrumstaggar m.m. Se vår hemsida för mer information.

Kungsgatan 3482637 Söderhamn
logo

Välkommen till en leverantör av fästelement, lager och tätningar som sätter kvalitet och service i första rummet! Vi är specialister på att få fram rätt produkter, på utsatt tid och till rätt pris. Processen kräven kunskap, erfarenhet och snabba puckar. Och du, vi har Över 14 000 artiklar i lager!

Korsnäsvägen 678672 Dala-järna
logo

Välkommen till bySwedes, en plattform för dig som gillar Sverige och produkter som tillverkats, designats, har sitt ursprung eller upphov i Sverige, eller har annan direkt anknytning till Sverige. Här hittar du böcker, tavlor, inredning, hantverk, design, almanackor, mm.

Trädgårdsvägen 1B13242 Saltsjö-boo
logo

Naturen-I ditt hem- Brickor&Brädor av alla de slag!Härliga energirika vackra unika brickor och brädor med naturen som motiv. Jag har tillbringat sköna stunder och härliga möten i naturen! Några av dessa har velat bli motiv till bilder, brickor och brädor i olika storlekar och former. Allt beställs i små serier, hantverksmässigt tillverkat i Sverige av miljöcertifierat naturmaterial som björkfaner och MDF.

Vallenvägen 544460 Stora Höga
logo

Vi säljer komponenter för instrumentering. Hos oss kan du köpa Exi-produkter, manometrar, kopplingar, filter och ventiler.

Fågelviksvägen 514553 Norsborg
logo

Vi erbjuder fri hemleverans inom närområdet och skickar varor även inom hela Sverige, Finland och Danmark mot en liten fraktkostnad. Besök gärna våran webbshop, www.wonderhome.se

Norrlanda aurungs 53162250 Romakloster
logo

Det är en stor glädje att arbeta med det Gotländska kulturarvet. Att återskapa en liten del av den unika mönsterskatt som kattuntryckaren Tobias Lang efterlämnat. Att se historien som en mycket inspirerande källa, men samtidigt verka för förnyelse och utveckling, är den uppgift jag arbetat med i många år.

Mölndalsvägen 9541263 Göteborg
logo

Cult Design startades våren 2001. Marita Lord är vår designer och en av grundarna.På hösten 2015 förvärvade AB Alrik Hedlund varumärket Cult Design så nu delar vi lokaler på Mölndalsvägen 95 i Göteborg.Där finns också designatelje och visningsrum. AB Alrik Hedlund ingår i Hedlundgruppen, som är marknadsledande i Norden på hemdekoration och kontorsmaterial.

Parmvägen 818753 Täby
logo

Sedan 1983 har vi producerat present- och souvenirartiklar samt tandläkarkortmed motto att god design skall vara utmärkande för våra produkter och kort.Vill du ha något unikt? Vi skräddarsyr gärna. Välkommen att titta in i vår webbshopoch ta del av sortimentet.

(5)

Engelbrektsgatan 311432 Stockholm
logo

Vi är en juvelerarbutik i Stockholm som tillverkar vigsel och förlovningsringar i egen ateljé. #nl#Sedan 1947 har vi formgett och tillverkat exklusiva smycken och juveler men utför även reparationer och omarbetningar.#nl#Kontakta oss - vi hjälper dig att få det smycke du alltid önskat.