Se på karta

brandgardin 

gav 8 företag inom detta område

Brandskyddsexperten

Bjärevägen 5626261 Ängelholm
logo

Välkommen till Brandskyddsexperten. Vi tillhandahåller dina helhetslösningar avseende brandskydd. Vi eftersträvar att med korta handläggningstider ge dig ett kostnadseffektivt brandskydd som samtidigt uppfyller de krav som ställs av de svenska samhället.

Bst Brandskyddsteamet AB

Lerkrogsvägen 2112679 Hägersten
logo

Brandskyddsteamet är ett tjänsteföretag vars verksamhetsområde är inom aktivt och preventivt brandskydd. Vi är ett företag som levererar helhetslösningar till våra kunder inom projektering, installation samt service och underhåll på alla typer av brandskyddssystem. Idag är vi cirka 100 medarbetare som arbetar tillsammans med projekt och serviceuppdrag med kontor runt om i Sverige.

DAN-doors AB

Öppet

Exportgatan 1A42246 Hisings Backa
logo

Vi tillverkar kundspecificerade dörrar och portar i rostfritt stål enligt alla gällande krav och normer. Vi har hög kompetens som vi använder till att utveckla och skapa kvalitetslösningar för kyl-, frys-, brand- och industridörrar.

BVS Brannvernsystemer AB

Öppet

Esbogatan 1416474 Kista
logo

BVS Brannvernsystemer AB är Norges ledande producent av förebyggande byggnadsrelaterat brandskydd. Vi tillverkar både standard- och kundanpassade brandgardiner, rökluckor, inspektionsluckor för arkitektoniska och industriella projekt.Över 20 års erfarenhet av att utveckla och leverera innovativa brandskyddslösningar för förhindrande av brandspridning i byggnader och fastigheter.

Door'n Dock Solutions Sweden AB

Öppet

Råsundavägen 7116957 Solna
logo

Välkommen till Door'n Dock Solutions, Sveriges mest kvalitetssäkra leverantör av Dörr-, Port- och Dockningslösningar! Vi har 30 års erfarenhet av montage och service av kyl- och frysportar, rullportar, takskjutportar, brand- och säkerhetsdörrar, lastbryggor, vädertätningar, saxbord och övriga lösningar inom port- och dockningssystem. Vi är även stolta över att kunna serva och erbjuda reservdelar till de mest förekommande typer av portar, lastbryggor och vädertätningar.

Previs Brandskydd AB

Johannefredsgatan 443153 Mölndal

Jari Safe AB

Öppet

Rydsgatan 254351 Tibro