Om DAN-doors AB

Vi tillverkar kundspecificerade dörrar och portar i rostfritt stål enligt alla gällande krav och normer. Vi har hög kompetens som vi använder till att utveckla och skapa kvalitetslösningar för kyl-, frys-, brand- och industridörrar.

Dörrar för kylrum

DAN-doors levererar välbeprövade kylrumsdörrar och portar med konstruktioner som klarar våra kunders stränga och specifika krav på effektiva och isolerande dörrar full ut. Produkterna har utvecklats särskilt för livsmedelsindustrin, med ytor som klarar de strikta hygienkraven i branschen.

Dörrar för frysrum

DAN-doors frysrumsdörrar och -portar har konstruerats för att stå emot oavbruten och hårdhänt behandling. Vi arbetar därför inte med standardlösningar, utan anpassar form och funktion, så att de stämmer överens med marknadens förväntningar på minimala kylförluster och lägre energiomkostnader.

Branddörrar

DAN-doors branddörrar och portar fokuserar alltid på hållbarhet, funktionalitet och användarvänlighet – det gäller inte minst vårt sortiment av nya gångjärnsförsedda branddörrar. Dessa är godkända enligt de nya europeiska standarderna SS-EN-16034-1 och teststandarden SS-EN-1634-1, vilket innebär klassificeringen EI260. Dörrarna kombinerar kvalitet och gediget hantverk med en tidlös och elegant utformning.

Industridörrar

Hållbarhet och styrka är nyckelorden i våra kraftiga konstruktioner, där vi har lagt tonvikt på att förstärka produkterna så mycket som möjligt, och därför levereras alla dörrar och portar med förstärkta hörnkopplingar och förstärkta kopplingar i allmänhet. Industridörrarna uppfyller även diverse specifikationer vad gäller isolering , täthet samt damm- och bullerskydd. Våra produkter är också specialkonstruerade för bland annat livsmedel, läkemedel, handel och industri.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • DAN-doors AB Byggvaror, Göteborg - 1
  • DAN-doors AB Byggvaror, Göteborg - 2
  • DAN-doors AB Byggvaror, Göteborg - 3
  • DAN-doors AB Byggvaror, Göteborg - 4
  • DAN-doors AB Byggvaror, Göteborg - 5

DAN-doors AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnDan-Doors Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande31.03.1992
Org.nr:5564448479
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital300000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial

Exekutiva befattningar/Administration

Amdi KjaergaardLedamot
Erling BollerSuppleant
Karl Nicklas Otto NäsholmSärskild delgivningsmottagare
Maths Ola Niklas LarssonRevisor