boxer 

gav 106 företag inom detta område

SMIMAB

Doktor Westrings Gata 141324 Göteborg
logo

Vi utför installation, projektering, försäljning och service av datanätverk, teletekniska anläggningar samt larm- och säkerhetsanläggningar. Välkomna.

PK Antennteknik AB

Stängt

(4.5)

Fjärrviksvägen 1665350 Karlstad
logo

Vi säljer, installerar och servar TV-antenner, paraboler, kabelnät, SMATV-nät, fastighetsnät, IP-TV, IP- telefoni, datanät m.m.

Elektronikhuset

Stängt

(4)

Viktoriagatan 2454239 Mariestad
logo

Vi är ett företag som arbetar inom data, kabeltv, antenn och även butiks försäljning.Vi arbetar inte bara inom sveriges gränser, vi håller även på med offshore jobb.

Trestads Satellit Service

(5)

Herrestads torp 33245198 Uddevalla
logo

Vi är ett litet företag med stora ambitioner och stor kunskap. Vi har personlig service med hög kvalitet. Välkommen!

Pantzars Ljud & Bild

Stängt

Hembygdsgatan 226436 Klippan
logo

Pantzars Ljud & Bild säljer allt du behöver inom hemelektronik. I vårt sortiment finns bland annat TV-apparater, datorer,telefoner, Vitaror, ljudanläggningar, antenner och paraboler. Vi har dessutom egen serviceverkstad för reparationer.

ELON LJUD & BILD/SAK-TV AB

Stängt

(4)

Rådmansgatan 173330 Sala
logo

Vi säljer mobiltelefoner och tv, installerar fiber och nätverk, reparerar mobiltelefoner, utför antennservice, heminstallationer av hemelektronik samt parabolservice. Hos oss hittar du allt inom hemelektronik.

Johansen Antenn & TV Teknik HB

Stängt

(4)

Kryssarvägen 418358 Täby
logo

Ahlman Ljud & Bild

Södra ljungvägen 524465 Furulund
logo

De tjänster jag utför är att installera nya antenn- / parabolpaket och reparation av dessa. Jag utför även reparationsarbeten på elektronikartiklar av diverse slag. RUT/ROT-avdrag gäller. #nl#Jag har ett lager på de viktigaste produkterna och tillbehören för antenner och paraboler. Jag håller låga priser och försöker lagerföra det mesta. Skulle inte så vara fallet kan jag med stor sannolikhet ta hem varan inom några dagar.

R.T.L Installationer

Långvägen 2813755 Tungelsta
logo

Satcom AB

Stängt

Fabriksgatan 1373150 Köping
logo

Specialister på kommunikationsnät, datanät, telefonväxlar, kabel-TV, bredband, digital kameraövervakning, ljud/ bildanläggningar.

Borås Teleservice Installation AB

Göteborgsvägen 1950435 Borås
logo

Vi på Borås Teleservice Installation AB är behöriga elektriker. Vi har varit verksamma i branschen sedan 1994 och är erfarna och noggranna. Vi utför el-, data-, larm- och teleinstallationer. Vi erbjuder även elfelssökning, teleinstallationer och service av olika typer av elektronik. Välkommen att kontakta oss för mer information om våra tjänster.

Krigholm c/o och Bildproffset

Stängt

Biskopskulla Gissle 174963 Örsundsbro

Allt inom antennservice, videoövervakning WiFi. Trädfällning, röjning, gräs, sly, beskärning.Lättare takarbeten som byte av takpannor och rensning av hängrännor.Vi har motorsågskörkort, skyliftkort.F-skatt Rot och rutavdrag

TELESAT SVERIGE AB

Stängt

Järnyxegatan 921375 Malmö
logo

SAT-SERVICE (Telesat Sverige AB) är ett installation, service och konsultföretag i svagströmsbranschen.Vi har jobbat i över 10 år i den här branschen och vi hjälper allt ifrån den enskilda privatpersonen till företag.Våra skickliga ingenjörer ska hjälper dig med TV–antenner, paraboler, kabel–TV, datanät, videoövervakning installation, service och försäljning, fiberinstallation samt anläggning av fiber, felsökning av fiber och reparation.

Video TV-Man

Stängt

(5)

Alingsåsvägen 2950438 Borås
logo

Ystad Tv & Antenn AB

Stängt

Aktergatan 127155 Ystad
logo

Vi installerar och säljer allt från minsta lilla kabel till kompletta antenn, parabol och ljud/bild anläggningar.​ Vi arbetar med kunden i centrum och utgår från det som kunden har behov av. Inge fråga är för dum. Vi hjälper er hela vägen. Vi kan serva de flesta apparater i vår verkstad.

Tanjas Byxshop AB

Stängt

Storgatan 3938330 Mönsterås
logo

Modebutiken i Mönsterås sedan 1964.

Halmstads stadsnät AB

Pilefeltsgatan 7330250 Halmstad
logo

Halmstads stadsnät fiberansluter fastigheter inom Halmstads kommun. Vi ser också till att tjänsteleverantörer kan leverera sina tjänster över vårt fibernät.

Nilsson & Son Radio-TV AB

Stängt

(5)

Mårtensgatan 724430 Kävlinge
logo

Vi är en av de ledande aktörerna inom Digital-TV på den svenska marknaden och erbjuder produkter inom bild, data och ljud.

Antennfixaren

Skeke STORSTENEN 275596 Uppsala
logo

Elgruvan

Stängt

(3.67)

Marknadsgatan 7C75445 Uppsala
logo

Elgruvan grundades år 2003 i Uppsala och har sedan dess specialiserat sig påService av Mobiltelefoner och Datorer med egen serviceverkstad där vi reparerar mobiltelefoner, laptops och surfplattor.Hos Elgruvan finner du försäljning av IPTV, Mobilreservdelar, Satellit/Marksänd Digital TV, Antenner och Tillbehör.Vår absoluta affärsidé är att vi skall erbjuda; kvalificerad service grundad på lång och maximal erfarenhet,slagkraftiga priser på hemelektronik med extremt snabba leveranser.

Antenn & Larmspecialisten i Lomma

Toftgatan 323442 Lomma
logo

Installerar antenner, paraboler, larm och kameraövervakning, utför besiktning, installation och service. Specialist på Digital-TV.

Runes Radio o. TV-Service / Bengt Marstone

Lyse-Berga Gåsehogen 12245392 Lysekil
logo

Runes Radio & TV-Service är återförsäljare för Boxer, Tele2, Allente, Comhem

Mats Bergh ANTENNSERVICE

Stängt

Torsgatan 1960363 Norrköping
logo

Service och installation av Kabel-TV, Satellit-TV, Digital-TV, Data/Nätverk och 3G/4G för alla kunder såväl privatpersoner som företag, större fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och samfälligheter. Företaget startades 1994 men vi har över 35 års branschvana vilket innebär ett brett kunnande inom området.

ABC-Karossen AB

Kvarngatan 4038332 Mönsterås
logo

Helhetslösande leverantör vad gäller påbyggnationer, från svetsning av ramen till installation av värme, kyla samt inredning.

Hamngatan 19

Stängt

Hamngatan 1945631 Kungshamn
logo

Välkommen till M-butiken!