Om företaget

Vi utför installationer av ljud och bild. Projektorer, dukar och ljud på konferenser. Försäljning och installation av digitalboxar och antenner/antennmaterial för marksändningar. Satellitmottagare, parabolantenner och övrig...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-518 65...
Adress

Lockebo 7

55614 Jönköping

Hemsida och e-postGå till hemsida
Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi utför installationer av ljud och bild. Projektorer, dukar och ljud på konferenser. Försäljning och installation av digitalboxar och antenner/antennmaterial för marksändningar. Satellitmottagare, parabolantenner och övrig utrustning för mottagning via satellit.

Om firmaet

AntennHåkan har funnits sedan 1989

Vi erbjuder försäljning och installation av mottagningsutrustning för tv och radiomottagning, ex: digitalboxar och antenner/antennmaterial för marksändningar,

satellitmottagare, parabolantenner och övrig utrustning för mottagning via satellit.

Vi utför även installationer av ljud och bild konferenser (projektorer, dukar och ljud) samt erbjuder försäljning och montering av billarm.

Har du problem med din antenn eller mottagning så hjälper vi dig!. Sysslar med det mesta inom satellit/antenner. Hör av dig så hittar vi en lösning!

AntennHåkans utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Möjliga telefonnummerformat

0705186520

07-051 865 20

070-518 65 20

0705-18 65 20

070-5186520