Vägbeskrivning

bowlinghall

gav 241 företag
Karta
 • Lindhagensgatan 114
  11251 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-617 00...
  Visa nummer
  (2
  Öppet
  På Ballbreaker är det fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning och våra aktiviteter används med fördel till alla typer av möten; dating, möhippa/svensexa, umgänge med familj och vänner, fest, bröllop, tävling, konferens, personal- och kundevent för att nämna några.
 • Stånga
  62360 STÅNGA
  Visa vägbeskrivning
  0498-48 27...
  Visa nummer
  Det fins 2 klubbar som har Stånga Bowlinghall som hemmahall, Stånga IF och BK Austre. Vi har även 14 lag som spelar halliga och 6 olika pensionärsgrupper. Vi har omkring 180 kunder som spelar någorlunda regelbundet, varav ungefär hälften är pensionärer.
 • Arenatorget 2
  43338 PARTILLE
  Visa vägbeskrivning
  031-338 43...
  Visa nummer
  GAPS ProshopsGAPS Bowling AB finns i Partille, Kinna och Falkenberg. För mer information om öppettider, vägbeskrivning m.m. se under respektive Proshop-sida.Den proshop som tidigare fanns i Frölunda Bowlinghall hittar du idag i Partille Bowlinghall.
 • Egnells väg 1
  54141 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-48 16...
  Visa nummer
  (13
  Öppet
  En plats för människor att umgås, käka gott & utmana varandra i våra aktiviteter.Förutom bowling har vi nu ävenshuffleboards, basket m.mRestaurang, sport & nöje. För alla!
 • Tegnérgatan 20
  66142 SÄFFLE
  Visa vägbeskrivning
  0533-153...
  Visa nummer
  Öppet
  Alla kan bowla! Bowling passar alla, gammal som ung. Hos oss finns klubbspel, halliga, pensionärs- och handikappbowling. All utrustning finns i hallen. Är du nybörjare så hjälper vi till med en genomgång. Restaurang med fullständiga rättigheter. Vi har även Cateringservice.
 • Stationsgatan 1
  17268 SUNDBYBERG
  Visa vägbeskrivning
  08-29 13...
  Visa nummer
  (10
  Öppet
  Välkommen till Sundbybergs Bowlinghall!Vi kan erbjuda allt från Barnkalas till Företagsevent eller för den individuella personen så som Nybörjarkurs eller spela tvåmanna-lag i Davids Cup och se ditt lag stiga i divisioner och följa statistik.Vi har även ett brett sortiment av mat och tilltugg samt dryck, öl & vin.​Free WiFi under hela ert besök finns tillgängligt.Vi tar ej bokningar via mail. För bokning använd vår onlinebokning eller ring.
 • Odinsgatan 8
  41103 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-15 52...
  Visa nummer
  Öppet
  STAR Bowling är en omtyckt mötesplats mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från centralstationen. Våra två plan på sammanlagt 2 700 fräscha kvadratmeter har en tydlig touch av det amerikanska – både i inredningen och på menyn.Vår restaurang serverar lunch, à la carte och till jul dukar vi upp ett klassiskt julbord.Våra båda barer är våningarnas nav där våra gäster gärna samlas.Utmana ditt sällskap i bowling, shuffleboard, VR, racing, rodeo, golf mm.
 • Nyborgsgatan 1
  71134 LINDESBERG
  Visa vägbeskrivning
  0581-817...
  Visa nummer
  Öppet
  Lindesberg Arena är händelsernas centrum. Som besökare blir du överraskad av allt som erbjuds i den moderna multiarenan. Bredden av aktiviteter från morgon till kväll, alla dagar i veckan, lockar människor från hela regionen. Här tränar och tävlar elitidrottare sida vid sida med skolungdomar och motionerande lindesbergare. Här pågår samtidigt inspirerande konferenser i fräscha lokaler med den slående vackra miljön direkt utanför fönstren.
 • Centrumgatan 12
  84671 VEMDALEN
  Visa vägbeskrivning
  0684-300...
  Visa nummer
  Sporthuset ligger mitt i Vemdalens by, mitt emellan Vemdalsskalet och Björnrike, drygt 5 min med bil. Hos oss hittar du fräscha och nypreparerade skidpaket. Vi fixar också din personliga utrustning där vi bla vallar och slipar.
 • Attundavägen 5
  18334 TÄBY
  Visa vägbeskrivning
  08-758 59...
  Visa nummer
  (4
  Öppet
  Täby Bowlinghall har 8 välskötta och fräscha banor att erbjuda. Vi har allt från ungdomsbowling till discobowling på fredag-lördagkvällarna! Är du sugen på mer bowling så har vi även klubbar i hallen och husligor att tillhandahålla.
 • Polhemsgatan 6
  39239 KALMAR
  Visa vägbeskrivning
  0480-230...
  Visa nummer
  Stängt
  Vill du bowla en serie med dina kamrater, arrangera födelsekalas eller firmafest är du välkommen till oss. Vi arrangerar också tävlingar för de olika svenska klubbarna.
bowlinghall gav 241 företag
Static map