Om Ballbreaker Kungsholmen AB

På Ballbreaker är det fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning och våra aktiviteter används med fördel till alla typer av möten; dating, möhippa/svensexa, umgänge med familj och vänner, fest, bröllop, tävling, konferens, personal- och kundevent för att nämna några.

Restaurang

Mat och dryck är ett viktigt inslag i vårt koncept och en ingrediens som förgyller mötet mellan människor. Vårt kök, restaurang och våra barer håller därför hög klass, och tanken är att man ska känna sig lika bekväm hos oss i kostym och klänning såsom i en mer vardaglig klädsel. Köket på Ballbreaker hanterar beställningar från morgon till kväll från hela anläggningen. Detta innebär allt från lunchservering, à la carte, festvåning, barmeny och bufféer.

Hos oss är möjligheterna många. På våra 3900 kvm har vi förutom våra olika matsalar, lounger, barer även en chambre separée för er som vill vara mer privata. Med effektfull belysning och omfattande presentationsmöjligheter i hela anläggningen är det endast fantasin som sätter gränsen för vad som är möjligt.

Aktivitetspaket

På Ballbreaker är det bara fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning erbjuder aktiviteter i Stockholm som passar perfekt till alla typer av möten såsom umgänge, familj, date, tävling för att nämna några.

Aktiviteter

Lika bekvämt som det kan vara med en paketlösning fullspäckat med roliga aktiviteter så kan det vara skönt kan att komponera ihop aktiviteterna själv och ta det lite som det kommer. Alla Ballbreakers komponenter i aktivitetspaketen kan så klart köpas i lösvikt. De flesta aktiviteterna bokas på halv eller heltimme och vill man prova något från kök eller bar så är man mer än välkommen på en drop-in på Ballbreakers aktivitetshus i Stockholm. Vill ni vara säkra på att få just er favoritaktivitet så är det klokt att boka i förväg.

Klicka här för att se våra aktiviteter.

Konferens i Stockholm - mer än bara ett vanligt möte

Ballbreaker tillhandahåller dagligen konferenslösningar som kan innehålla allt från enstaka aktivitetstimmar eller konferensrum. Detta till olika paketerade eller skräddarsydda upplägg på halv, hel och flerdagsprogram. Med alla ingredienser som krävs för en lyckad konferens under samma tak så slipper ni som gäst tidskrävande planering och transporter. På så vis får ni mycket kvalitétstid tillsammans.

Att konferera på Ballbreaker handlar om tidsbesparing, god mat och gemensamma aktiviteter - allt under ett och samma tak. Våra konferenspaket är mycket populära och två av våra mest omtyckta lösningarna är ”Konferens heldag” och ”Konferens halvdag”. I de här paketen ingår konferensrum, konferensmaterial och måltider som frukost, fika och lunch. Ni kan med fördel komplettera paketen med en middag i vår restaurang samt med en eller flera fartfyllda teamaktiviteter.

Vi ser till att er konferens blir så mycket mer än bara ett vanligt möte.

Företagsevent i Stockholm – Kickoff, fest och teambuilding!

Hur får man ett fotbollslag att spela bra fotboll, hur får man en orkester att spela bra musik och hur får man ett företag att samarbeta?

Svaret är ofta detsamma oavsett sammanhang. För att få en grupp människor att jobba bra ihop krävs trivsel, samhörighet och inte minst träning. Bra samarbete kommer sällan av sig själv. Vi hjälper dagligen olika grupper med varianter på hur de kan få just sin grupp att fungera och leverera på bästa sätt.

Hos oss som i övriga näringslivet är tävling viktigt, och inte minst är tävling ett inslag som väcker mycket känslor och instinkter som gör att kollegor kan mötas på nya sätt och hitta nya kvaliteter hos varandra.

Stärk gruppen med ett företagsevent på Ballbreaker! Se våra paket här

Ballbreaker Kungsholmen ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Ballbreaker Kungsholmen AB Konferenslokal, Stockholm - 1
  • Ballbreaker Kungsholmen AB Konferenslokal, Stockholm - 2
  • Ballbreaker Kungsholmen AB Konferenslokal, Stockholm - 3
  • Ballbreaker Kungsholmen AB Konferenslokal, Stockholm - 4
  • Ballbreaker Kungsholmen AB Konferenslokal, Stockholm - 5
  • Ballbreaker Kungsholmen AB Konferenslokal, Stockholm - 6

Ballbreaker Kungsholmen AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Ballbreaker Kungsholmen AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

20.04.2007

Org.nr:

5567285902

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

50000 - 99999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

93119 Drift av sporthallar, idrottsplatser och andra sportanläggningar, 56100 Restaurangverksamhet, 93290 Övrig fritids- och nöjesverksamhet, 82300 Arrangemang av kongresser och mässor

Exekutiva befattningar/Administration

Ordförande

Martin Gustaf Du Hane

Ledamot

Martin Gustaf Du Hane

Ledamot

Frode Karl Magnus Flygelring

Suppleant

Ia Gun Ingmari Lindahl Idborg

Huvudansvarig revisor

Andreas Gunnar Mast

Finansiell information

Omsättning

54 925 tkr

Vinstmarginal

17,6 %

Anställda

34