Vägbeskrivning

bowlingcenter

gav 237 företag
Karta
 • Lindhagensgatan 114
  11251 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  08-617 00...
  Visa nummer
  (2
  Stängt
  På Ballbreaker är det fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning och våra aktiviteter används med fördel till alla typer av möten; dating, möhippa/svensexa, umgänge med familj och vänner, fest, bröllop, tävling, konferens, personal- och kundevent för att nämna några.
 • Bowlingvägen 1
  79431 ORSA
  Visa vägbeskrivning
  0250-59 40...
  Visa nummer
  Stängt
  Utmana familj, släkt, vänner eller närmaste husvagnsgrannen i en timmes bowling.Rolig sysselsättning för alla familjens medlemmar.DiscobowlingHela hallen släcks ned så när på det ultravioletta ljuset som får dig och dina medspelare att se läckert självlysande ut, ur högtalarna strömmar allt från schlager till rock till pop. Barn under 18 år endast i målsmans sällskap.
 • Stånga
  62360 STÅNGA
  Visa vägbeskrivning
  0498-48 27...
  Visa nummer
  Det fins 2 klubbar som har Stånga Bowlinghall som hemmahall, Stånga IF och BK Austre. Vi har även 14 lag som spelar halliga och 6 olika pensionärsgrupper. Vi har omkring 180 kunder som spelar någorlunda regelbundet, varav ungefär hälften är pensionärer.
 • Odinsgatan 8
  41103 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-15 52...
  Visa nummer
  Stängt
  STAR Bowling är en omtyckt mötesplats mitt i centrala Göteborg, ett stenkast från centralstationen. Våra två plan på sammanlagt 2 700 fräscha kvadratmeter har en tydlig touch av det amerikanska – både i inredningen och på menyn. Vi har möjlighet till 300 ätande samtidigt och vår restaurang serverar lunch, à la carte och till jul dukar vi upp ett klassiskt julbord. Våra båda barer är våningarnas nav där våra gäster gärna samlas. Utmana ditt sällskap i någon utav våra aktiviteter så som bowling, shuffleboard, VR, racing, rodeo, golf, eller varför inte klassiska arkadspel? STAR passar bra för både företag och familj. Konferera kan du göra i något utav våra 2 konferenslokaler där det större rymmer 80 p och det mindre 20 p. Välkomna!
 • Tegnérgatan 20
  66142 SÄFFLE
  Visa vägbeskrivning
  0533-153...
  Visa nummer
  Stängt
  Alla kan bowla! Bowling passar alla, gammal som ung. Hos oss finns klubbspel, halliga, pensionärs- och handikappbowling. All utrustning finns i hallen. Är du nybörjare så hjälper vi till med en genomgång. Restaurang med fullständiga rättigheter. Vi har även Cateringservice.
 • Parkvägen 14
  79237 MORA
  Visa vägbeskrivning
  0250-276...
  Visa nummer
  Stängt
  Mitt i Vasaloppsarenan och på promenadavstånd från centrum ligger Mora Parken. En boendeanläggning för familj och konferensgäster, vackert belägen intill Österdalälven. Mora Parken erbjuder dig ett trivsamt boende i genuin dalamiljö.
 • Egnells väg 1
  54141 SKÖVDE
  Visa vägbeskrivning
  0500-48 16...
  Visa nummer
  (13
  Stängt
  O’Learys är den självklara mötesplatsen för dig som gillar bowling. Bowling passar alla åldrar. Det är aldrig för sent att börja bowla! OBS! För att boka en bana registrera dig som medlem först! Var vänlig och ta med bekräftelsen på bokningen till O'Learys!
 • Stationsgatan 1
  17268 SUNDBYBERG
  Visa vägbeskrivning
  08-29 13...
  Visa nummer
  (10
  Stängt
  Välkommen till Sundbybergs Bowlinghall!Vi kan erbjuda allt från Barnkalas till Företagsevent eller för den individuella personen så som Nybörjarkurs eller spela tvåmanna-lag i Davids Cup och se ditt lag stiga i divisioner och följa statistik.Vi har även ett brett sortiment av mat och tilltugg samt dryck, öl & vin.​Free WiFi under hela ert besök finns tillgängligt.Vi tar ej bokningar via mail. För bokning använd vår onlinebokning eller ring.
 • Nyborgsgatan 1
  71134 LINDESBERG
  Visa vägbeskrivning
  0581-817...
  Visa nummer
  Stängt
  Lindesberg Arena är händelsernas centrum. Som besökare blir du överraskad av allt som erbjuds i den moderna multiarenan. Bredden av aktiviteter från morgon till kväll, alla dagar i veckan, lockar människor från hela regionen. Här tränar och tävlar elitidrottare sida vid sida med skolungdomar och motionerande lindesbergare. Här pågår samtidigt inspirerande konferenser i fräscha lokaler med den slående vackra miljön direkt utanför fönstren.
 • Arenatorget 2
  43338 PARTILLE
  Visa vägbeskrivning
  031-338 43...
  Visa nummer
  GAPS ProshopsGAPS Bowling AB finns i Partille, Kinna och Falkenberg. För mer information om öppettider, vägbeskrivning m.m. se under respektive Proshop-sida.Den proshop som tidigare fanns i Frölunda Bowlinghall hittar du idag i Partille Bowlinghall.
bowlingcenter gav 237 företag