Lindhagensgatan 11411251 Stockholm

3.5 (2)

På Ballbreaker är det fantasin som sätter gränsen. Alla våra aktiviteter kan bokas på halv- eller hel-timme alternativt så finns dom också paketerade i olika kombinationer för olika ändamål. Vår anläggning och våra aktiviteter används med fördel till alla typer av möten; dating, möhippa/svensexa, umgänge med familj och vänner, fest, bröllop, tävling, konferens, personal- och kundevent för att nämna några.

Kinnegatan 1553132 Lidköping

Välkommen till vår restaurang/aktivitetscenter i centrala Lidköping. Vi erbjuder, förutom vår populära lunch, en mängd olika tjänster som Bröllop, Catering, Konferenser, Event, Minnestund, Bussluncher, Mässlokal m.m.

Övre Kaserngården 841527 Göteborg

Parasport Göteborg samordnar och organiserar bland annat uppsökande verksamhet samt utbildnings- och tävlingsverksamhet för sina 32 föreningar.

Skansbrogatan 711860 Stockholm

Centralorganisation för svensk bowling. Allt om bowling på elitnivå, samt division 1, 2 och 3.

Stationsgatan 1-517268 Sundbyberg

4.7 (10)

Välkommen till Sundbybergs Bowlinghall!Vi kan erbjuda allt från Barnkalas till Företagsevent eller för den individuella personen så som Nybörjarkurs eller spela tvåmanna-lag i Davids Cup och se ditt lag stiga i divisioner och följa statistik.Vi har även ett brett sortiment av mat och tilltugg samt dryck, öl & vin.​Free WiFi under hela ert besök finns tillgängligt.Vi tar ej bokningar via mail. För bokning använd vår onlinebokning eller ring.

Tegnérgatan 2066142 Säffle

Alla kan bowla! Bowling passar alla, gammal som ung. Hos oss finns klubbspel, halliga, pensionärs- och handikappbowling. All utrustning finns i hallen. Är du nybörjare så hjälper vi till med en genomgång. Restaurang med fullständiga rättigheter. Vi har även Cateringservice.

Idrottsvägen 12D61162 Nyköping

Superbowl Nyköping finns på Nyköpings Arenor och är en toppmodern bowlinghall med restaurang och konferensmöjligheter. Bowlinghallen flyttade från sina gamla lokaler i Nyköping till nya som uppfördes 2004 till invigningen av Eventcentret.

Karlavägen 229154 Kristianstad

Välkomna att bowla hos oss! Vi har även privata fester med bowling och mat för slutna sällskap, familjefest, födelsedagsfest, föreningar och företag.För er som är lite mer seriösa så har vi även Korpen, Ungdoms, herr, dam, och pensionärsbowling

Bäckebovägen 1285653 Sundsvall

5 (1)

Välkommen till Enjoy Bowling

Arenatorget 243338 Partille

GAPS ProshopsGAPS Bowling AB finns i Partille, Kinna och Falkenberg. För mer information om öppettider, vägbeskrivning m.m. se under respektive Proshop-sida.Den proshop som tidigare fanns i Frölunda Bowlinghall hittar du idag i Partille Bowlinghall.

Polhemsgatan 639239 Kalmar

Vill du bowla en serie med dina kamrater, arrangera födelsekalas eller firmafest är du välkommen till oss. Vi arrangerar också tävlingar för de olika svenska klubbarna.

Elmiavägen 1055454 Jönköping

Stadium, arena och idrottsanläggning i Jönköping.

Bowling Sökord

Vi har ingen servering av starköl, vin eller sprit vilket innebär en lugnare miljö som även passar utmärkt för familjen eller de lite yngre sällskapen

Norra Hötoftavägen 13423599 Vellinge

Vi producerar och säljer oljor och tvättmedel för behandling av bowlingbanor samt rengöringsmedel för klot.

Attundavägen 518334 Täby

4 (4)

Täby Bowlinghall har 8 välskötta och fräscha banor att erbjuda. Vi har allt från ungdomsbowling till discobowling på fredag-lördagkvällarna! Är du sugen på mer bowling så har vi även klubbar i hallen och husligor att tillhandahålla.

Mejensjögatan 257635 Sävsjö

Kulturhuset Sävsjö - En Samlingsplats för människor. Kulturhuset i Sävsjö har alltsedan starten 1995 varit en mycket viktig samlingsplats för människor. En del av det utbud vi erbjuder är bio, teater, konserter, bowling, pubkvällar och musikcaféer.

Stora gatan 5072212 Västerås

Produkter för hjälpmedel, träning, lek, idrott, jonglering, avslappning m.m. Besök vår hemsida för mer information!

Kungsgatan 5911122 Stockholm

Vi specialiserar oss i allt från hjälpmedel, träning, rollatorer, ortoser, lek och drott. Med över 8000 produkter och flera 100-tals leverantörer globalt har vi möjligheten och kunskapen att hitta rätt produkt till rätt person. Vårt mål är att förgylla och förenkla vardagen!

Slottsgatan 2570361 Örebro

Varsam grundades 1988 i Örebro och har sen dess expanderat till Västerås och Stockholm. Vårt mål är att förgylla och förenkla vardagen för alla – genom ett rejält utbud av innovativa produkter samt en omättlig nyfikenhet att hitta det senaste och bästa inom hjälpmedel.Med över 30 års erfarenhet inom hjälpmedel, träning, rehabilitering samt lek och idrott, har vi de kunskaperna som krävs för att hitta rätt produkt till rätt person.-