Se på karta

bolagsbildningar 

gav 757 företag inom detta område

LR Redovisning Revision Mora AB

Tingsnäsvägen 2379232 Mora
logo

Hos LR Revision & Redovisning möts du av kompetens och engagemang och får råd och stöd i alla frågor som rör ditt företagande.

Ekonomera

Brohultsvägen 19025465 Helsingborg
logo

Auktoriserad redovisningskonsult. Bokföring, löner, fakturering, skatteredovisning, bokslut, deklarationer, bolagsbildningar. Välkommen!

Vätterstadens Revisionsbyrå AB

Stängt

Västra Storgatan 555315 Jönköping
logo

Vi kan erbjuda allt från auktoriserade redovisningskonsulter till auktoriserad revisor. Ett helhetsperspektiv med kunden i fokus.

Gross Revision AB

Stängt

(5)

Berzeliigatan 1441253 Göteborg
logo

J-Å Gross Revisionsbyrå AB har bedrivit verksamhet sedan 1985. Vi är en personlig och engagerad byrå med en personalstyrka om ca 8 personer. Vi strävar efter att hålla kontinuitet i uppdragen, för att medarbetarna ska få chans att lära sig kundföretagen, samt att kundföretagen ska ha en och samma kontakt hos oss från år till år. Vi vänder oss framförallt till små och medelstora företag i västra Sverige. Våra kunder finns representerade inom de flesta brascher.

Ostkustens Ekonomipartner AB

Stängt

Kalkstensgatan 1260386 Norrköping
logo

Vi är en redovisningsbyrå i Norrköping med inriktning på redovisning & rådgivning till mindre och medelstora företag. Vi har mer än 25 års erfarenhet inom ekonomi & administration.

Företagsredovisning i Ystad AB

Stängt

Industrigatan 2127139 Ystad
logo

Vår verksamhet består av revision, skatter, bokföring, bokslut och ekonomiska konsultationer m.m.

Konsulthuset

Katrinebergsgatan 19A50439 Borås
logo

Redovisningsbyrå i Borås.

Bp Bolagspartner AB

Stängt

(5)

Lund
logo

Bolagspartner. #nl#När du ska starta. #nl#När du ska ändra. #nl#När du ska avveckla.

Revisorerna Syd

Storgatan 22A21142 Malmö
logo

Revisorerna Syd erbjuder revision, redovisningstjänster och ekonomisk rådgivning till mindre och medelstora företag. Kontakta oss för mer information.

BLS Konsult administration & ekonomi

Finnasandsvägen 1043933 Onsala
logo

Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB

Stängt

Sankt eriksgatan 11711343 Stockholm
logo

Vi är en modern och digital bokföring- och revisionsbyrå som specialiserar oss på små och medelstora ägarledda företag.HLB Carlsson & Partners startade 1998 som idag består av revisorer, redovisningskonsulter och skattejurister.Som kund hos oss har du alltid en egen kontaktperson, som självständigt driver arbetet med sina kunder. Alla våra revisorer och konsulter har lång erfarenhet och vi ser gärna att en och samma person följer med på din ”resa”.

Ekonomihuset i Laholm AB

Kullsgårdsvägen 2031234 Laholm
logo

Vi är medlemmar i SRF och är certifierade som auktoriserade redovisningskonsulter. Marie har dessutom en civilekonomtitel i botten och Bo och Åsa har lång erfarenhet som redovisningskonsulter. Vi tillhandahålla tjänster inom: löpande redovisning, bokslut, deklaration, skatterådgivning och bolagsbildning.

AH Revision AB

Östergatan 16M26531 Åstorp
logo

Välkommen att kontakta oss för mer information!

Motala Revisionsbyrå AB

Stängt

Drottninggatan 1B59135 Motala
logo

Låt oss ta hand om de arbetsuppgifter du inte själv hinner med eller vill ta hand om. Revision, bokföring och redovisning m.m.

Baker Tilly MLT

(5)

Nordenskiöldsgatan 11A21119 Malmö
logo

Baker Tilly MLT är mer än specialister på ekonomiska områden som revision, redovisning och skatter. Vår uppgift är att förstå och dela våra uppdragsgivares affärsidéer och företagande.

Exakt Redovisning AB

Allévägen 1218639 Vallentuna
logo

Redovisningsgruppen Hbg AB

Stängt

Garnisonsgatan 1325466 Helsingborg
logo

Välkommen till Redovisningsgruppen Hbg AB! Redovisningsgruppen Hbg AB bedriver sedan 1980 verksamhet inom redovisning, ekonomi och beskattning mm. Vi är auktoriserade redovisningskonsulter och medlemmar i Sveriges Redovisningskonsulters Förbund (SRF). Våra kunder är små och medelstora företag. Vi har erfarenhet av alla branscher, även jord- och skogsbruk. Arbetet sker flexibelt med dagens teknik inom ekonomiområdet i vår lokal eller på uppdragsgivarens kontor, allt efter önskemål.

Redovisningskonsult Jens Lundgren AB

Stängt

Fabriksgatan 16C27236 Simrishamn

Ängelholm Redovisning

Importgatan 226273 Ängelholm
logo

Redovisning – Skatt – Rådgivning. Auktoriserad redovisningskonsult.

Revidacta Redovisning AB

Nybrogatan 1587131 Härnösand
logo

Revidacta Revision är en komplett och flexibel byrå med lokal förankring. Hos oss får du hjälp med allt från redovisning, lönehantering och administration till kvalificerad revision och skatterådgivning.

Önnheim & Olsson Revisionsbyrå KB

Norra allégatan 841301 Göteborg
logo

Inriktning på revision jämte rådgivning inom redovisning, revision och skatter gentemot små och medelstora företag.

Michael Landelius Redovisningsbyrå AB

Brännerigatan 5B26337 Höganäs
logo

Vi utför bl.a. ekonomitjänster, bokföring, bolagsbildning samt deklarationer. Välkommen att kontakta oss för mer information!

4r Ekonomi AB

Stängt

Bangatan 1145152 Uddevalla
logo

Vill du få mer tid? Lämna administrationen till oss! Vi hjälper dig att sköta företagets ekonomi på ett enkelt sätt.

Proffek Ekonomikonsulter

Stängt

Roxengatan 358273 Linköping
logo

Behöver du hjälp med bokföringen? Genom att anlita oss på Proffek Ekonomikonsulter HB undviker du onödiga fel och därpå tråkiga skattetillägg som kan vända upp och ner på hela tillvaron.

Revideco AB

Stängt

Nygatan 6793130 Skellefteå
logo

Hos oss i Skellefteå finns ett komplett fullserviceteam med lång erfarenhet av revision, redovisning och rådgivning. Vi har specialister inom jord- och skogsbruk samt ett antal lönespecialister med erfarenhet från ett stort antal andra branscher. Vi upprättar bokslut, gör årsredovisningar, hanterar leverantörsfakturor, kundfakturor och löner. Vi gör också månadsavstämningar.