Om företaget

Din lokala revisor med kontor i Södertälje och Gnesta.

Läs mer om företaget
Telefonnummer
070-998 06...
Adress

Östra Storgatan 2

64631 Gnesta

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Din lokala revisor med kontor i Södertälje och Gnesta.

Carlstedt & Lindh

Vi är en mindre revisionsbyrå med hög personlig service och engagemang. Vi sätter alltid kunden i fokus och vårt mål är att skapa en god kundkontakt där du ska känna att vi är till för att hjälpa dig.

På Carlstedt & Lindh AB kombinerar vi revisorsrollen med rådgivning. Utöver att utföra den revision som leder fram till en revisionsberättelse försöker vi på Carlstedt & Lindh AB att leva upp till ambitionen att vara mer än en revisionsbyrå. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på kundens situation och behov. Naturligtvis ska vi genom revisionen bidra till att redovisningen sköts ordentligt, att alla lagar följs och att företagen drivs professionellt. Samtidigt vet vi att det våra kunder uppskattar mest är att vi också är rådgivare och fungerar som bollplank.

Bolaget drivs och ägs av Maria Carlstedt och Bo Lindh som båda är auktoriserade revisorer med mångårig erfarenhet inom revision och rådgivning.

Vi har vårt huvudkontor i Södertälje och har en filial i Gnesta.

Revision

Revision ska göra nytta och ge mer- värde. Genom vår kvalitetssäkrade revision får ditt företag ett kvitto och ett trovärdighetsbevis.

Redovisning

Vi har många mindre och medelstora företag som vill ha allt på ett ställe. Vi kan då hjälpa till med bokslut, årsredovisning och deklarationer.

Skatter & Rådgivning

Vi har lång erfarenhet av skattefrågor. Vi samarbetar även med skattejurister och advokater för att ge dig som kund korrekt rådgivning.

Carlstedt & Lindh ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Carlstedt & Lindh AB

Omsättning

14 354 tkr

Vinstmarginal

32.30 %

Anställda

11

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Carlstedt & Lindh AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Carlstedt & Lindh AB

Org.nr:

5566848064

Bolagsform

Aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

69202 Revision

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

24.08.2005

Exekutiva befattningar/Administration
Visar 4 av 5
Proff logo
Kategorier
Sökord
bokföring, revisor, redovisning, redovisningsbyrå, redovisningsbyråer, löneadministration, taxen, revisorer övriga, revisor,, auktoriserade revisorer, ranby revisorer, skatterådgivare, redovisningbyrå, revisorer,, redovisningshjälp, revisorer auktoriserade, revosorer,, skattekonsultation, bokföringshjälp, konsult, bolagsbildning, revisorer_-_övriga, ekonomisk redovisning, redovisningsföretag, skatter, revisionsbyråer, få hjälp med deklaration, auktoriserad redovisningskonsult, redovisnings konsulter, medlem i far, bokföringstjänster, bokföringsbyråer, revisionsfirma, deklarationshjälp, skattemyndighet, revisionsföretag, redovisningskonsulter - auktoriserade och övriga, företagsekonomi, redovisningskonsulter auktoriserade och övriga, revisorer - auktoriserade, skatterådgivning, alfredsson, audit, skatt.., företagsförvärv, revisionsbyrå, företagsvärdering, redovisningstjänst, bokföring redovisning deklaration, revisorer - övriga, controller, småföretagare, ekonomiska tjänster, löpande bokföring, bokföring bokslut deklaration, ekonomitjänster, redovisningskonsult, ekonomikonsulter, skatte, revisorer, skatteplanering, bolagsverket, momsredovisning, småföretag, skatteärenden, redovisningsbyrån, taxar, bokföringsbyrå, auktoriserad revisor, deklarationer, revisor ., ekonomi, revisionerekonomisk redovisning, skattemyndigheten, tax, konsulter, redovisningskonsulter_-_auktoriserade_och_övriga, revision, ekonomisk rådgivare, ekonomikonsultation, deklaration, redovisning,, ekonomikonsult, affärsutveckling, löneservice, konsultföretag, revisorer godkända, redovisningskonsulter, redovisningsbyrå,, revision stiftelse, skatt, bokföring redovisning, bokslut, ekonomitjänst, godkänd revisor, revisorerna, revision förening, revisorer_-_auktoriserade, redovisningstjänster, ekonomiservice, registrera företag, revisioner, ekonomirådgivning, revisorer - godkända, årsredovisning
Möjliga telefonnummerformat

0709980620

07-099 806 20

070-998 06 20

0709-98 06 20

070-9980620