Om Carlstedt & Lindh AB

Din lokala revisor med kontor i Södertälje och Gnesta.

Carlstedt & Lindh

Vi är en mindre revisionsbyrå med hög personlig service och engagemang. Vi sätter alltid kunden i fokus och vårt mål är att skapa en god kundkontakt där du ska känna att vi är till för att hjälpa dig.

På Carlstedt & Lindh AB kombinerar vi revisorsrollen med rådgivning. Utöver att utföra den revision som leder fram till en revisionsberättelse försöker vi på Carlstedt & Lindh AB att leva upp till ambitionen att vara mer än en revisionsbyrå. Vi arbetar utifrån en helhetssyn på kundens situation och behov. Naturligtvis ska vi genom revisionen bidra till att redovisningen sköts ordentligt, att alla lagar följs och att företagen drivs professionellt. Samtidigt vet vi att det våra kunder uppskattar mest är att vi också är rådgivare och fungerar som bollplank.

Bolaget drivs och ägs av Maria Carlstedt och Bo Lindh som båda är auktoriserade revisorer med mångårig erfarenhet inom revision och rådgivning.

Vi har vårt huvudkontor i Södertälje och har en filial i Gnesta.

Revision

Revision ska göra nytta och ge mer- värde. Genom vår kvalitetssäkrade revision får ditt företag ett kvitto och ett trovärdighetsbevis.

Redovisning

Vi har många mindre och medelstora företag som vill ha allt på ett ställe. Vi kan då hjälpa till med bokslut, årsredovisning och deklarationer.

Skatter & Rådgivning

Vi har lång erfarenhet av skattefrågor. Vi samarbetar även med skattejurister och advokater för att ge dig som kund korrekt rådgivning.

Carlstedt & Lindh ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Carlstedt & Lindh AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnCarlstedt & Lindh AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande24.08.2005
Org.nr:5566848064
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall10000 - 19999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch69202 Revision

Exekutiva befattningar/Administration

Ester Maria Elisabeth CarlstedtOrdförande
Ester Maria Elisabeth CarlstedtLedamot
Bo Lennart Harritz LindhLedamot
Bengt Ola Rikard MoosbergLedamot
Anna Maria KraftRevisor

Sökord

bokföringrevisorredovisningredovisningsbyråredovisningsbyråerlöneadministrationtaxenrevisorer övrigarevisor,auktoriserade revisorerranby revisorerskatterådgivareredovisningbyrårevisorer,redovisningshjälprevisorer auktoriseraderevosorer,skattekonsultationbokföringshjälpkonsultbolagsbildningrevisorer_-_övrigaekonomisk redovisningredovisningsföretagskatterrevisionsbyråerfå hjälp med deklarationauktoriserad redovisningskonsultredovisnings konsultermedlem i farbokföringstjänsterbokföringsbyråerrevisionsfirmadeklarationshjälpskattemyndighetrevisionsföretagredovisningskonsulter - auktoriserade och övrigaföretagsekonomiredovisningskonsulter auktoriserade och övrigarevisorer - auktoriseradeskatterådgivningalfredssonauditskatt..företagsförvärvrevisionsbyråföretagsvärderingredovisningstjänstbokföring redovisning deklarationrevisorer - övrigacontrollersmåföretagareekonomiska tjänsterlöpande bokföringbokföring bokslut deklarationekonomitjänsterredovisningskonsultekonomikonsulterskatterevisorerskatteplaneringbolagsverketmomsredovisningsmåföretagskatteärendenredovisningsbyråntaxarbokföringsbyråauktoriserad revisordeklarationerrevisor .ekonomirevisionerekonomisk redovisningskattemyndighetentaxkonsulterredovisningskonsulter_-_auktoriserade_och_övrigarevisionekonomisk rådgivareekonomikonsultationdeklarationredovisning,ekonomikonsultaffärsutvecklinglöneservicekonsultföretagrevisorer godkändaredovisningskonsulterredovisningsbyrå,revision stiftelseskattbokföring redovisningbokslutekonomitjänstgodkänd revisorrevisorernarevision föreningrevisorer_-_auktoriseraderedovisningstjänsterekonomiserviceregistrera företagrevisionerekonomirådgivningrevisorer - godkändaårsredovisning

Möjliga telefonnummerformat

070998062007-099 806 20070-998 06 200709-98 06 20070-9980620