Se på karta

bilverkstad kungsbacka 

gav 189 företag inom detta område

Varbergsvägen 176843954 Åsa
logo

Vi servar och reparerar alla bilmärken. Vi har försäljning av fälgar, sommar- och vinterdäck, inklusive montering och balansering. Vi har dessutom däckförvaring.Hos oss är både du och din bil i goda händer! Vi har lång erfarenhet och god kompetens inom yrket. Välkommen!

(5)

Sätilavägen 19043972 Fjärås
logo

Anderssons bilverkstad utför service, reparationer och lagning av bilar av erfarna bilmekaniker. Vi arbetar med bilreparationer i verkstaden i Fjärås. Vi har även reparationsavtal med de större försäkringsbolagen och arbetar med de flesta typer av bilmärken. Vi tar oss an småarbeten såsom tex. däckskiften och vi har modern utrustning för avancerade felsökningar. Vi utför även karosseri och skadereparationer på samtliga bilmärken, med specialitet på Honda.

Ruskvädersgatan 1441834 Göteborg
logo

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Kungsbacka.

När du lämnar din bil till en ansluten Autoexperten-bilverkstad kan du vara säker på att du får den hjälp du behöver. Autoexperten är en allbilsverkstad och kan hantera de flesta bilmärken. Vi reparerar och servar din bil på ett fackmannamässigt sätt enligt tillverkarens instruktioner – vilket innebär att du behåller nybilsgarantin på bilen om sådan finns kvar. Autoexperten lämnar alltid 3 års funktionsgaranti på alla reservdelar.

Redaregatan 5025236 Helsingborg
logo

Företaget finns i Helsingborg men välkomnar kunder från Kungsbacka.

Vi utför bärgning dygnet runt, året runt i hela landet. Kontakta oss direkt när du behöver väghjälp! Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare och MC-förare som är startklara dygnet runt, året om när du behöver hjälp med ditt fordon. Varmt välkommen att boka väghjälp direkt!

(5)

Verkstadsgatan 10B43442 Kungsbacka
logo

Ett enkelt BilLiv kan till exempel innebära att ens bil startar trots att termometern visar 19 minusgrader. Det kan också vara att den där stekheta sommardagen, efter att ha fyllt bilen med familj, picknick och gummibåt, veta att även hunden sitter tryggt fastspänd på turen och att motorn inte riskerar att koka i värmen. Du vet, allt sånt där som gör att man får koncentrera sig på det roliga!

(3.67)

Bröndomevägen 2543491 Kungsbacka
logo

Bilverkstad i KungsbackaVi servar din bil, skiftar dina däck eller köper nya däck och fälgar. Vi tar snabbt och enkelt hand om din bil. Allt för att den ska må så bra som möjligtoch att du som ägare ska bli så nöjd och belåten som bara du kan. Vi vill verkligen, verkligen, verkligen att du ska köra säkert! Helt enkelt en riktig bilverkstad I Kungsbacka.

(4.5)

Gottskärsvägen 243931 Onsala
logo

Vi är en märkesoberoende verkstad och hjälper dig med reparationer och service, alltid med 2 års garanti på delar och arbete. Du är alltid välkommen att höra av dig, alternativt kan du boka en service nedan och få priset direkt. Välkommen in till oss – Vi tar hand om din bil.

Gottskärsvägen 243931 Onsala
logo

Professionella bilvårdsspecialister. Carline skapades utifrån passionen för bilar och bilvård. Du bokar enkelt en tid via vår onlinebokning, eller genom att ringa direkt till oss. Vi tar även emot kunder på drop-in.

Ovädersgatan 541834 Göteborg
logo

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Kungsbacka.

Som verksamma i bilbranschen sedan 1950 började vi redan 1966 specialisera oss på fordonsklimat på värmarsidan i transportbilar, som t.ex. bilvärmare & transportvärme. 1978 började vi med luftkonditionering. När du behöver en AC-verkstad i Göteborg för högkvalitativ AC-service till din bil är vi därför det självklara valet. Oavsett om du behöver hjälp med parkeringsvärmare, båtvärmare eller värmare för husbil & husvagn, så kan du kontakta oss när du behöver hjälp med AC-service i Göteborg.

(5)

Bolshedens industriväg 642750 Billdal
logo

Mekonomen Bilverkstad. Samarbetspartner med AK-Expess bil och däck AB.

Solrydsvägen 31343963 Frillesås
logo

Furåsen Maskin AB är ett företag som arbetar med infrastruktur, vatten, avlopp, tomtplanering, med mera.

Dalavägen 19543499 Kungsbacka

(5)

Fjärås Industriväg 4643974 Fjärås
Varbergsvägen 41643973 Fjärås

(3.6)

Furubergsvägen 1B42941 Särö

(4.2)

Frillesåsvägen 21143963 Frillesås
Östanvindsgatan 7943434 Kungsbacka
Lantmannagatan 243442 Kungsbacka