Se på karta

bilverkstad gotland 

gav 120 företag inom detta område

Visby Bilservice AB

Lundbygatan 362141 Visby
logo

Auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep och Dodge. Vi uppfyller våra märkens höga krav på utbildning, specialverktyg, verkstadsutrustning m.m. Utbildade servicerådgivare, garantihandläggare, diagnostekniker, tekniker m.fl. ser till att ni får rätt service.

EP Motorcenter Visby

Atlasgatan 962141 Visby
logo

epmotorcenter.se är en samlingssida för EP-Bolagen. Idén om företagande inom service, tjänster och smide har funnits sedan länge, men olika delar skulle få ”växa” klart. Det första bolaget startades tidigt 2015 och har idag växt till två bolag och en bifirma. Idén var tidigt att vara ett lokalt serviceföretag med bred täckningsgrad på Gotland. Företagandet har för mig växt fram genom åren som anställd privat, kommunalt och statligt. I bolag lokalt på Gotland, i Sverige och multinationellt.

P.G Bilservice AB

Österbyväg 24A62141 Visby
logo

Din auktoriserade Subaruverkstad sedan 1986.Vi är MECA-anslutna.Vi är även specialiserade på BMW och Land Rover/Rover.

Bilhuset på Gotland AB

Skarphällsgatan 762141 Visby
logo

Märkesoberoende bilhandlare av begagnade bilar, bilverkstad och bilrekond. I vår bilhall hittar du bilar av olika märken och i olika prisklasser, och vid vår Mekonomenverkstad får du hjälp med service och reparationer av de flesta bilmärken. Vårt mål är att du skall ha ett bekymmersfritt och smidigt bilägande, därför gillar vi bra bilar som ger glada kunder. Välkommen in till oss!

Närs Bil & Traktor

När bosarve 17462348 Stånga
logo

Vi utför reparationer och service av generatorer och startmotorer. Återförsäljare Iskra. Välkommen att kontakta oss.

Havdhems Bilservice AB

Stora vägen 2062341 Havdhem
logo

På Havdhems Bilservice har vi ett brett utbud av tjänster, proffsiga och erfarna bilmekaniker och den bästa servicen! Vi reparerar, underhåller, byter däck på din bil och har även försäljning av tillbehör och produkter. När du lämnar in din bil kan du vara säker på att den är i goda händer och vår service har hög kvalité! Fråga oss gärna om referenser, vi har återkommande nöjda kunder och vi lämnar alltid en kvalitétsgaranti på utfört arbete!

Assistansbolaget

Redaregatan 5025236 Helsingborg
logo

Företaget finns i Helsingborg men välkomnar kunder från Gotland.

Vi utför bärgning dygnet runt, året runt i hela landet. Kontakta oss direkt när du behöver väghjälp! Vi har ett rikstäckande nätverk av bärgare och MC-förare som är startklara dygnet runt, året om när du behöver hjälp med ditt fordon. Varmt välkommen att boka väghjälp direkt!

Jockes Bilservice Route 140 AB

Norra kustvägen 3362377 Klintehamn
logo

Snabb och smidig bilvård i Klintehamn. Välkommen till Jockes Bilservice Route 140, det självklara valet när du behöver bilvård i Klintehamn. Vi kan erbjuda ett brett utbud av tjänster och produkter, från reparationer, interiördesign, service och minigolf till bensin.

Visby Bil & Kylarverkstad AB

Dalhemsvägen 662141 Visby
logo

Visby Bilcity AB

(2.4)

Färjeleden 762158 Visby
logo

VÄLKOMMEN TILL VISBY BILCITY Ett gotländskt bilföretag sedan 1943 Vi vill att du skall ha Visby Bilcity som ditt första val vid bilköp. Med ett stort utbud av bilar för alla typer av behov tillsammans med väldigt flexibla betalningslösningar är det lätt och tryggt att köpa en bil av oss. Vill du ha någonting extra? Större fälgar? Takbox? Inga problem, det kan vi baka in i finansieringen. Kom in till oss och prata med någon av våra certifierade säljare.

Kalles Bil o Motor

Gothem häglajvs 62430 Slite
logo

Speciallitet, Motorrenovering inkluderande borra cylinder och slipning av vevaxel.

Lundins Bil AB

Skarphällsgatan 862141 Visby
logo

Vi vill överträffa våra kunders förväntningar genom kompetens, engagemang och personlig service. Vi är auktoriserad återförsäljare för Peugeot och vår verkstad är auktoriserad för Peugeot och Ford.

Wrangfalks Stall och Transport AB

Lye dals 70562361 Stånga
logo

Välkommen till oss!

Bro Bilskrot AB

(3)

Bro ekes 20062173 Visby
logo

Vi säljer nya, begagnade och regummeradedäck i olika fabrikat även begagnade fälgar.Vi har även omläggning, balansering och däckbyte.

Myrbäcks Bilvård

Eskelhem Valdarve 80462270 Gotlands Tofta
logo

Myrbäcks Bilvård - Professionell och kvalitativ bilvårdstjänst på gotland Välkommen till Myrbäcks Bilvård! Vi erbjuder högkvalitativa bilvårdstjänster, från grundläggande tvätt till keramiska coatings som ger en djup glans. Vårt erfarna team använder enbart de bästa produkterna och teknikerna. Vi är certifierade av Angelwax för permanent skydd mot yttre påverkan.

Be-Ge Lastbilar AB

Lundbygatan 3B62141 Visby
logo

Vi är världens äldsta återförsäljare för Scania sedan 1941 och finns representerade i Oskarshamn, Vetlanda, Hultsfred och Visby. Med en lång tradition och kunnig personal kan vi erbjuda dig en komplett lastbilsaffär.

Bilvalet På Gotland AB

Skarphällsgatan 1962141 Visby
logo

Bilvalet på Gotland AB är en fullserviceanläggning som representerar Toyota på Gotland.

Visby Biluthyrning AB

Slitevägen 262141 Visby
logo

Välkommen till Visby biluthyrning! Bilparken består av drygt 100 bilar på sommaren. Vi har många blandade och begagnade modeller. Vissa är mer slitna än andra; defekter och skönhetsfel finns, men givetvis är alla besiktigade och godkända av Svensk Bilprovning.

Klintberg, Mikael

Terra Novavägen 12862153 Visby

Klinte Bil & Buss AB

Södra kustvägen 3562377 Klintehamn

Mawamek

Etelhem kyrkeby 13162374 Stånga

Fårösunds Bilservice

(5)

Fårövägen 2762462 Fårösund

Bunge Mekaniska Verkstad HB

Bunge mattise 62464 Fårösund

Stuxbas Städ & Bil Rekonditionering HB

Othem barshage 73362446 Slite

Rauk Maskin - Vi hyr ut

(5)

Sanda Lekarve 75862379 Klintehamn