Om Visby Bilservice AB

Auktoriserad verkstad för Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep och Dodge. Vi uppfyller våra märkens höga krav på utbildning, specialverktyg, verkstadsutrustning m.m. Utbildade servicerådgivare, garantihandläggare, diagnostekniker, tekniker m.fl. ser till att ni får rätt service.

Våra övriga tjänster

Visby Bilservice kan hjälpa dig att laga och byta vindrutor. Även däck och fälg, samt AC-service vid behov. Vi erbjuder även tillbehör för dig och din bil. Har du något övrigt som du vill ha hjälp med så löser vi det.

Vårt mål är att uppfylla och överträffa dina önskemål samt vara en långsiktig leverantör av alla tjänster du behöver för att ditt billiv skall vara så friktionsfritt som möjligt. Vi lovar att du går härifrån som en nöjd kund. Varmt välkommen till Visby Bilservice AB.

Mercedes-Benz

I mer än 100 år har Mercedes varit världens mest nyskapande bilmärke. När Daimler-Motoren-Gesellschaft (DMG) levererade sin första Mercedes den 22 december 1900 inleddes en utveckling som i slutet av 1900-talet ledde fram till bildandet av företaget DaimlerChrysler AG.

I dag räknas Mercedes-Benz som världens framgångsrikaste bilmärke. Den tekniska perfektionen, kvalitetsstandarderna, innovationskraften och de många legendariska bilarna som 300 SL med sina måsvingar är unik. Mercedes-stjärnan har blivit världens mest berömda bilsymbol och ett av världens mest kända varumärken.

Benz patenterade motorvagn

Den 29 januari 1886 gör Carl Benz något som blir en historisk händelse. Han lämnar in en patentansökan för sitt "fordon med gasdrivning". Patent DRP 37435 anses vara bilens födelseattest och världens första bil kommer att kallas den "patenterade motorvagnen".

Carl Benz bevisar sin stora talang när han utvecklar själva bilen: Istället för att montera i ett befintligt fordon skapar han med sin motorvagn en helt egen konstruktion, där den centrala komponenten är motorn med liggande cylindrar och ett stort horisontellt monterat svänghjul.

Chrysler - Ett personligt val

När du närmar dig en Chrysler kan vi gissa att du lägger märke till bilens uttrycksfulla yttre. Därefter kommer atmosfären och känslan när du kör. Men vilka signaler just du får av en Chrysler, lämnar vi upp till dig att avgöra. En sak är i alla fall säker; alla tycker olika, men inte är oberörd. Det där med bilar är ju så personligt - precis som en Chrysler.

Dodge - Bilar med attityd

Dodge rullar ut på gatan med attityden och kaxigheten hos en sann banbrytare. Söker uppmärksamhet lika ihärdigt som den intar vägen.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 1
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 2
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 3
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 4
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 5
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 6
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 7
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 8
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 9
  • Visby Bilservice AB Bilverkstad, Gotland - 10

Visby Bilservice AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnVisby Bilservice AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande07.10.2004
Org.nr:5566678297
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch45201 Allmän service och reparation av motorfordon utom motorcyklar

Exekutiva befattningar/Administration

Patrik Göran Nicklas AnderssonVerkställande direktör
Patrik Göran Nicklas AnderssonLedamot
Nils Magnus AnderssonSuppleant
Rickard Lars Magnus NorinderRevisor

Kategorier

Möjliga telefonnummerformat

04983839004-983 83 90049-83 83 900498-383 90