Vägbeskrivning

bibelskola

gav 7219 företag
Karta
 • Axel johanssons gata 3
  75450 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  018-489 80...
  Visa nummer
  Stängt
  Livets Ord är en varm och utåtriktad församling som älskar Jesus och älskar människor. Vi arbetar på många sätt både i Uppsala, övriga Sverige och globalt över hela världen, med målet att göra Jesu kärlek tillgänglig för så många som möjligt. Livets Ord är en frikyrka där vi vill att du ska känna dig riktigt hemma och inkluderad. Du är alltid välkommen att besöka vår församling när du vill.
 • Erik dahlbergs väg 60
  15270 SÖDERTÄLJE
  Visa vägbeskrivning
  08-550 910...
  Visa nummer
  (4
  Välkommen till Hagabergs folkhögskola. Hos oss kan du få grundläggande behörighet, yrkesutbildning eller återhämtning efter psykisk ohälsa. Vi erbjuder även konferensmöjligheter och vandrarhem. Allt i en stillsam miljö nära Södertälje centrum.Här kan du växa, lära och utvecklas!
 • Karlshamnsvägen 6
  37533 MÖRRUM
  Visa vägbeskrivning
  0454-594...10
  Visa nummer
  Välkommen till våra kyrkor! Mörrums kyrka som ligger mitt i Mörrums samhälle, intill Mörrumsån, forsen och laxfisket. Vår populära vigselkyrka i Elleholm ligger vackert nära havet och många besökare njuter av sommarkvällsmusik i denna korsvirkeskyrka.
 • Slottsgränd 7A
  75309 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  018-13 35...
  Visa nummer
  Församlingen har drygt 3000 medlemmar från cirka 75 olika nationer. Prästerna i församlingen tillhör Jesuitorden (Jesu Sällskap) som också ger ut kulturtidskriften Signum, har utbildning på högskolenivå inom Newmaninstitutet och föreläsningsverksamhet.
 • Norra torngatan 22
  53131 LIDKÖPING
  Visa vägbeskrivning
  073-582 04...
  Visa nummer
  Välkomna till Baptistkyrkorna i Vänersborg!Baptistkyrkan i Vänersborg är en liten men växande gemenskap av människor från flera länder och olika kulturer. Vi är idag människor från drygt 10 olika länder som i glädje kommer tillsammans för att dela gudstjänstgemenskap med varandra.
 • Kraftvägen 12
  19637 KUNGSÄNGEN
  Visa vägbeskrivning
  08-588 840...
  Visa nummer
  Stängt
  Församlingen Arken är en lokal kristen församling med ett arbete ut över hela världen. Vår vision är att särskilt värna om svaga och nödlidande människor.
 • Norra allégatan 6
  41301 GÖTEBORG
  Visa vägbeskrivning
  031-711 97...
  Visa nummer
  Stängt
  Adventkyrkan i Göteborg tillhör Sjundedags Adventistsamfundet, ett evangeliskt kristet trossamfund som finns i hela världen. Församlingen i Göteborg har ca 300 medlemmar, och i Sverige är vi ca 3000 adventister. I Adventkyrkan firar vi gudstjänst på sabbatsdagen, alltså lördagen. Det gör vi enligt den sed Jesus Kristus hade när Han levde här på jorden. I sabbaten, som Gud själv avskilde och välsignade när Han hade skapat jorden, lovar Gud människan en särskild gemenskap och omsorg.
 • Steneby kyrka 20
  66694 DALS LÅNGED
  Visa vägbeskrivning
  0531-410...3
  Visa nummer
  Steneby kyrka med anor från 1200-talet, ligger vackert belägen på en ås mellan sjöarna Iväg och Laxsjön i norra Dalsland. Runt kyrkan finns ett stort naturskönt kyrkogårdsområde som angränsar till bl.a. älgparken vid ”Dalslands aktiviteter” och ”Steneby naturreservat” med dess jättegrytor. Steneby kyrka ligger i Steneby pastorat och är en välbesökt kyrka som används mycket för begravningar, dop och vigslar. Gudstjänst firas nästan varje vecka hela året.
 • Homhällevägen 39
  57240 OSKARSHAMN
  Visa vägbeskrivning
  0491-770...
  Visa nummer
  Shalom Mission är en missionsorganisation med utbredd verksamhet på hav och land, i Sverige och internationellt. Missionsbåten Shalom seglar längs ostkusten och under sommaren även i Göta Kanal och Vättern. Vår och höst tar vi emot grupper av konfirmander, skolklasser, företag, bibelskolor med mera för kortare eller längre segelturer. Under sommaren håller vi bryggmöten med sång och evangelisation i ett femtiotal hamnar.
 • Hjälmseryd Prästgården
  57694 STOCKARYD
  Visa vägbeskrivning
  0382-250...
  Visa nummer
  Hjelmserydsstiftelsen ligger i natursköna omgivningar på småländska höglandet. Vi vill vara en plats för dig som söker andlig koncentration och vill delta i kyrkans liv – för Dig som vill komma ifrån vardagslivets jäkt och behöver en tid av vila. En av våra styrkor är den täta integrationen mellan ett liv i bön och vardagslivet. Vi har dagliga böner i den närbelägna kyrkan och den pulsen, med regelbundna bönetillfällen, är stommen för vårt arbete här.
 • Norra Storgatan 23
  59871 SÖDRA VI
  Visa vägbeskrivning
  0492-207...5
  Visa nummer
  Svenska kyrkan vill vara en närvarande och öppen kyrka som ger möjlighet till eftertanke, tro och engagemang. Vår kyrka är till för dig, i vardagen liksom vid livets stora skiften; Dop, konfirmation, vigsel och begravning. Se vår hemsida.
 • Sallerupsvägen 151
  21228 MALMÖ
  Visa vägbeskrivning
  040-27 92...
  Visa nummer
  Kyrkogårdsförvaltningen i Malmö har ansvar för drift och skötsel av kyrkogårdarna inom Malmö Pastorat. Det handlar om 18 kyrkogårdar (sammanlagt ca 150 hektar), åtta kapell samt ett krematorium. Verksamheten regleras av Begravningslagen och kyrkogårdsutskottet som utses av kyrkorådet i Malmö pastorat har det yttersta ansvaret för att verksamheten utförs enligt de lagar och riktlinjer som finns.
 • Sankt Olofsgatan 40A
  75332 UPPSALA
  Visa vägbeskrivning
  018-10 00...
  Visa nummer
  Våra lokaler passar för bl.a. konferenser, kurser och sammanträden. Välkommen att kontakta oss. Missionskyrkan vill vara en kyrka för hela livet, en gemenskap som utifrån berättelsen om Jesus Kristus söker tolka människors liv och och vår värld.
 • Västmannagatan 83
  11326 STOCKHOLM
  Visa vägbeskrivning
  070-545 21...
  Visa nummer
  Vi dominikansystrar, eller predikarsystrar, som vi egentligen heter, ägnar hela vårt liv åt förkunnelse och teologi i någon form. Det kan se mycket olika ut, men det handlar alltid om att vara bärare av ett hopp till enskilda människor liksom till mänskligheten i stort. Välkommen att ta del av vår historia och spiritualitet, vilka vi är och vad vi gör här i Sverige liksom på andra platser i världen.
bibelskola gav 7219 företag
Static map