Om Livets Ord

Livets Ord är en varm och utåtriktad församling som älskar Jesus och älskar människor. Vi arbetar på många sätt både i Uppsala, övriga Sverige och globalt över hela världen, med målet att göra Jesu kärlek tillgänglig för så många som möjligt. Livets Ord är en frikyrka där vi vill att du ska känna dig riktigt hemma och inkluderad. Du är alltid välkommen att besöka vår församling när du vill.

Mer om oss

Vad är Livets Ord? Sedan Livets Ord såg dagens ljus den 24 maj 1983 har vi drömt, byggt, utvecklat och format en kyrka som älskar Jesus och älskar människor. Vi vill vara en varm och utåtriktad församling och en plats där människor, unga som gamla, kan känna sig riktigt hemma och inkluderade i den kristna gemenskapen. Hos oss ska den som vill kunna växa både som människa, i sin tro på Jesus och i sin kreativitet. Idag har vi ca 3 000 skrivna medlemmar i församlingen i Uppsala. Livets Ord är en del av trosrörelsen.

Vi arbetar på många sätt både i Uppsala, övriga Sverige och globalt över hela världen, med målet att göra Jesu kärlek tillgänglig för så många som möjligt. Det tilltal vi fick från Herren i början och som vi alltid arbetat utifrån är dessa ord; ”Utrusta Guds folk med hans trosord. Visa dem vilka andliga vapen de har. Lär dem att använda dem och sänd ut dem i segerrik strid för Herren.”. Det tar sig i uttryck i allt från vår lokala församling- och kyrkverksamhet samt våra sociala insatser bland flyktingar, hemlösa och utsatta i Uppsala till missionsarbete, bibelskolor och humanitära arbete i många av världens länder.

Våra Gudstjänster

Vid flera tillfällen varje vecka samlas vi till gudstjänst. Alla våra gudstjänster är öppna för allmänheten och du är mer än välkommen att göra ett besök hos oss här på Livets Ord. Har du inte möjlighet att vara på plats i Uppsala kan du alltid följa våra söndagsgudstjänster och konferenser online på Livets Ord Play.

Barnen - en självklar del av vår kyrka

Jesus har själv sagt ”Låt barnen komma till mig”, och det är precis vad vi strävar efter inom Livets Ords barnverksamhet. Som en naturlig och självklar del av vår kyrka ska barnen få många möjligheter att komma till Jesus och lära känna Honom bättre.

Barnverksamheten innefattar totalt omkring 300 barn i Uppsala i åldrarna 3-12 år och leds av Tammy Holm och Mats Rosenblad tillsammans med ett stort antal volontärledare. Sommarläger för barn och scouter är bara två exempel på aktiviteter vi gör för barn i Uppsala.

Livets Ords Unga vuxna

Unga vuxna är en varm gemenskap för dig som är mellan 19-35 år. Vi arrangerar särskilda gudstjänster med nattvard och avskalad lovsång varannan fredag. Gudstjänsterna är mycket uppskattade av unga vuxna, och vi har ofta besök från olika kyrkor och sammanhang.

Unga vuxnas gemenskap ger en möjlighet att dela och växa i tron och skapar mötesplatser med Gud och människor. Det ger många en välbehövlig andningspaus mitt i vardagen och bereder möjlighet till stillhet, samtal och själavård.

Diakoni och omsorg

Under vissa perioder i livet, längre eller kortare, behöver vi alla hjälp och stöd från vår omgivning. Här i församlingen Livets Ord vill vi ha en så pass öppen och varm atmosfär att det ska kännas både naturligt att enkelt att be om hjälp när livet kräver det.

Med både ett erfaret pastorsteam och många volontärer med kompetens när det gäller exempelvis juridik, ekonomi, kontakt med myndigheter, familjerådgivning etc. så finns möjlighet till både samtal, rådgivning och förbön för dig som behöver.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 1
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 2
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 3
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 4
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 5
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 6
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 7
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 8
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 9
  • Livets Ord Utbildning, Uppsala - 10

Livets Ord, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnStiftelsen Livets Ord, Bibelcenter o Förlag
BolagsformÖvriga stiftelser eller fonder
Datum för upprättande23.04.1983
Org.nr:8176021106
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital0
Omsättn.intervall-
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch94910 Verksamhet i religiösa samfund, 56100 Restaurangverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration