Se på karta

besiktningsman hus 

gav 16 företag inom detta område

Visbymäklarna

Stängt

Söderväg 1262158 Visby
logo

Vi är det engagerade gotländska mäklarföretaget som sätter människan i fokus. Vi gjorde valet att bli helt fristående från kedjetillhörighet för att på så sätt kunna anpassa oss än mer efter våra kunders önskemål. Helt enkelt komma närmare kunden och på det sättet ytterligare höja kvaliteten i vår mäklartjänst. Med andra ord förädla det arbetssätt som varit vårt de senaste 15 åren. Välkomna att kontakta oss!

LENA STRÖM Fastighetsbyrå AB

Stängt

Barsebäcksvägen 6024630 Löddeköpinge
logo

Välkommen till Lena Ström Fastighetsbyrå! Vår starka lokala förankring, långa erfarenhet och helhjärtade engagemang, är nyckeln till en trygg och säker bostadsaffär. Vi lyssnar till dina behov och önskemål så att varje uppdrag kan utformas individuellt. Välkommen till oss!

B&P Byggkonsult AB

Fågelvägen 2024632 Löddeköpinge
logo

För de allra flesta är husköpet vår största affär i livet. Det är därför viktigt att inga negativa överraskningar uppstår. Bakom den fina fasaden kan det dölja sig allvarliga fel som kan leda till oförutsedda kostnader. Det är viktigt att syna byggnaden så omsorgsfullt som möjligt. En fackman kan se bortom drömbostaden och ge en objektiv bild av objektet.

Danfors Fastighetsförmedling AB

Stängt

Strandhugget 431261 Mellbystrand
logo

Danfors Fastighetsförmedling är en lokal och oberoende mäklare. Vi är heltäckande inom fastighetsförmedling. Våra två kontor finns i Mellbystrand och i Laholm. Våra medarbetare har stor lokalkännedom med snart 30 år på orten och närmare 80 år samlad erfarenhet av försäljning och nöjda kunder.

Besiktningskonsult Håkan Busk AB

Falun
logo

Boka en professionell husbesiktning hos oss! Vi har lång erfarenhet inom branschen och vårat främsta mål är nöjda kunder! Hos oss arbetar vi för att du som kund ska känna dig trygg med ditt husköp! Vi samarbetar med Besiktningshuset! Välkommen att kontakta oss för mer information eller boka en tid via formuläret nedan!

Marco Gustafsson Husbesiktning, AB

Stängt

Utövägen 10A37137 Karlskrona
logo

Besiktningsman som är godkänd enligt SBR är en trygghet och innebär en oberoende besiktning av fastigheten.Företaget utför överlåtelsebesiktning, fuktkontroll och entreprenadbesiktningar.Besiktningen utförs på ett pedagogiskt sätt med fokus på att samtliga parter ska få ett bra underlag för att kunna fatta välgrundade beslut.

Anticimex AB

Stängt

Verkstadsgatan 485633 Sundsvall

Husinspektörn Sjuhärad AB

Öppet

(5)

Vings sjögården 20252398 Hökerum

P & Ce Blom Art KB

Trolldalsvägen 1518129 Lidingö

Holmarudden AB

Näset 97884197 Erikslund

Husesyning Sverige AB

Stängt

Snipåsvägen 1744850 Tollered

OBM Kronoberg AB

Stängt

Nyponvägen 2029639 Åhus

M Granström Ventkontroll AB

Västermo Ryttarbacken 163535 Stora Sundby

Hemverket

Stängt

(4.45)

Järnvågsgatan 341327 Göteborg

AB L-O Johansson i Uppsala

Rättikgatan 175449 Uppsala

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling

Österleden 327142 Ystad