Om Hemverket

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

Hemverket, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnHemverket AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande16.12.2016
Org.nr:5590919410
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch68310 Fastighetsförmedling

Exekutiva befattningar/Administration

Hans Jonas FredrikssonOrdförande
Anders Imre MartonVerkställande direktör
Hans Jonas FredrikssonLedamot
Lars Peter AndebyLedamot
Anders Imre MartonLedamot
Carl Fredrik Johan Gustav WaernHuvudansvarig revisor

Omdömen om Hemverket

Gullvi Brorsson

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med Hemverket. Bra bemötande och klar och tydlig information i processen. Vi tyckte också det var bra att visa huset själva då vi gärna ville träffa potentiella köpare. Dessutom känner man själv sitt hus bäst och kan ge spekulanter klara besked på plats. Det förmånliga priset är ju också ett stort plus. Vi kan varmt rekommendera Hemverket.

Britta Fredriksson

mer än ett år sedan

Mycket bra och okomplicerat. Allt har funkat oklanderligt. Rekommenderas.

Per Lundvall

mer än ett år sedan

Jättenöjd från första kontakten till avslut. Kan rekommenderas.

Susan Ristolainen Holmgren

mer än ett år sedan

Dålig information hela vägen. Måste hela tiden ringa för att det ska hända något. Kommer inte anlita hemverket igen.

Felicia Sanchez Hermansson

mer än ett år sedan

Det mesta flöt på bra men det var väldigt beroende på vem man fick kontakt med. Vissa var rent ovilliga att försöka förstå en och att få ordning på objektbeskrivningen tog 8 försök. Vid tre tillfällen kommunicerades att Hemverket skulle ringa men varje gång uteblev samtalet...

Yvon Carlzon

mer än ett år sedan

Både vi och köparen är väldigt nöjda och inte minst att vi i vårt fall tjänade 107.000 kr mot den offert vi fick från välkänd traditionell mäklare.
Bara trevligt att själv hålla i visningen. Och det sparar mkt tid att själv printa ut avtal, brochyrer och träffa köparen när det passar oss och inte behöva styras av mäklarens tid.

Eva-Lena Soder

mer än ett år sedan

Det var enkelt att sälja Villan genom Hemverket.
Lätt tillgängliga måndag-fredag får snabbt svar vid frågor.
Skicklig fotograf som gjorde ett bra jobb.
Hekt klart värt pengarna.

Daniel Henriksson

mer än ett år sedan

Jag tyckte det var väldigt lätt att sälja lägenheten. Distanssystemet som hemverket kör med gör att man kan vara mer flexibel med tider för avtalsskrivningar. Sedan tyckte jag att man kunde känna sig trygg med den info Hemverket gav ut.

Peter Hollbrink

mer än ett år sedan

Mycket prisvärda och proffsiga!

Bra Webbverktyg gör det lätt att vara uppdaterad!

Bra bemötande och Servicekvalitet!

Eveline Santner

mer än ett år sedan

Tack till Hemverkets personal - professionell hantering under hela processen. Perfekt för den som själv vill vara delaktig i hela säljprocessen.

Zazza Carlen

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med hemverkets insats i min försäljning av vår gård i Jämtland. Bara positiva människor och korrekt bemötande hela vägen. Mäklarna runt omkring måste bäva när priset är en bråkdel av deras arvoden. Rekommenderar varm Hemverket

Birger Sjöberg

mer än ett år sedan

Jag är helnöjd och imponerad av Hemverkets kunniga mäklare samt all uppbackning av övrig personal under processens gång.
Proffsigt hela vägen.

Med vänlig hälsning. Birger Sjöberg , Sala.

Stig Johansson

mer än ett år sedan

Mycket nöjd med bemötande och service. Tack.
Mvh
Stig J

Lennart Svensson

mer än ett år sedan

'proffsigt,enkelt och mycket snabba svar på alla frågor man har.Dessutom tar dom bara en tiondel i arvode mot en "lokal mäklare".
Rekommenderas

Karin Josefsson

mer än ett år sedan

Hemverket är toppenbra. Proffsiga, enkla att ha att göra med, tillgängliga och är också trevliga. Rekommenderas varmt! Varför ska man betala stora summor i arvode till andra mäklare, när man kan betala 10.000 kr?

Petra Maria Karlsson

mer än ett år sedan

Jag upplevde att det var mycket bra,allt flöt på väldigt bra.Arvodet är suveränt jämfört med öriga mäklarfirmor,trevligt bemötande.Tack!

Jussi Sjölund

mer än ett år sedan

En hel del pappersarbete men jag är nöjd och det är en mycket prisvärd tjänst!

Mattias Gullström

mer än ett år sedan

Vi är mycket nöjda med all hjälp vi fick av Hemverket. Enkelt, tydligt, smidigt och snabbt. Tack.

Alf Svensson

mer än ett år sedan

Hej. Vi är mycket nöjda med hemverket. Otroligt proffsigt av alla inblandade, bara fotografen tillbringade över tre timmar och tog underbara bilder. Mäklaren la ner mycket arbete med beskrivningar av objektet. Alltid vänligt bemötande av kontoret och sist men inte minst gården såldes på fem veckor. Med vänlig hälsning Alf & Anna-Lena Svensson

David Söderberg

mer än ett år sedan

Som köpare blev jag positivt överraskad av hur smidigt och professionellt hela bostadsköpet sköttes av Hemverket. Alltid vänligt och sakligt bemötande på telefon. Snabba mailsvar. Vid nästa bostadsaffär vet jag vart jag ska vända mig.

Lennart Svensson

mer än ett år sedan

Hemvärnet hjälpte till med det som vi inte kunde:
Fotografering, annonsering, budgivningen, köpekontrakt mm. Snabbt och kostnadseffektivt!
Försäljningen gick på 2,5 vecka!

Björn Andersén

mer än ett år sedan

Vi hade tänkt ett slag på att anlita Hemverket , då vi tyckte vanliga mäklare var okunniga vid visningar som vi tidigare hade haft , & gärna ville visa själva , + att det kändes skäligt kostnadsmässigt !
Alla förväntningar blev överträffade , o nu med en blick i backspegeln kan vi konstatera att det var smidig pappersgång , skönt att slippa sitta på banken , o en bra med egen visning samt personlig kontakt med köparen ! Är helnöjda &har redan rek till flera personer att kolla in er !!
Vh. Björne & Malin med familj .

Thomas Fransson Fd Fransson

mer än ett år sedan

Proffsigt och modernt. Ett smidigt sätt att både ha kontroll, samt ha stöd i en bostadsförsäljning. Jag kommer köpa tjänsten igen

Andree Puronranta

mer än ett år sedan

Använde Hemverket för att sälja mitt gamla hus. har varit supernöjd med dom. Vare sig jag ringt eller mejlat dom så har jag fått svar snabbt. Deras service är mkt bra. Ska jag sälja igen så kommer jag absolut att anlita Hemverket igen. Kommer säga till nära och kära att använda Hemverket.

Elena Neij Jansson

mer än ett år sedan

Proffsig hantering! Snabba återkopplingar via mail och budgivningen gick smidigt. Rekommenderar Hemverket till alla som ska sälja sin bostad!

Maria Macklin

mer än ett år sedan

Jag som köpare tycker att det har fungerat bra med Hemverket. De har varit trevliga och professionella att ha kontakt med. Om man som säljare inte vill betala så mycket för försäljningen av sitt hus, är Hemverket ett bra alternativ till "klassiska" mäklare.

Som sagt, både jag och säljarna var nöjda med dem i vår husaffär. Så jag tycker verkligen att du ska höra av dig till dem och ge dem en chans att berätta om vad de har att erbjuda.
Mvh Daniel

Joachim Cederblad

mer än ett år sedan

Skulle sälja min andel av ett hus i Tandådalen - Sälen och ingen lokal mäklare ville utföra uppdraget. Fick rekommendation om Hamnverket som skötte sin del väldigt bra. Enkel och effektivt.

Vi ska nu sälja ett fritidshus i södra Sverige och kommer att anlita Hemverket.

Roland Fallgren

mer än ett år sedan

Vi har just sålt vår villa med enastående hjälp från Hemverket. Vi är äldre(72och73) men har alltid blivit hjälpta med allt kring försäljningen på bästa sätt. Kunniga och glada tjejer som proffsigt svarat på våra frågor. Mäklare som handlat seriöst. Arvodet på 10.000 är ju suveränt. Vi har sparat 50,000:- Dom ska vi resa upp

Birgitta Grete Fahl

mer än ett år sedan

Är mycket nöjd och rekommenderar verkligen hemverket
Full koll på budgivningen vilket man inte har hos en mäklare som sköter detta
kommer att använda hemverket igen.

Joachim Cederblad

mer än ett år sedan

Vi sålde vårt andelshus i sälen.

Hemverket var lätta att jobba med och allt gick smidigt.

Rekommenderar dem

Joachim

Lena Johansson

mer än ett år sedan

Toppen! Jag är jättenöjd med all service från Hemverket; proffsig och smidig handläggning från början till slut. Mina frågor blev besvarade klart o tydligt direkt, med ett trevligt bemötande. Hemverket rekommenderas varmt!

Danie Llarsson

mer än ett år sedan

Hemverket är en bra aktör och alternativ för dig som funderar på att sälja din lägenhet. Den gör det möjligt att byta din bostadsrätt till ett betydligt billigare pris än en mäklare. Jag tycker definitivt att det är värt att pröva deras tjänst och få ner kostnaden för dyra fastighetsmäklare. Hemverket hjälper dig med din marknadsföring och att få en bra publication på hemnet.

Rama Mirkhah

mer än ett år sedan

Bästa, om man kan ordna visningar

Conny Bergström

mer än ett år sedan

Snabbt enkelt och prisvärt

Agneta Nordenström

mer än ett år sedan

Jag är jättenöjd med Hemverket! Effektivt, tydligt, okomplicerat och tryggt! Och mycket trevligt bemötande! Agneta Nordenström

Anton Nilsson

mer än ett år sedan

Har ingenting att klaga på. Allt har flutit på jättebra och helt problemfritt. Professionellt bemötande både via mail och telefon.

Gunilla Lundahl

mer än ett år sedan

Det fungerade bra att fylla i alla papper som skickades ut. Men när jag inte fick tillträdeshandlingarna i vettig tid, så undrade jag varför. Fick svaret att föreningen inte meddelat godkännande av nya ägaren till dem. Är det inte det jag anlitar en mäklare till, att bevaka att så sker? Och kanske de kan agera om godkännandet inte kommer till dem???
Vid slutbetalning var det också trassligt eftersom Hemverket inte hade koll på fullmakter.
Nej, jag är glad att det gick i mål till sist och kommer INTE att anlita Hemverket igen.
Absolut inget alternativ om man inte själv har väldigt bra koll på vad som krävs.

Svar från företaget

Hej Gunilla! Tråkigt att bostadsrättsföreningen var lite sena med godkännandet. Enligt praxis så har bostadsrättsföreningen 30 dagars handläggning för godkännande av nya medlemmar. Ofta går det snabbare, men det är tyvärr inte något som Hemverket kan styra över. Vanligtvis går tillträden hos Hemverket snabbare än hos gammelmäklare på grund av att vi har dedikerade specialister som endast jobbar mot tillträden, bankkontakter, lån och fullmakter. Vår personal är mer erfarna och utför betydligt fler affärer än genomsnittsmäklaren. Det är dock ingen tröst för dig, eftersom det i just ditt fall inte gick lika enkelt som du förväntade dig. Jag ber om ursäkt för detta. Vi kommer gå till botten med ditt fall och förbättra våra rutiner så att detta förhoppningsvis alrdig ska hända igen. Med vänlig hälsning Carl Zide på Hemverket

Douglas Seger

mer än ett år sedan

Sämsta skiten jag varit med om! Nästintill omöjliga att få kontakt med, även banken blev förbannade på dom när dom inte får nån kontakt med mäklaren. Fel orginisations nr till lägenhet i papperna som inte uppmärksammats av mäklarn utan av min kontakt på banken. Sen så väl på tillträdes dagen så visar det sig att dom inte hade mer än 1 nyckel till lägenheten. Jag påpekar det direkt att det bara är 1 av alla nycklarna som passar. Tar kontakt med säljaren och får ingen respons därifrån och hänvisar mig till mäklaren som skickar mig tillbaka till säljaren och säger att vi ska lösa det själva....Brinner i skallen...Sen visar det sig att ugnen inte funkar, trots att den är typ helt ny. Tar kontakt med säljaren, som inte har en aning om det och hänvisar mig till mäklaren. Ända svaret jag får är att jag kan skicka ett krav brev till säljaren....

Svar från företaget

Det är verkligen tråkigt att du upplevt tjänsten som du beskriver det. Att fel organisationsnummer fanns i kontraktet för bostadsrättsföreningen är självklart beklagligt och det skulle absolut ha uppmärksammats av oss på Hemverket och inte av din bankkontakt. Varje handläggande fastighetsmäklare har ett direktnummer och du kan också ringa vår kundtjänst på 0770-81 00 38. Att ni upplevt att ni inte kunnat nå oss är även det beklagligt. Vi arbetar ständigt med att förbättra vår tillgänglighet och förkorta väntetiden i växeln.

Gällande fel uppgift om nyckel så har du som köpare rätt att reklamera det till säljaren genom ett kravbrev, eftersom du fått uppgift om ett annat antal nycklar än vad du faktiskt fått levererade vid tillträdet. Om ugnen är nästan ny så bör det finnas garantier kvar. Återkom till oss om du behöver hjälp med dialogen med säljaren: [email protected] så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig.

Hemverkets mäklartjänst skiljer sig i ett avseende från gammelmäklarna: Hos Hemverket får köparna direktkontakt med säljarna, vilket 9 av 10 köpare föredrar https://www.hemverket.se/rapport/2016/03/Bostadsagarpanelen.pdf . Bostadssäljare är alltid mer kunniga än en mäklare när det gäller frågor av bostaden och i nästan alla fall håller de vad de lovar. Detta är dock ingen tröst för dig som känner dig lurad. Vi ber om ursäkt för att vi som mäklare och säljaren i detta fall inte lyckades ge dig bättre service.

Med vänlig hälsning Carl Zide på Hemverket

Henrik Marzelius

mer än ett år sedan

Ytterligare ett företag som vågar förnya en förlegad affärsmodell. Det känns vansinnigt att ta betalt procentuellt av bostadspriset, som en standardmäklare gör. En mäklare gjorde i princip samma jobb för 20 år sedan, fast priserna har blåsts upp enormt sedan dess. Förmodligen är detta framtidens affärsmodell i mäklarbranschen. Fler borde anamma Hemverkets effektiva system!

Linda Schmidt

mer än ett år sedan

Professionella mäklare. Bra kontakt fick vi via mail och telefon. Känner man sin lägenhet väl är detta absolut något värt att testa. Plus för priset, inget mäklararvode.

Carina Uppling

mer än ett år sedan

och hjälp med alla kontakter och handlingar, liten insats själv med visningar men värt detta, kommer absolut att rekommendera Hemverket.

Johanna Andersson

mer än ett år sedan

Enkelt, roligt och billigt! Kommer absolut välja Hemverket igen.

Leena Sirve

mer än ett år sedan

Hemverket lyckades med försäljningen på nolltid. Områdets två mäklare klarade inte uppdraget på nästan 3 år. Under visningen hade jag tät kontakt med en kontaktperson som var suverän. Eftersom jag kunde mitt hus var inte visningen något problem. Prismässigt mycket bra. Kan rekommenderas till de som känner sitt objekt väl. Pappersarbetet fungerade väl utan onödiga personliga besök på banken. Bilderna på huset var jättefina.

Malin Ahlén

mer än ett år sedan

Jag tycker Hemverket var bra på flera sätt: de är så klart mycket prisvärda, mäklaren var trevlig och alls så smörig som andra mäklare och jag fick tydliga instruktioner om vad som gällde. Bilderna på hemnet blev mycket fina.
Jag vill dock påpeka att man inte anlita dem om man har svårt att själv stå och sälja sin lägenhet, just den biten är ju ganska svår för många. Det är också ett minus att man har kontakt med så många olika personer förutom mäklaren eftersom det är olika personer som svarar varje gång man ringer kundtjänst- det kan vara enklare med en kontaktperson. Priset för annons på Hemnet bör uppges tydligt. Den var tidigare 600 SEK för alla men är nu dyrare beroende på hur mycket man säljer sin lgh för så jag betalade nästan 2000 SEK för min annons. Nu är Hemverket så prisvärda så det gjorde inte så mycket, men nog bra att vara tydlig med det.
På det stora hela är vi mycket nöjda och använde pengarna som vi sparade på mäklare till en resa till Spanien.

Henrik Falcao Kremor

mer än ett år sedan

Oerhört prisvärd mäklartjänst! När de vanliga mäklarna vill ta 50.000 eller mer så tar Hemverket 10.000. Visst, det är inte samma tillgänglighet men för priset är det svårt att inte ge 5 stjärnor. Kan man tala för sitt objekt så behöver man inte förlora 40.000 till en mäklare.

Andrea Marklund

mer än ett år sedan

Bra pga pris. Lite mycket pappersexercis men väl värt pengarna!

Anton Ljungberg

mer än ett år sedan

Prisvärt, tydlig produkt. Kom igen alla traditionella mäklare!

Staffan Berg

mer än ett år sedan

Tyvärr en mycket dålig upplevelse som köpare. Under hela processen fick vi motsägelsefull eller direkt felaktig information från Hemverket. Hela tiden olika kontaktpersoner som inte verkade insatta i ärendet. Hanteringen av tillträdet var direkt oseriös och slarvig. Bl.a var avräkningen felaktig - ett av lånen saknades vilken kunde orsakat oss stora kostnader om inte vår bankkvinna upptäckt det i sista stund. Desutom var intyget om pantbreven sex månader gammalt och saknade ett av pantbreven! Till råga på allt var Hemverkets representant omöjlig att nå ens på telefon när vi försökte reda ut denna röra, trots att de lovat vara tillgängliga.
Som sammanfattning - oseriöst och slarvigt, skulle inte ens rekommendera Hemverket till mina ovänner!

Svar från företaget

Enligt undersökningar så får de flesta köpare högre service och mer information när de köper en bostad via Hemverket jämfört med en gammelmäklare på grund av att säljaren är mer delaktig. Men att de flesta köpare är nöjda hjälper inte dig om du känner att du inte fick svar på de frågor du hade. Du får gärna skicka ett e-post till [email protected] så vi kan gå till botten av de misstag du upplevde. Både pantbrev och uppgifter av lösen av lån tillhandahålls av säljarens bank. Bankerna håller just nu på att modernisera sin rutiner avseende tillträden så att de misstag du upplevde kan undvikas i framtiden. Hemverket har varit en av de mest aktiva pådrivarna för att bankerna ska ta tag i detta. Hemverket ligger allra främst i utvecklingen när det gäller digitalisering och rutiner som ska omöjliggöra att detta händer. Uppenbarligen så upptäckte vi inte den felaktiga avräkningen i ditt fall. Vi ber om ursäkt för det och kommer se över våra rutiner. Med vänlig hälsning Carl Zide

Per Jonsson

mer än ett år sedan

Att vi som köpare ska skicka xx antal avtal och underlag tillbaka till säljaren. Att sitta alla parter vid ett bord och göra klart affären är en klar fördel om än det kostar betydligt mer. Bankerna flaggar för mycket mer tidsåtgång vid försäljning via Hemverket och vi kan alla räkna ut vem som kommer få betala för denna extra tid...

Svar från företaget

Hej! Hos fastighetsmäklaren Hemverket så får köparna träffa säljarna vid visningen och få svar på sina frågor direkt. Att få träffa säljaren, den som vet något om bostaden, istället för mäklaren är något som 9 av 10 köpare tycker är en bättre modell. Men för de 10% som inte vill träffa säljaren är givetvis denna modell sämre än gammelmäklarnas modell. Det är alltid tråkigt att du fick en tjänst som du inte uppskattade och vi jobbar kontinuerligt för att göra det enklare att köpa och sälja bostäder. Hemverket samarbetar med alla banker och vi har snabbare tillträden än gammelmäklarna. Vi erbjuder ett alternativ på marknaden som de flesta uppskattar, men det är alltid du som är kund som väljer. Med vänlig hälsning Carl Zide på Hemverket

Kennet Bengtsson

mer än ett år sedan

Prisvärd tjänst som erbjuds av Hemverket. Fick min lägenhet såld på mindre än 2 veckor utan visning! Mycket bra service! De hanterar all pappersarbete, du behöver endast skriva under och skicka det tillbaka! Mycket nöjd att jag valde hemverket. Sparade en hel del pengar med hemverket!

Monika Bengtsson

mer än ett år sedan

Svårt att få tag i mäklare. Tog flera timmar för att få tag i rätt person. Kändes bara att de ville bli av med mig fast de skulle finnas där även för mig. Rekommenderar inte och kommer aldrig köpa eller sälja ngt med hjälp av Hemverket.

Svar från företaget

Hej Monika, beklagar din upplevelse om att det var svårt att få tag på den mäklare du sökte. Vår rekommendation är att man som säljare eller köpare alltid först ringer 0770 81 00 38 då det vardagar mellan 09-17 alltid är bemannat. Skulle det för tillfället vara kö som man inte vill vänta i så har vi en tjänst där man kan lämna namn och nummer så kan vi kort därefter ringa upp. Skulle det vara något specifikt du vill diskutera så är du varmt välkommen att ringa mig Andreas Ryd på telefon 0732317018. Skickar med en film där man kan se vad några av våra tidigare kunder tyckte om att sälja med Hemverket. https://www.youtube.com/watch?v=Wow5dYdBkgE

RoseMarie Bogarp

mer än ett år sedan

Som säljare kan vi varmt rekommendera Hemverket. Då vi sålde vårt föräldrahem gjorde Hemverket ett mycket prisvärt och proffsigt arbete. Vi fick all hjälp vi behövde och Hemverket var hela tiden tillgänglig både för oss och köparna, med kunnig och trevlig personal.
Verkligen prisvärt med tanke på det arbete som utförts. Proffsig fotografering samt alla handlingar i samband med försäljningen.
Kan varmt rekommenderas

Pia Sandqvist

mer än ett år sedan

Som köpare fick jag ägna åtskilliga timmar till att fixa med det som mäklare brukar stå för. Jag skulle aldrig lita på att en affär skulle gå i lås om jag anlitade hemverket vid försäljning.

Svar från företaget

Hej Pia! Vi ber om ursäkt om du inte fått den hjälp du önskat. Vanligtvis får både bostadsköpare och bostadssäljare mer hjälp och mer information än när de använder en gammelmäklare. 80% av alla bostadsköpare vill hellre träffa ägaren och säljaren av en bostad. Köparen får mer information och säljaren vet vem man säljer till, och det får man bara hos Hemverket. Det har också resulterat i högre försäljningspris om man jämför likvärdiga bostäder. Hemverkets mäklare träffar bostadssäljaren och erbjuder en komplett mäklartjänst med fotografering, objektbeskrivning, annonsering, värdering, rådgivning, budgivning, kontraktsskrivning, försäkringar etc. Vi finns alltid tillgängliga mellan 0800-1700, och om du inte får den hjälp du vill ha får du gärna ringa mig på 0707943609. Med vänlig hälsning Carl Zide, ansvarig för kundnöjdhet på Hemverket.

God Jul!

mer än ett år sedan

Ska du sälja din bostad enkelt, smidigt och till bästa, fasta pris så kan jag varmt rekommendera Hemverket. Det krävs att du kan ta fram alla fakta om din bostad, men vem vet detta bättre än den som bor där? Du ska också ha tid till att visa den, men man måste ju ändå städa och fixa om en mäklare ska visa den, så varför då inte göra det själv?
Blir du osäker på spekulanters frågor eller det juridiska så har du din mäklare på Hemverket att vända dig till. De är snabba och serviceminded. Jag sålde min centrala BR i Helsingborg på bara några månader när det var ganska trögt på marknaden, smidigt och till lägsta pris tack vare Hemverket. Tack!

Per Lindgren

mer än ett år sedan

Själva visningen och mötet med köparna skötte jag medan Hemverket säkerställde att nödvändioga papper mm fanns på plats. Därmed sänktes mäklarkostnaden till typ en sjättedel av vad det skulle varit med en vanlig mäklare. Mäklarbranschen behöver en nystart. Den behöver moderniseras så att pengar inte försvinner i onödiga mellanled. Hemverket har tagit viktiga steg i den förändringsprocessen.

Lisa Jansson

mer än ett år sedan

Det var första gången jag sålde en lägenhet och var nöjd från start. Fick all information jag behövde och annonsen och fotona för lägenheten blev mycket fina. Var det något jag undrade så var det bara att höra av sig, även med dom där dumma frågorna haha :) Jag fick mer för min lägenhet än väntat och den gick på förhandsvisning vilket passade mig perfekt. Var trevligt att själv vara med och få lite kontakt med köparna. Jag hade Therese Krafft som mäklare och har bara positivt att säga om henne! Även ett plus i kanten att hemverket sen ringde och kollade upp efteråt så allt gått bra m.m. Jag skulle lätt välja hemverket igen! Tack / Lisa

Kerstin Åberg

mer än ett år sedan

Snabb service, snygga bilder, bra tillgänglighet, lätthanterlig hemsida, superbra helt enkelt!

Mona Mellqvist

mer än ett år sedan

Mycket bra. Snabb och trevlig service. Fint fotat, professionellt på alla sätt. Mycket bra pris. Det är bara trevligt att själv ha visning och träffa ev. köpare. Slutpriset för lägenheten blev högt. Jag är mycket nöjd med Hemverkets insatser.

Robert Jagler

mer än ett år sedan

Jag har bara gott att säga om Hemverket. Precis dom tjänsterna vi behövde hjälp med som var viktigt (fotografering, webben, budgivning samt kontraktsskrivning). Resten gjorde vi själva. Stor besparing och vi fick bra betalt dessutom. Klart 5 stjärnor från oss till Hemverket.

Pia Lindberg

mer än ett år sedan

Allt har fungerat bra. Dock finns ingen mäklare där vi bor och endast fotografen var på plats. Vi kände att vi inte fick tillräckligt stöd med att sätta utgångspris. I övrigt så har allt fungerat smärtfritt. Allt pappersarbete var enkelt och det var trevligt att själv träffa spekulanter och svara på deras frågor. Rekomenderas starkt, priset för tjänsten är mycket bra.

Thomas Jacobsson

mer än ett år sedan

Vi tyckte det var en mycket bra lösning, då vi kände för att visa bostaden själva och ett arvode som kändes rimligt. Bra service med fotografering och pappersexercis.

Bengt Brandt

mer än ett år sedan

Varför betala 70 000kr (2,5%) till en fjantig mäklare när du kan visa din bostad själv och tjäna 60 000kr. Högsta timlön jag någonsin har haft! Visningen gick jättebra och spekulanterna uppskattar att de kan få svar på ALLT fån en som kan sin bostad.
Här får du hjälp med det som krävs. Enkelt och effektivt.

Mariann Wiberg

mer än ett år sedan

Allt fungerade felfritt, mycket nöjd med allt.
Rekommenderas varmt.

Ylva

mer än ett år sedan

Har sålt en lägenhet via Hemverket och är väldigt nöjd. Jätte bra service - smidig och trevlig kontakt. Bra pris. Snabba att leverera! Finns inget att anmärka på.

Susann

mer än ett år sedan

Billigt och smidigt sätt att få den juridiska hjälpen för kontrakt m fl handlingar.

Anders Askelöf

mer än ett år sedan

Hela konceptet var bra, all hjälp och allt stöd jag fick.
Jag har dessutom aldrig förut sålt nån fastighet så jag var helt amatörmässig på detta, därför var min mäklare Marie Nord ett ovärderligt stöd när jag som mest behövde det.
Det var en jobbig tid, mycket eget roddande men SÅ lärorikt!

Camilla Thyr

mer än ett år sedan

Sålde vårat fritidshus på Märsön i Enköping genom Hemverket. Snabb uppstart, proffsig fotografering, tydliga instruktioner. Det enda vi gjorde själva var att hålla i visningen vilket var till vår fördel då vi kunde svara på alla frågor om området och omgivning. Nu ska lägenheten i Stockholm säljas, vi kommer med största sannolikhet att anlita Hemverket igen. Rekommenderar Hemverket som mäklare.

Johan S

mer än ett år sedan

Att sälja bostaden blev en angenäm upplevelse.
Det är så här framtidens mäklare jobbar, jag blev imponerad för hur mycket man får för pengarna.
Mäklaren Karin var kunnig, supertrevlig med glimten i ögat.
Alla tjejerna på kontoret som jag hade kontakt med var supertrevliga och hjälpsamma.
Tveka inte Hemverket är framtiden.

God Jul!

mer än ett år sedan

Trots en trög marknad fick jag sålt min centrala BR i HBG till lägsta mäklarpriset och fick snabb o proffsig hjälp från Hemverket. Man sköter ju visningarna själv, men det är verkligen prisvärt och all annan hjälp får man: fotografering, Hemnet, svar på alla frågor och hjälp med bankaffär. De svarar snabbt på mail och mäklarna är kunniga, rationella och mycket trevliga. Enda minus är deras trista hemsida, den kunde behövas städas upp och bli tydligare av någon som är proffs på hemsidor. Loggan är lite tråkig också - ser ut som en gammal myndighet..fräscha upp er och lycka till, ni är toppen!

Marie Brunnberg

mer än ett år sedan

Har man sålt privat fastighet förut och kan turerna så är det här ett mycket prisvärt alternativ till vanliga mäklare. Hemverket sköter allt juiridiskt medan man själv tar snacket med spekulanterna och visar bostaden. Lätt som en plätt!

Anita Wollin

mer än ett år sedan

Alltid vänligt bemötande. Snabba i hantering och återkoppling. Supernöjd. Särskilt tack till Therese Krafft

ANDERS

mer än ett år sedan

Jag hade gåtr back om jag hade betalat en dyr mäklare. Detta funkade fint överlag. Lite strul med sms budgivningen. Sen tyckte köparens bank att det vore bra om mäklaren kontaktade båda bankerna innan tillträdet. Jag kan rekomendera Hemverket.

MA

mer än ett år sedan

Fantastiskt enkelt att sälja via hemverket,fick svar på alla frågorna jag hade och allt har skötts perfekt via mail och telefon. Kommer att rekommendera dom vidare samt använda dom om det behövs igen.

Åsa

mer än ett år sedan

Mycket trevligt bemötande och snabb mailkonversation. Trots semester tider och midsommar fanns mäklare på plats för att hjälpa till. Även då köpet var avslutat och huset sålt fick vi hjälp med flera frågor och funderingar.

E

mer än ett år sedan

Budgivningen över internet fungerade inte alls. Skickade ut sms till spekulanterna att budgivningen var avslutad trots att den knappt hade börjat. Skickade inte heller ut sms om buden till alla spekulanter. Detta pågick under flera dagar. Hemverket hade inget engagemang att ordna upp det, svarade inte på mejlen, bad inte om ursäkt och inget intresse i att kontakta spekulanterna för att säga att det blivit fel. Vi fick många upprörda sms om hur budgivningen kunde ha avslutats osv. När det hade ordnat upp sig var allt resten av processen bra!

Christine

mer än ett år sedan

Kanon. (Aldrig mer dyra mäklare. That's it!) Hemverket tog hand om det administrativa och det gick som på räls. Bra vägledning under hela processen. Mycket snabb återkoppling av kundtjänst per telefon och mejl. Det var heller inget problem med att ta hand om visningen själv, det gäller bara att ta fram säljaren i sig och vara väl förberedd i allt som rör objektet inför visning. Nöjd!

Fredrik Svensson

mer än ett år sedan

Jag tvekade i början, trodde det skulle vara svårt utan en "riktigt" mäklare vid en försäljning av min lägenhet. Efter en avslutad affär kan jag bara konstatera att alla andra dyra alternativ vore att kasta pengarna i sjön. Är mer än nöjd att jag valde Hemverket.

hej

mer än ett år sedan

Tjänsten passade mig bra. Har aldrig förstått varför en mäklare skall visa huset när det är jag som säljare som kan hus och område bäst.

Lhinda Westerström

mer än ett år sedan

Jättebra och snabb service, kanontrevlig personal! Prisvärt 5000:-

Jon Klarström

mer än ett år sedan

För mig passade deras tjänst perfekt. Jag gjorde allt själv. Annons fotografering visning kontraktskrivning. 10000 är det man betalar för att vara med på hemmet, vilket är ett måste om man skall sälja.

Ann

mer än ett år sedan

Passade mig jättebra att skapa annonsen och hålla i visningarna. Är inte säljare men spekulanterna märkte inte att det var ägaren som sålde. Fick inga konstiga reaktioner heller när jag berättade om det och att mäklaren fanns på distans.
Hemverket har svarat bra och snabbt på alla frågor. Allt pappersarbete har de fixat och det är skönt att slippa. Känns bra att hänvisa spekulanter dit när set gäller mäklarfrågor. Jag är mycket nöjd.
Jag sålde under hösten 2012, trög marknad krävde många visningar, men ska definitiv sälja så här med nästa.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Efter en vecka är jag inte uppe på Hemnet eller Booli som ingår i deras tjänst. Jag har gjort allt själv inklusive att kontakta hemnet för att få svar varför min lägenhet inte visas på deras karta eller område. Hemnet svarade men Hemverket åtgärdar inte problemet. Jag har lagt många timmar och dagar för att försöka få det som i går i tjänsten. Jag ska ha visning på söndag men min lägenhet visas inte på Hemnet. Inga svar, otydliga svar, kontaktperson som går på semester utan att lösa problemen. Helt värdelösa. Jag förstår att man får vad man betalar för men när man inte ens får det man betalar för. 10 000 kr är pengar det med. Ingen respekt från deras sida de skulle bara ifrån sig och är okontaktbara eller snäsiga.

Micke Nygren

mer än ett år sedan

Tydligheten och snabb återkoppling ja all information som var av intresse fanns med.
Betyg 5

Anonym användare

mer än ett år sedan

Haft med hemverket att göra genom en visning av en bostad. Proffsigt och bra bemötande.

Alex

mer än ett år sedan

Mycket prisvärd tjänst som erbjuds av Hemverket. Fick min lägenhet såld på mindre än 2veckor! Mycket bra service! De hanterar all pappersarbete, du behöver endast skriva under och skicka det tillbaka! Det finns alltid någon att prata med... väldigt glad att jag valde de. Sparade en hel del pengar med hemverket!

Kent Andersson

mer än ett år sedan

Den absolut sämsta mäklarfirma jag har haft att göra med. Dom brydde sig överhuvud taget inte och alla kontakter som utlovades uteblev. Mäklaren Sofia fick jag jaga själv och då, efter flera månader tyckte hon bl.a att priset var fel, varför påpekades inte detta i början av affären "när man skulle gå igenom text och pris tillsammans"? Efter att jag avslutat kontakten försökte man påskina att det var mitt fel att det inte fungerade samt när min nye riktige mäklare ringde Sofia för att få upplysningar ett par dagar senare "kom hon inte alls ihåg" att jag och mitt hus ens existerat. Tyvärr så gick det inte att sätta in omdömet med noll stjärnor eller minusstjärnor, därför tvingas jag sätta det så högt som synes här!

JOhnny Söderholm

mer än ett år sedan

Vi sålde vårt hus med hjälp av Therese Krafft, bra service lätt att få tag på om man behövde hjälp.
Inga konstigheter. Både vi som säljare och dom som köpte är jätte nöjda med den service Hemverket gav. Varför betala mer än nödvändigt

Jan Schönbeck

mer än ett år sedan

Priset grannen fick betala 30000.Trevlig kontakt och Malin varå en go tjej det betyder mycket skall rekomendera er!!!!

Kenta

mer än ett år sedan

Detta kändes inte alls bra. Svåra att få fatt på. Nej detta duger inte.

Svar från företaget

Som fastighetsmäklarföretag är vi stolta över att vara en av få stora aktörer som finns med på Rejta. Våra omdömen kommer främst från kunder som faktiskt använt oss och i stort sett alla är väldigt nöjda. Trots det finns det alltid någon som upplever något annat vilket vi alltid tar på allvar. Som köpare är det självklart viktigt att man skall få samma service. Vi ser därför alla synpunkter som en möjlighet att utveckla oss till det bättre.
Hemverkets mäklartjänst är baserad på att bostadsägaren är involverad i delar av försäljningen. Tyvärr kan vi inte alltid styra över hur en del säljare väljer att vara tillgängliga. På våra annonser finns säljarnas telefonnummer, mailadress men också möjlighet att lämna dina kontaktuppgifter direkt till säljaren. Hela upplägget är framtaget så att det skall finnas fler sätt att få kontakt än bara genom mäklaren. Ett annat bra tips är att försöka nå säljarna kvällstid. Skulle det av någon anledning vara svårt att nå någon av våra kunder så slå oss en signal. På Hemverket finns ett 10-tal mäklare och mäklarassistenter som svarar i telefon mellan 09:00-16:00. Det går också bra att maila oss på [email protected] eller direkt till mig på [email protected]

Åsa Gustavsson

mer än ett år sedan

till tjejerna på kundtjänst och till Therese Krafft för proffsig hjälp med försäljningen av våran lägenhet i Norrköping. Vi är nöjda med allt.

Gylling

mer än ett år sedan

Varför betala mer än du behöver den juridiska kompetensen till fast pris allt man behöver lysande

Anonym användare

mer än ett år sedan

Prisvärd tjänst.
Har sålt vårt hus via Hemverket och jag tycker det är en prisvärd tjänst, snabb återkoppling av mäklarna vid både mailkontakt och telefon. Kontraktsskrivningen sköts professionellt,perfekt med mallar för objekstbeskrivning samt visningsmaterial.
Rekommenderar Hemverket varmt man får agera försäljare med hjälp och stöd från mäklaren vilket jag tycker är en fördel för både mig som säljare och köparen. för ingen känner huset bättre än ägaren. Dessutom utan dyra arvoden som inte är värda den höga kostnad som det innebär!

Markus Sommer

mer än ett år sedan

Vi sålde precis mina föräldrars hus. Det som vi tyckte mest om var att allt sköttes smidigt och professionellt.

Mäklaren Therese Krafft och Marie Nord var trevliga och lätt tillgänglig via mail. Det dröjde inte länge tills man fick svar och det känndes bra.

Våra köpare var Tyskar och vi har tyska som modersmål, vi trodde att det blir en köpare från Tyskland och anlitade hemverket. Tidigare hade vid andra husaffärer hade vi traditionella mäklare som varken kunde Engelska och Tyska. Så visningar sköttes i alla fall av oss. Efter försäljningen känndes det inte så bra att betala ett högt mäklararvode fast man själv har skött det mesta av jobbet.

Tack för ett trevligt bemötandet!

Renate, Helmut och Markus

Rolf Ström

mer än ett år sedan

Hemverket har varit fantastiska. Jag har tagit det praktiska och Hemverket det formella och juridiska. Sålde lägenheten i Haninge på 6 dagar! Engångskostnad för mäklare 5000 kr. Egen insats - skriva förslag till annons och beskrivning av lägenhet, skriva ut dokument som prospekt, avtal mm som Hemverket fixat. Toppen! Rekommenderas!

Elisabet Asketorp

mer än ett år sedan

Otroligt bra och snabb service av Marie Nord gjorde att jag lyckades ro i land försäljningen precis som jag ville ha det och med små tidsmariginaler. Det hade aldrig gått utan henne. Stort tack!

Peter

mer än ett år sedan

Sålde min bostadsrätt via Hemverket och blev super nöjd med allt! Hög service, lättanvänd hemsida och en låg fast avgift!

Jag hoppas att fler får upp ögonen för hemverket och att inom en 10 års period se detta företag som dominerar mäklarbranschen.

Traditionella mäklare är överbetalda för det jobb dem utför. Ägaren till bostaden kan oftast själv svara bäst på alla frågor som dyker upp.

Världsklass!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Ingen person, organisation eller företag är så bra som det borde vara, men Hemverkets är nästan där.
Mycket bra handläggning.

Shopping?

mer än ett år sedan

Sålde en bostadsrätt lite utanför Göteborg med hjälp av Hemverket. Är nöjd med hela konceptet! Gör hellre lite själv, får stöttning vid frågor och får mer inflytande. Att man sedan sparade ca 60000 kr gjorde ju inte saken sämre. Kommer aldrig mer anlita en enskild mäklare. Varför göda dem med mer pengar ?

stho

mer än ett år sedan

Sålt fritidshus via Hemverket. För den som är intresserad av att vilja känna sig delaktig, dvs skapa objektsunderlag och ta hand om potentiella köpare är Hemverket perfekt. De skötte sig klanderfritt avseende administration (avtal mm) och utpekad personlig mäklare var alltid tillgänglig.

Ingvar Hansson

mer än ett år sedan

När vi skulle sälja en lägenhet valde vi att ta Hemverket till hjälp och det blev mycket bra, saklighet och korrekt handläggning på ett proffessionellt sätt och vi blev mycket nöjda.

Cecilia Ringsbo

mer än ett år sedan

Hade en köpare till min bostadsrätt men ville få hjälp att skriva alla papper korrekt. Jag anlitade Hemverket för kontraktskrivning och de agerade både snabbt enligt mina önskemål, med jättebra service och med en trovärdighet. Jag kände mig trygg under processen och är jättenöjd med resultatet. En prisvärdig tjänst! Jag rekomenderar Hemverket varmt.

A & M

mer än ett år sedan

Vi anlitade Hemverket för att sälja vår bostadsrätt i Umeå. Mäklaren Therese Krafft och övrig personal på Hemverket har hela tiden svarat snabbt och utförligt på våra frågor. Utformning av kontrakt, uppdatering av annons m.m. har gått snabbt och smidigt.
Vi bad en kompis som är duktig på att fotografera att ta bilderna av lägenheten. Även om man inte känner någon fotograf så skulle man kunna anlita ett proffs för detta - man sparar såpass mycket pengar genom det låga arvodet till Hemverket att man faktiskt skulle kunna anlita folk att sköta även visningen!
Enda synpunkten, som inte är något klagomål, gäller budgivningsfunktionen. Å ena sidan är det smidigt att spekulanter kan lägga bud direkt på nätet så fort som annonsens läggs ut. Å andra sidan skapar det mindre press vilket i vårt fall gjorde att buden kom först när bara en halvtimme återstod av vår utsatta sluttid. Vi skulle rekommendera att man ber intresserade personer lämna namn och mobilnummer till en under visningen så att man kan skicka ut påminnelse-sms. Ännu bättre vore om Hemverket kunde göra en vanlig "rundringning" vid budgivning, mot en tilläggsavgift.
Vi skulle kanske vara mer tveksamma om det gällde att sälja ett hus - mer juridik att tänka på - men har man en attraktivt lägenhet att sälja kan vi inte se något skäl att anlita en vanlig mäklarfirma. Visst, de tar hand om visningen men hur svårt är det? Och så annonserar de (ibland) i lokaltidningen, men alla kollar ju ändå på Hemnet. Skulle man ändå vilja ha allt det där så kan man själv anlita folk för alltihop och dessutom annonsera själv i tidningen - vi sparade uppskattningsvis MINST 25 000 kr på att anlita Hemverket!

Anna L.

mer än ett år sedan

Har sålt mitt hus med hjälp av Hemverket. Helt suveränt bra. Trots att allt skett via internet, allt har funkat, jag har haft en toppenbra kontaktperson. Rekommenderar verkligen detta!!

Birgitta & Per-Åke Larsso

mer än ett år sedan

För det första var priset väldigt bra! Man fick den hjälp man behöver, dvs, fick ut huset på hemnet samt att alla papper är iordning när man kommer till banken! Att man fick visa huset själv är bara bra tycker vi, för då kan man välja om man vill ha enskilda visningar eller ha allmän visning. (Vi hade enskilda visningar)

Andreas

mer än ett år sedan

Har alltid haft riktigt svårt att förstå mig på mäklarnas enormt höga mäklararvoden, speciellt när man bor i område/stad där objekten säljer sig själv. I och med Hemverkets intåg på marknaden, så kan man ju hoppas att det ger avtryck på branchen.
Extraarbetet jag behövde lägga ner i och med att jag anlitade Hemverket, känns som marginellt. Dessutom var det ganska kul att hålla i visningen. Ett extra plus i kanten till Sigrid W som hanterade mitt ärende med världsklass!

Ove Strand

mer än ett år sedan

Vilket superbra alternativ detta blev. Undrade lite först - vad innebär egentligen "nätmäklare"? Kan man lita på detta?
Men raka svar på våra frågor och enkel och snabb rådgivning och ledning genom sälj-faserna - sådant gjorde att allt gick lätt som en plätt. För blott fem lax. Yeah! Tack till Sigrid, främst.

Maria

mer än ett år sedan

Jag sålde ett fritidshus med Hemverket förra året. Det passade jättebra att hålla i visningarna själv, de var ganska glesa och utdragna i tiden. Hemverket fungerade bra hela tiden med några få undantag i början. Självklart var det hela jobbigt men det är det ju med en vanlig mäklare också. Det hade varit outhärdligt med en sådan denna långa tid. Nu har jag sålt en lägenhet med en vanlig dyr mäklare. De är helt förfärligt lata, egocentriska, dyra allihop nästan och det är helt obegripligt att inte Hemverket är ännu större eller har några verkliga konkurrenter som liknar till pris och metod. Det finns ju inte. Länge leve Hemverket. Må de andra bli arbetslösa eller tvingas konkurrera ner priset. Finns ingen anledning att ha procent ! Köparna överskattar värdet av en vanlig mäklare. Det är inte alls någon trygghet med det.

Emanuel Gottfridsson

mer än ett år sedan

Jag sålde min etta och hjälpen jag fick av Hemverket var kanon! Mäklarassistenten Olga Staberg som vi hade att göra med var verkligen en solstråle mitt uppe i all stress och Therese Krafft som gjorde allt pappersarbete ska också få en stor eloge för ett trevligt bemötande samt ett bra jobb. Vi kommer använda oss av Hemverket vid vår nästa flytt. Rekommenderas starkt!!

Malin

mer än ett år sedan

Sålde min 1:a via Hemverket Göteborg, traditonell mäklartjänst för 20000:-.
Måste erkänna att jag var lite skeptisk till Hemverket till en början, kommer det att bli lika bra som "vanliga" mäklare? Kommer bilderna bli tacky? osv gick tankarna, men efter att annonsen kommit ut (bilderna blev jättefina) snabbt och smidigt och att slutpriset blev mycket högre än förväntat är alla tvivel borta!
Trevligt, proffsigt bemötande, snyggt producerad annons, flexibilitet gentemot de intresserade/köpare och dessutom gick allting väldigt snabbt och smidigt! Jag är helnöjd!

Extra plus till energiska, härliga och positiva mäklarassistenten Olga och proffsiga ansvariga mäklaren Therese som jag kände mig trygg med.

Sälja utan att stoppa halva vinsten i mäklarens plånbok? Anlita Hemverket!

Julia

mer än ett år sedan

Använde Hemverket vid försäljningen av vår 2:a. Upplevde tjänsten är prisvärd och mycket enkel att använda. Dessutom fick vi ut betydligt mer för vår lägenhet än vår granne som sålde en precis likadan lägenhet två veckor innan oss och som använde vanlig mäklare. Vi har också fått fantastiskt bra service av Hemverkets kontor de gånger vi haft frågor. Är verkligen supernöjda. Skulle aldrig anlita en "vanlig" mäklare vid försäljning av en bostadsrätt!

MH

mer än ett år sedan

Mycket prisvärd tjänst för dig som är beredd att göra en hel del av jobbet själv.

Vänlig & korrekt

mer än ett år sedan

På ett smidigt sätt blev det en snabb försäljning. Både köparen & jag som säljare tjänade på affären. Kanske det kan vara svårt för den som inte själv är så duktig på data, då det kräver att man gör en del av den biten själv. Men själva affären fungerade bra, med tillgång till mäklaruppbackning vid visnings- & försäljningsdagen. Kan rekommenderas definitivt!

Tommy Engman

mer än ett år sedan

Alla branscher mår väl av nytänkande. Så också mäklarväsendet. Hemverket är en alldeles förträfflig tjänst för dig, som är beredd att göra vissa insatser själv. I vårt fall gällde det att dokumentaionen av försäljningen gjordes juridiskt korrekt. Så skedde också. Med snabbhet och med ett trevligt och professionellt bemötande kunde affären avslutas på ett för både oss som säljare och även för köparen tillfredsställande sätt. Att sedan kostnaden var väsentligt under var traditionella mäklare kunde erbjuda gjorde inte saken sämre. Tack Sigrid!

gunilla holmberg

mer än ett år sedan

Proffsigt effektivt bemötande av Sigrid! Ordning och reda. Skönt att slippa kontakt med arroganta eller framfusiga mäklare som inte utrrättar mycket. Man har själv fullständig koll. Pedagogiskt utformad information i olika steg.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Snabb och smidig försäljning tack vare Hemverket. Perfekt vid sälj på liten ort där stadsmäklaren 10 mil bort skulle ha 50 000 rakt av oavsett försäljningssumma. I vårt fall, och säkert väldigt vanligt, var det en annan lokalbo som slog till och då behöver man ju bara hjälp med pappersarbetet för köparen känner ju redan till objektet.
Ekonomimänniskor - mäklare, banker, pensionsförvaltare vill gärna att deras yrkesutövningar ska framstå som komplicerade så de kan ta mycket betalt för sina tjänster - men en normalbegåvad person klara det mesta, särskilt med lite hjälp från konsulter såsom Hemverket.
Skippa en av de feta mellanhänderna i alla fall (Skatteverket finns ju alltid kvar...) och ha kul för dina egna, surt förvärvade pengar. :)

Alexander Verdouw

mer än ett år sedan

All-in pris toppen! Service toppen! Och snabbt och snäll, inga services som man inte behöver (varför betala för en annons i en lokal tidning hos traditionella mäklarna om alla tittar på hemnet.se!? detsamma gäller för broschyrer). Tack Malin Kjellström och Isabelle Badea! En jättenöjd holländsk kund som har bott i Sverige och nu har sålt sitt hus.

Hemverket is 'kicking-ass' in the market. Their service and expertise is at the least equal to all the traditional parties in the market. All you need is Hemverkets expertise, service and posting of your house at hemnet.se. Their fixed price does the rest, and outperforms the competition by far. Not working with Hemverket means waisting thousands of Swedish kronors for nothing! Thanks Malin Kjellström and Isabelle Badea! A very happy Dutch customer who lived in Sweden but now sold his house.

Margaretha Linderoth

mer än ett år sedan

Undertecknade, vill på detta sätt framföra våra erfarenheter om Hemverket
AB. Från allra första början, då vi kontaktade Hemverket i samband med
försäljningen av vårt hus, fick vi genast en bra kontakt och ett stort
förtroende för deras organisation. Det var inget "krångel " utan med lätthet
accepterade de våra önskemål och var mycket samarbetsvilliga. Vi fick sedan
tilldelat oss en förmedlingskonsult som visade sig vara "guld värd" . Hennes
namn är Isabelle Badéa , och från första stund tog hon sig an vårt objekt
med sådan entusiasm, glädje, och ingav oss förhoppningar att det här skulle
gå jätte bra. Isabelle var mycket engagerad, hjälpsam, noggrann,
entusiastisk inför sitt arbete med att sälja vårt hus...

Anonym användare

mer än ett år sedan

Så enkelt och prisvärt det blev med Hemverket och Therese Kraft. Jag kan varmt rekommendera både Hemverket och Teherese

Maria

mer än ett år sedan

Är jättenöjd med bemötande och engagemang från ansvarig mäklare Sigrid Windle under min försäljningsprocess! Även mycket bra hjälp och snabb hantering från Johanna & Lisa då annonsen skulle läggas ut på Hemnet! Trevligt bemötande från Olga & Imre vid hembesök och från Andreas på kontoret. Överlag fick jag en mycket positiv bild av dem som arbetar på Hemverket Göteborg och de kändes alla väl insatta i hela processen! Tack! /Maria

Ingela H, Västerås

mer än ett år sedan

Är jättenöjd med Hemverkets mäklartjänst! Sålde lägenheten och fick professionell hjälp med allt juridiskt, kontrakt och rådgivning.
Köparna kunde också ringa dit om de hade frågor.
Objektet presenterades snyggt på Hemnet.
En annan positiv överraskning var budgivningen som sköttes snyggt med SMS till alla budgivare och oss (de som ville lägga bud loggade säkert in på webben): bara att gå in och acceptera när det var klart.
Köparna kan få lista på budgivarna som är registrerade, precis som hos en traditionell mäklare.
Köparna var dessutom glada att ha direktkontakt med oss som säljare, vi vet ju mest om vår lägenhet eller vårt hus:)
VARFÖR BETALA EN FÖRMÖGENHET NÄR MAN KAN FÅ ALLT FÖR 5000:-???

Tror absolut att detta kommer att bli framtidens tjänst.

Andreas & Maria

mer än ett år sedan

Vi har upplevt er på Hemverket som oerhört professionella, engagerade och framför allt lyhörda för våra önskemål. Vi har sålt flera lägenheter innan genom traditionella mäklare, men rekommenderar Hemverket till våra vänner då ni har imponerat från första kontakt till slutförandet av försäljningen av vår villa!

Christine

mer än ett år sedan

Vill tacka Isabelle på Hemverket AB för ett otroligt engagemang vid försäljning av min bostadsrättslägenhet. Hon är både trevlig, omtänksam, lätt att ha att göra med, "serviceminded" och framförallt professionell. Jag har bara gott att säga om Hemverket AB tack vare Isabelle och även Marie som vi träffade vid undertecknande av kontrakt.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Utmärkt jobb till vettiga pengar.
Bra service ifrån Sigrid Windle.

KALLE

mer än ett år sedan

anlitade Hemverket för försäljning av vår lägenhet I Kungsängen.
Isabelle Badea tog oss med storm, hon är en underbart positiv tillmötesgående och utomordentligt proffsig person.
snabba svar alltid tillgänglig.
Vi rekomenderar varmt Hemverket med dess underbara personal. Tusen tack Isabelle för ditt engagemang.

Anonym användare

mer än ett år sedan

jag tackar för ni hjälpte mig o sälja min lägenhet i Göteborg. Det gick fort och smidigt jag vill tacka Olga och Imre och Therese ni har gjort ett jätte bra jobb..

Michael

mer än ett år sedan

Snabbt, billigt, proffsigt och trevligt. Jag förstår varför mäklarbranschen kommer att få svettas över en sådan uppstickare. Synd bara att det inte är helt lätt att få fram sitt koncept i mediebruset. Så jag hoppas att min bedömning kan göra det lättare.

Anna Clarén

mer än ett år sedan

Jag var på visning på en lägenhet i början av månaden. Jag blev förvånad när visningstjejen berättade hur otroligt billig det var att anlita Hemverket som mäklare. Lillemor var otroligt professionell och gav mig svar på alla frågor. Ett minus var när jag ringde in till kundtjänst, krångligt! och jag blev inte klokare på hur allt fungerade. tyvärr. När jag säljer min bostad kommer jag anlita Lillemor på Hemverket. värkar vara VIKTIGT att prata med rätt person på företaget.

Berndt Nilsson

mer än ett år sedan

Tack för trevligt bemötande och engagemang, när ni sålde vår lägenhet i Upplands Väsby. Allt var till vår fulla belåtenhet. Vi kan verkligen rekommendera er.

Ulla

mer än ett år sedan

Sålde nyligen en lägenhet med hjälp av Hemverket. De har varit mycket professionella, och samtidigt gett ett personligt bemötande. De har under hela processen varit tillmötesgående och tillgängliga, både via telefon och mejl. Trots att jag bor lite avsides har det inte varit några problem med visningar och de har varit mycket flexibla och lätta att samarbeta med. Har uppskattat att själv få påverka och vara delaktig i arbetet med försäljningen. Rekommenderar dem till det bästa!
Stort tack till Johan Willander och Marie Norgren, som har haft huvudansvaret för min försäljning, samt övriga jag kommit i kontakt med på Hemverket!

Säljare i Malmö

mer än ett år sedan

Min utgångspunkt när jag sökte mäklare till lägenheten som skulle säljas var att jag endast behövde hjälp med publicering på Internetsidorna Hemnet och Bovision, samt hjälp vad gäller den lagliga delen (pappersarbetet vid försäljningen). Jag ville således inte betala för fotografering av lägenheten eller design av annons för reklam. Med dessa krav som bas valde jag Hemverkets mäklarservice för 5000 kronor. Jag är väldigt nöjd med mäklaren Ulrika Rönns vägledning i affären och hennes stora tålamod. Jag rekommenderar företagets service och passar på att tacka Ulrika på nytt för hennes hjälp.

Glad säljare :-)

mer än ett år sedan

Verkligen glad över att ha anlitat Isabelle Badéa från Hemverket Jag fick 150.000 kr mer för min lägenhet än vad NOTAR fick för en likadan lägenhet! Annonsen hon skrev var mycket målande och säljande, hennes fotograf tog strålande bilder och Isabelles instatser och engagemang har varit rejält! det är väldigt sällan jag träffat såna proffsiga o trevliga förmedlare. Isabelle du komme gå långt, FORTSÄTT!! Tack Hemverket!

LG i Stockholm

mer än ett år sedan

Nöjd.
Enstaka brister när det gäller detaljer inom bostadsrätts-innehållet som skulle ut i annons samt samspelet mellan fotograf, "försäljare" o bostadrättsinnehavare.
Detta uppvägs dock av stort engagemang från försäljarens sida vilket höjer betyget
Kan absolut rekommendera Hemverket AB vidare.

Dennis

mer än ett år sedan

Jag valde Hemverkets utökade paket (finns tillgängligt i Sthlm) som motsvarar en helt traditionell mäklartjänst där jag inte behövde göra något själv. Lägenheten såldes till ett jättebra kvm-pris och jag är väldigt nöjd med hur hela processen fungerade. Jag hade krav på att föräljningen skulle ske snabbt, och jag kände aldrig att jag behövde vänta på Hemverket och att jag hela tiden fick den hjälp jag behövde. Kände också att vi hade en bra dialog under hela processen.

Kontakten skedde mestadels med Hemverkets Isabelle Badéa- en jätteduktig och ambitiös tjej som jag kände lade ner mycket personligt engagemang i sitt arbete. Hon höll mig hela tiden uppdaterad om vad som hände och vad nästa steg var.

Jag skulle absolut kunna anlita Hemverket igen för framtida uppdrag!

Masse

mer än ett år sedan

Jag sålde min lya via Hemverket för en månad sedan. De hjälper och vägleder en hela vägen vilket känns bra, Bara för 5000 kr får man en tjänst värt så mycket mer, man står på visningarna själv och berättar allt. Kommentarer som jag fick på visningarna var att många tyckte om att se säljaren och direkt kunna ställa frågor, de var glad att slippa se mäklarna! Kan man tänka sig, de hjälper en med det jurudiska osv. Anlita de!!!!!!

Erik

mer än ett år sedan

Innan jag anlitade Hemverket ringde jag deras kundtjänst och låtsades vara kund - tack vare positivt bemötande bestämde jag mig för att anlita dem. Nu har jag sålt min lägenhet och har i princip enbart positiva erfarenheter. Jag har både mailat och ringt ganska många gånger och alltid fått snabba svar och ett hjälpsamt och proffsigt bemötande. Det enda negativa jag har att säga är angående presentationsmaterialet för utskrift var för dåligt för att använda vilket skapade en del merarbete för mig. En väldesignad pdf hade varit önskvärt istället för en html-sida som såg ut som hej kom och hjälp mig. Men för 5000 kr får man oerhört mycket, och jag lär aldrig anlita en vanlig mäklare igen.

Anonym användare

mer än ett år sedan

Jag försökte först sälja själv men märkte att det stressade mig när lägenheten inte var såld efter två veckor. Kontaktade Ulrika i Malmö som tog sig an uppgiften med proffsigt lugn. Lägenheten såldes någon vecka senare med 150 000 kr i vinst, vilket var mer än jag räknat med. Konkret bidrog Ulrika bland annat med insikter om timing - råd väl värda sina extrapengar. Även Ida visade stor omsorg beträffande t ex lägenhetsnycklar. Jag är glad att jag anlitade Hemverket. (Vill man prova att sälja själv rekommenderar jag vidvinkelobjektiv när man fotograferar. Tyckte vidare att det var prisvärt att annonsera på facebook.)

Jan Rydberg

mer än ett år sedan

Hej, jag vill på detta sätt uppmärksamma Hemverkets duktiga kollega Ulrika Rönn Lassing som hälpte mig att sälja en bostadsrätt i Malmö i början på året.

Ulrika lyckades med konststycket att sälja min relativt stora lägenhet, en bedrift som inte marknadsledaren Bjurfors lyckades med som jag anlitade i ett första skede :)

Ulrika arbetade lugnt och metodiskt, höll mig informerad, använde sig endast av (för)anmälda visningar och såg till att stearinljusen var tända etc, etc, småsaker som förhöjde allmänintrycket.

Bjurfors använde sig av öppna visningar i huvudsak och trodde att lägenheten skulle sälja sig självt bara om det var många på visningarna, vilket alltså inte var fallet.

Bilderna såg minst lika proffsiga ut på hemnet som Bjurfors om inte ännu bättre...

Allt detta till en bråkdel av övriga förmedlingsfirmors priser.

Ulrika är en professionell mäklare med båda fötterna på jorden som förtjänar lite beröm!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Tack till Andreas Ryd som svarade på alla mina frågor och funderingar. Han har varit mycket hjälpsam och skött mitt ärende proffisionellt.

Maria L-O i Falkenberg

mer än ett år sedan

Vi hade tidigare sett reklam om Hemverket, men det verkade vara för bra för att vara sant. Vi hade nämligen tidigare sålt en fastighet privat men tagit hjälp av mäklare vid kontraktskrivning, bara det kostade 15.000kr. Men så köpte vi en fastighet som Hemverket förmedlade och tyckte att Imre Marton och Therese Kraft var mkt proffessionella varvid vi anlitade dem vid vår egen försäljning. För samma 15.000kr fick vi, förutom kontraktskrivning, även råd inför fotografering, en proffsfotograf som tog kanonbilder samt att de ombesörjde visningen av huset. Försäljningen gick fort. Vi fick mkt mer än vad vi begärde och vi sparade ca 60.000kr på mäklararvode! Detta bevisar att det räcker att lägga ut fastighet till försäljning via nätet som Hemverket gör för det är där köpare tittar! Att sedan mäklaren inte är med på banken tyckte vi inte spelade någon roll då de förberett alla papper så att bankkontakten lätt kunde avsluta affären.
Släng inte pengarna i sjön! Anlita Hemverket!!!

mr mister

mer än ett år sedan

sålde i vintras och vart inte sådär supernöjd. visst lägenheten blev såld men det tog tid och ork och mäklaren hörde inte av sig. jag fick själv ligga på och ringa mäklaren och fråga hur det gick m.m. då vi sedan rodde affären i land vr inte mäklaren med på banken och kunde inte svara på frågor. denne fanns heller inte tillgänglig på telefon under hela helgen då vi gjorde tilträdet. fick själv kontakta föreningen och fixa praktiska saker med lägenheten. har inte hört något i efterhand eller fått något hemskickat... det känns inte personligt alls och rent ut sagt förjävligt att ha sålt via denne mäklare! Men visst, priset var överkompligt men man får heller ingenting! nja, jag hade inte anlitat hemverket igen. nästa gång anlitar jag en riktig mäklare och hör av sig, följer upp visningar, tar kontakt med banken och är med på tillträdet och anträffbar alla dagar i veckan.

TW

mer än ett år sedan

Varför välja någon annan mäklarbyrå?
Samma kvalité, bemötande och resultat som de andra, fast med en STOR skillnad: priset!
Även fast man väljer "deluxepaketet", som innebär att man får ALLT det en "vanlig" mäklarbyrå erbjuder, hamnar du lätt en BRA bit under vad de andra tar ut i avgift.
Väljer du "budgetalternativet", då man själv fotograferar och håller i visningarna så kostar det i princip ingenting!
Det ska inte behöva vara en kostnadsfråga huruvida man vill marknadsföra sin bostad på ett professionellt sätt eller inte. Hemverket står för ekonomisk rättvisa och jämlikhet för alla, vilket förtjänar all min dyrköpta respekt!

Som mycket nöjd kund kan jag LUGNT säga att jag aldrig skulle välja en annan mäklare. Det finns helt enkelt ingen som helst anledning att betala mer för exakt samma tjänst.
Hoppas nu bara att Hemverket håller fast vid sin affärsidé trots att efterfrågan (antagligen) kommer öka med raketfart...

I framtiden när jag köper/säljer gäller: Hemverket or BUST!

Sus

mer än ett år sedan

Valde att sälja min bostadsrätt i Malmö via Hemverket då jag efter intagande av offerter av andra mäklare insåg att deras provision (mellan3-5% av priset, med ett minimum på 40' SEK) är rent ut sagt skamligt.

Jag är nöjd med Hemverket. Valde att ta paketet som kostar 15' men då fick jag också supersnygga foton av lägenheten och slapp hålla i visningar och kontakt med intressenter själv. Jag har kunnat lägga min tid och energi på annat till en kostnad av 15'. Mäklaren, Ulrika Rönn, har också visat prov på sin professionalism och har på ett lugnt sätt rott affären i land.

Vidare får man dock ta med i beräkningen att Hemverket inte har något kundregister som de matchar potentiella köpare med. De lägger heller inte in annonser i tidningen eller pengar på annan marknadsföring. Kanske hade det kunnat bli mer budgivning om jag valt en "traditionell" mäklare... men det är verkligen inget som är säkert. Så till ett pris av 15' tycker jag att de gör ett bra jobb! Jag är nöjd!

Anne-Lie och Christian

mer än ett år sedan

Har nyligen både köpt och sålt lägenhet via Hemverket och båda affärerna har skötts mycket bra. Förutom att Hemverket är ett mycket prisvärt alternativ har Ulrika Rönn som mäklare lyckats med balansgången att få både säljare och köpare att känna förtroende. Som säljare har vi känt fullt förtroende för att våra intressen tillvaratogs, men vi kände oss även som köpare trygga med hur affären sköttes. Att klara av att få både säljare och köpare att känna fullt förtroende är mycket professionellt och vi kan rekommendera Hemverket och då framför allt Ulrika om man befinner sig i Malmö-trakten (Skåne)

Joakim

mer än ett år sedan

Sålde min lägenhet i Gbg via Hemverket under sämsta möjliga tid marknadsmässigt och valde "stora" mäklarpaketet.Lägenheten blev såld med vinst, lägenhetsbilderna superbra, allt flöt bra och andra arvoden hade enligt intagna offerter varit minst 4 ggr så högt. Allmänt är jag väldigt nöjd även om det fanns några saker som hade kunnat göras bättre (t ex lägenhetsbeskrivningen som innehöll både språkfel och felstavningar) MEN jag fick vad jag betalade för och med en annan firma hade slutpriset tvingats upp avsevärt..

Owe

mer än ett år sedan

Läste lite inlägg här. De flesta som klagar på Hemverket är anonyma. Missnöjda mäklare som insett att deras storhetstid är förbi? För jag vet att det är många mäklare där ute som helst vill se hemverket gå under.

Använd Hemverket, har jag själv gjort i Göteborg. Mycket nöjd och spara mycket pengar på det. Inget att klaga på, tummen upp för Hemverket!!!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Väldigt missnöjd med deras insats!

Björn

mer än ett år sedan

Sålde min BR genom Hemverket och kan inte ge annat än högsta betyg. Har alltså bara erfarenhet av en BR-försäljning genom dem, men maken till mer prisvärd mäklartjänst får man leta efter. Jag har rekommenderat tjänsten för flera vänner som är lika nöjda.

alexandra

mer än ett år sedan

gick snabbt och smidigt med hemverket lite jobb fick man göra själv men man fick bra vägledning är stort nöjd med tjänsten rekomenderar

JL

mer än ett år sedan

Använde Hemverket när jag skulle sälja min lägenhet. Kanon bra tjänst och till ett oslagbart pris!

Roger

mer än ett år sedan

Fungerade bra men vi råkade ut för att högsta budgivaren hoppade av och då fick vi dra det mesta själv(kontakten med de andra budgivarna osv). Förrutom detta så var det inga problem att lägga lite arbete själv till det priset som hemverket tar för tjänsten.

Stefan

mer än ett år sedan

Väldigt smidig mäklartjänst. Det man själv behöver göra är att ta lite bilder på sitt hem och ta hand om de visningar som behövs. Hemverkets personal är mycket professionella. Nästa gång jag säljer mitt boende är de Hemverket som gäller.

Madeleine O.

mer än ett år sedan

Mycket jobb får man göra själv, men med all den lotsning jag fick av alla, skulle jag göra om det igen.
Värt varenda krona!

Gudrun J

mer än ett år sedan

Kontaktade en vanlig fastighetsförmedling men blev missnöjd med att vara tvungen att ingå ett köpavtal där jag inte hade möjlighet att påverka husförsäljningen. Jag skulle i princip betala en mäklare ett fett arvode för mycket lite arbete. Gick ut på nätet och hittade min frälsare; hemverket. Jag fick göra mycket själv men de gav mig all formell och juridisk uppbackning. huset blev dessutom sålt till ett mycket högre pris.

Karl

mer än ett år sedan

Smidigt sätt att sälja sin bostad på. Rekommenderas varmt.

Lars

mer än ett år sedan

Jag hade aldrig hört talas om Hemverket. Efter ett samtal med dem så fick jag allt förklarat, enkelt. Jag tycker att deras idé är klockren. Skall använda mig av deras tjänster när det är dags för mig att sälja.

TL

mer än ett år sedan

Enkla trevliga, löser alla problem, rätt pris, otroligt serviceminded,seriösa mäklare, var vår länk till en lyckad affär! Vi rekommenderar! =)

Ing-Marie Jager

mer än ett år sedan

Vi har sålt två lägenheter på distans. Fungerat så bra. Hjälp i deklarationstider fick vi också!

Tuija Stenqvist

mer än ett år sedan

Mycket nöjd kund trots en långprocess. En glad återkommande kund som gillar konceptet.

Katrin Gunnarsson

mer än ett år sedan

Även om det var en lång och utdragen affär så är jag riktigt nöjd med hemverket och all den hjälp jag fått.

Spartan

mer än ett år sedan

Bokade visning på lägenhet 2a,
Fick medelande att komma den 28/december.
Vi anlände till lägenheten då, ringde ägaren då ingen var där!!!!!
Sa att lägenheten var såld!!!
Väldigt konstig och oprofessionellt.

Ringde Hemverket, de sa att det var ett It fel, fick ingen reseersättning för allt besvär!!! DÅLIGT!

Malin Khaan

mer än ett år sedan

Grymt bra! Skulle jag anlita en klassisk mäklare idag så skulle jag känna mig grundlurad. Xxx-mäklaren ville ha ca 90000 plus 10%på min vinst sist jag sålde. Hemverket tog 15000 för samma tjänst och jag la in 30 min admin. Alla intresserade köpare var väldigt positivt inställda till att jag som säljare stod där och kunde svara på alls frågor som inte en mäklare kan ge raka svar på- grannar/oljud/styrelse mm

Christer Karlsson

mer än ett år sedan

Ett bra koncept. Att själv visa lägenheten var bara roligt. Att man själv får printa ut diverse dokument (kontrakt etc.) var inget stort jobb, speciellt inte med tanke på hur mycket pengar man tjänar istället för att anlita en traditionell mäklare

Ulf Netsö

mer än ett år sedan

Fungerade bra, men lite eftersläpning i vissa saker särskilt för köpare

Birgitta Ellénius

mer än ett år sedan

Vår försäljning gick utmärkt. Bra kontakt och snabba återkopplingar vid frågor. Mycket prisvärt.

ove engqvist

mer än ett år sedan

Mycket bra hjälp och information, stort tack för er proffsighet vid vår försäljning i Jämtland. Ove o Maria.

Daniel Hultberg

mer än ett år sedan

Jag trodde de skulle hålla lite lägre kvalitet pga priset. Men inte då! Jag vart positivt överraskad på flera områden! Jag upplevde att de höll i princip MER än de lovat. Eller så var jag dåligt påläst. :) Hur som helst över förväntan! Rekommenderas varmt!

Bertil Fredriksson

mer än ett år sedan

Är väldigt nöjd med samarbetet. Raka och snabba besked och man kände sig mycket mer delaktig i affären. Här får man uppleva vilket underbart redskap datan är i händerna på folk som kan.
Jag kan varmt rekommendera Hem Verket . Dom gör sin del klanderfritt och du visar huset. Mvh Bertil

Majid Javadi

mer än ett år sedan

mycket nöjd ,smidig

Mattias Pontén

mer än ett år sedan

Bra tjänst, inga bekymmer. Sparade 90 000 jämfört med vanlig mäklare, slutpriset bedömer jag fullt likvärdigt. De flesta (alla) som var på visning tyckte att det var bra med någon som vet saker om huset närvarande istället för en mäklare. Bilderna var bra. Prospektet var möjligen lite enklare än traditionellt vilket till stor del vägs upp av att man själv håller visningen och av att det finns massor med information om området exempelvis på Eniro.

Nils Axiö

mer än ett år sedan

Tjäna 50' på att slippa involvera dyra/okunniga mäklare. Pratade med ett 10-tal mäklarefirmor som inte kunde berätta varför de skulle ha 30-60' mer än Hemverket. Dessutom finns det ju en inbyggd problematik i att den absoluta merparten av mäklarna bara vill sälja snabbt och gå på nästa objekt. En korrupt marknad som man undrar varför den får finnas den här sidan på 2000-talet.

Kul att hålla visning, och alla besökare (omkring 70) upplevde jag tyckte det kändes tryggt och bra att tala direkt med ägare. Jag kunde ju allt om lägenheten (inga mer mäklarsvar "jag ska kolla upp det...."), föreningen, renoveringar, området, för- och nackdelar etc.

Extremt proffsig fotograf. Själva annonsen blev fin, bra att man själv kan justera den så att man blir nöjd. Budtjänsten tycker jag fungerade bra. Fungerade utmärkt med kontraktskrivning och allt sånt (smidigare än de lägenheter jag köpt via mäklare).

Hade möjligtvis kunna förbättra sms-utskickningsverktygen för säljaren något, men det gick ju att lösa själv (om man vill).

Daniel Eriksson JSD AB

mer än ett år sedan

Rekommenderas!

Husförsäljningen gick bättre än väntat och de bitar vi fick göra själva (jämfört med traditionell mäklare) var små i jämförelse med hur mycket vi sparade. Mycket värde för pengarna!

Maria Nilsson

mer än ett år sedan

Jag är väldigt nöjd med Hemverket som mäklarfirma. Allt flöt på så lätt och smidigt. Det finns absolut ingenting att klaga på, allra minst arvodet. Där borde fler mäklarfirmor ta efter! Kompetenta och trevliga människor. Tack!

Maryam S

mer än ett år sedan

Jag är super nöjd!!

Kristian Leander

mer än ett år sedan

Hemverket är toppen! Trevligt bemötande, tydlig information och väldigt effektivt sätt att sälja på. Hemverket levererade över alla förväntningar och dem skötte följande delar: Fotografering, annonsering, budgivningen, köpekontrakt. Kan rekommendera dem till alla som ska sälja, jag har inget att klaga på.

Mvh Kristian

Tommy Johansson

mer än ett år sedan

Fick god hjälp med allt!

Marcus Waller

mer än ett år sedan

Underbar känsla att veta att man inte bidrar till mäklarbrickorna på Lilla Torg.

Hemverket äger!

Ingvar Ågren

mer än ett år sedan

Vi är väldigt nöjda, över förväntan nöjda. Trevligt bemötande och allt har fungerat. Är lite ovan vid datoranvändande med det har gått bra. Hade velat ha frågor om huset i förväg och kunnat svara i lugn och ro. Annars supernöjda.

Monica Blomström

mer än ett år sedan

Är mycket nöjd med kontakter, bemötande och den service jag fått från Hemverket vid försäljningen av min fastighet! Kommer att rekommendera Hemverket till vänner och bekanta!

Marie Holmberg

mer än ett år sedan

- en enkel kontakt med stor kunskap, trygghet och vänligt/proffsigt bemötande i processen med försäljningen. Det var bra att själva visa vårt objekt eftersom vi kan svara på de flesta frågorna och ge tips om området. Allt fungerade så klockrent att vi nu återigen har kontaktat dem för en ny försäljning!

Jessica Morén

mer än ett år sedan

Allt gick smidigt och var väldigt bra då vi var två stycken som köpte av varandra utan visningar osv. Skönt att kunna göra affären oss emellan men ändå få det juridiska gjort på rätt sätt utan krångel!

Lena Husén

mer än ett år sedan

Hemverket har varit professionella och snabba i hanteringen av min försäljning.

Filip Johansson

mer än ett år sedan

Är väldigt nöjd med allt från snabba svar på mail till den proffsiga annonsen. Budgivningen var smidig och väldigt enkel att förstå. Tack för en bra försäljning.

Jonas Vargmyr

mer än ett år sedan

Är väldigt nöjd med allt från snabba svar på mail till den proffsiga annonsen. 10 000 för allt är väldigt bra, budgivningen gick hur bra som helst med det automatisk systemet.
Helnöjd! Skippa en "traditionell" mäklare och ta Hemverket!

Mvh Jonas

Robin Månsson

mer än ett år sedan

Problemfritt och billigt.
Har man koll på sina papper så är det inga konstigheter.

Mycket nöjd!