Se på karta
Södervägen 10A18369 Täby

Rönnbergs Friskolor AB driver fristående förskolor i stockholmsområdet. Vi finns i Ekerö, Nacka, Nykvarn, Stockholm och Täby.Varje förskola utformar sin pedagogiska profil och inriktning utifrån de nationella lagar och riktlinjer som förskolor ska följa.De olika förskolorna har sin egen presentation på hemsidan där det finns mer information om respektive verksamhet.

Mollbergsvägen 10B56231 Norrahammar

5 (5)

Skabersjövägen 38823392 Svedala

Välkommen till oss, Vi är två fristående förskolor och en friskola med fritidshem som arbetar med Friluftsfrämjandets pedagogik I Ur och Skur. Pedagogiken är utvecklad för att nå läroplanens mål genom utomhuspedagogik, friluftsliv, upplevelsebaserat lärande och medvetet ledarskap. Vår vision är nyfikna, trygga och friska barn. Vi erbjuder en trygg miljö och ett kreativt och lustfyllt lärande.

Storängsallén 2061432 Söderköping
Järnvägsgatan 689139 Örnsköldsvik
Södra Åsgatan 30B81630 Ockelbo

Bo i Ockelbo #nl#-ett riktigt smultronställe

Korpvägen 1991431 Nordmaling

Förskolan Holken är ett personalkooperativ som startade 1991 och barngruppen består i nuläget av 18 st barn i åldrarna 1-5.Vår utemiljö består av en stor härlig gård med öppna ytor där utrymme för fantasi och fri lek ges!Vi besöker gärna norrskenshallen, biblioteket, simhallen, skogen och havet med barnen.Vi arbetar medvetet med matematik, språk och naturvetenskap både i planerade aktiviteter och i vardagliga situationer.

Storgatan 157432 Vetlanda

Älskade Vetlanda.En dag, en vecka - eller för livet.Här möts du av den vänliga atmosfären.Skön småstad och magisk landsbygd. Shoppingcentrum på Höglandet med närhet till alla attraktioner och större städer i regionen.Bli inspirerad!

Fabriksgatan 2159333 Västervik

Västerviks kommun styrs av politiker. Vi väljer kommunfullmäktige var fjärde år. De valda politikerna i fullmäktige utser ledamöter till kommunens styrelser och nämnder. Till de flesta styrelser och nämnder hör en förvaltning eller ett bolag. I förvaltningar och bolag är kommunens personal anställda.