Se på karta

badrumsarbeten 

gav 177 företag inom detta område

Folkungagatan 654954 Skövde
logo

Einar Johanssons Bygg AB är ett komplett byggföretag med lång tradition och bred kompetens. Vi har byggt i Skövde med omnejd i över 30 år och ordnar allt från mindre reparationsarbeten och resning av garage till nybyggnationer av villor och industrilokaler.

Åkermans Väg 350431 Borås
logo

SA Konstruktion & Bygg AB utför allt inom bygg. Kontakta oss för att diskutera det som du vill ha hjälp med.

Broddarp 256892 Skillingaryd
logo

Välkommen till Byggnadsfirma Anders Smedberg!Byggnadsfirma Anders Smedberg är ett enmansföretag som startades 1998. Jag utför allting inom byggnadssnickeri samt kakel- och klinkersarbeten och har även behörighet för våtrum.

Ängsvägen 57C13648 Handen
logo

Vi utför det mesta tänkbara inom byggnation, ombyggnader, fastighetsservice, reparationer, badrum, kontor, takarbeten, kök, altaner samt underhållsarbeten. Vi har även ett väl inarbetat kontaktnät med duktiga underentreprenörer.Vi ställer upp för företag och privatpersoner.

Backa bergögata 642246 Hisings Backa
logo

Vi erbjuder gamla och nya kunder en komplett byggnadsservice för reparationsarbeten och underhållsarbeten samt så utför vi entreprenader inom reparations-, ombyggnads- och tillbyggnadssektorerna. Vi är verksamma i Göteborg med omnejd och har 30 års erfarenhet. Välkomna!

(5)

Brusensgatan 9C63347 Eskilstuna
logo

Vi är ett byggföretag som grundades år 2010 och är beläget i Lundby, Eskilstuna, men vi är även verksamma i hela Mälardalen-regionen. Med över 10 års erfarenhet inom branschen och en passion för att skapa kvalitativa byggnationer, är vi stolta över att vara en pålitlig aktör inom entreprenad och all slags byggverksamhet. Vi hjälper dig med allt inom nybyggnation, renovering, badrum och kök. Välkommen att kontakta oss för mer information.

(5)

Nedre Linnarhultsvägen 40A42455 Angered
logo

Arturs Kakel AB har mångårig erfarenhet och erbjuder plattsättning till både företag och privatpersoner. Företaget har kompetens inom yrket och utför noggranna jobb med garanti och 100% nöjda kunder.

Järnvägsgatan 871130 Lindesberg
logo

I vår butik finner du bl.a. heltäckningsmattor, altanmattor, parkettgolv, laminatgolv, plastgolv, vinylklick, kakel, klinker, badrumsinredningar, duschhörnor och mängder av tillbehör.Stor utbud avpassade mattor och handknutna mattor.Vi har entreprenadavdelning som hjälper till med inläggning om så önskas.Titta gärna in på vår hemsida www.gpgab.se för mer info.Varmt välkommen!

(2.33)

Björnbärsvägen 13190435 Umeå
logo

Badrumsboden är ett företag med huvudinriktning på VVS-arbeten och badrumsrenoveringar. Inga arbeten är för stora eller för små. Vi utför alla typer av badrumsrenoveringar, kakel och klinker, våtrumsmatta och våtrumsskivor.Företaget säljer varor och tjänster via nätet och i butik. Vår målsättning är att ge kunden den service som branschen idag inte är känd för.

Långängsvägen 9012556 Älvsjö
logo

Hos oss kan du få hjälp med bl a VVS-arbeten, renovering av kök och badrum, mindre reparationer och stamrensningar. Företaget etablerades redan 1974 och vi är auktoriserade VVS-installatörer. Med vår långa och breda erfarenhet inom fastighetsunderhåll hjälper vi såväl fastighetsägare, bostadsrättsföreningar som privatpersoner. Välkommen att kontakta oss för mer information eller en offert!

Källgatan 297331 Luleå
logo

Vi är ett lokalt företag som erbjuder våra tjänster inom Luleå, Piteå, Boden och Älvsbyn med omnejd. Vår främsta styrka är att vi är ett litet team med erfarna medarbetare som jobbar snabb och effektivt tillsammans.Vi utför alla typer av byggarbeten, från små renoveringar till stora projekt. Kontakta oss för ett gratis hembesök där vi tittar på ditt projekt och återkommer med ett kostnadsförslag som tål att jämföras!

(5)

Humlekärret 6342736 Billdal
logo

Välkommen till Billdals Bygg AB. Vi erbjuder allt inom bygg, entreprenad & total entreprenad, renovering, tillbyggnader, utbyggnader, ombyggnader samt snickerier.

Odengatan 2053431 Vara
logo

Alla som arbetar hos Sahlins Bygg AB är utbildade byggnadsarbetare med gedigen kompetens och arbetar efter en hög kvalitetsstandard.

Bangatan 624231 Hörby
logo

År 2011 startade Fredrik Anderberg Sundsholms Bygg. Fredrik har över 25 års erfarenhet inom byggbranschen. Idag är vi 4 man anställda och utvecklas ständigt med utbildningar och kurser för att vara uppdaterade i det senaste i byggbranschen. Vi utgår alltid från att hålla en hög kvalité på våra arbeten samt bli färdiga i avtalad tid. Vi vänder oss såväl till företag som privatpersoner. Det ska kännas tryckt och proffsigt att anlita Sundsholms Bygg.

Lisselbovägen 2079196 Falun
logo

Vi på HDA Bygg levererar totalentreprenad med alla behörigheter. Vi har lång erfarenhet inom branschen och vi vänder oss främst till privatpersoner men jobbar självklart med företag också. Vi tar totalt ansvar från start till slut för hela renoveringen, så att du som kund ska känna dig trygg och säker genom att du har enbart jobbar med ett företag genom hela byggprocessen.

Edsvära Rönnåsen 153593 Kvänum
logo

Ditt drömprojekt - VAD VILL DU FÖRVERKLIGA?Vi hjälper dig från idé till färdigt projekt!Vi utför allt från nybyggnation av hus med helhetslösningar där vi bistår med totalentreprenad, Vill du renovera ditt badrum, kök, altan, kontorsmiljö eller om du behöver byta tak kontakta oss redan idag!Varmt välkomna till Rönnåsens Bygg!

Mårtenstorp 1327462 Rydsgård
logo

Buneco AB utför allt inom rörinstallationer. Montörer utgår från Strängnäs. Var god kontakta oss på 070-270 04 04 eller [email protected] för vidare information.

Kyrkbyn 11038651 Mörbylånga
logo

Vi på Ölands Stenteknik erbjuder stenvaror i olika former - allt efter kundens egna behov och önskemål.

Vallavägen 1479142 Falun
logo

Vi utför allt inom bygg och måleri, stort som smått.Vi gör betongarbeten, grundisoleringar, om- och tillbyggnader, tak- och fasadarbeten, kök- och badrumsrenoveringar, målningsarbeten in- och utvändigt mm.

Husby By Karlshall 11974195 Knivsta
logo

Team G El & VVS är en stabil vvs-firma i Uppsala med utbildade vvs-montörer, kollektivavtal och försäkringar. Vår huvudsakliga målgrupp är företag och större verksamheter men inga installationer för stora eller för små för oss. Vårt signum? Vi tar tag i allt och gör allt!

Sågvägen 557433 Vetlanda
logo

Behöver du renovera,bygga om/ till eller kanske bygga nytt? Vi hjälper gärna till!

(3.5)

Gråmunkehöga 6874177 Uppsala
logo

Flottsunds Bygg AB är ett byggföretag som har sitt säte i Uppsala som utför byggnadsarbeten i Uppsala men även utför arbeten i Uppsalas omnejd.

Roxengatan 1258273 Linköping
logo

Det finns inget objekt som är för litet eller för stort för oss och vi utför alltifrån byte av en packning i en kökskran till installation av VVS-anläggning i nybyggda hus.

Mossebovägen 4663362 Eskilstuna
logo

Byggmästare i Eskilstuna. Vi utför allt från badrumsarbeten till ombyggnationer och husbyggen. Välkommen att kontakta oss!