Om Dick Niklas Bygg & Inredning

Vad kul att du har hittat till oss på DN Bygg & Inredning. Du har du troligtvis blivit rekommenderad av någon du känner att kontakta oss, eller så har du kanske anlitat oss tidigare. Det är nämligen vad majoriteten av våra kunder själva säger - att de har valt att anlita oss på grund av en rekommendation eller att de tidigare nyttjat våra tjänster. Detta är vi givetvis mycket stolta över, och vi ser det som en av flera viktiga anledningar till varför DN Bygg & Inredning firar tio år i år.

Kök

Vi är återförsäljare av svensktillverkade Bomankök, vilket präglas av högkvalitativa snickerier. Kräver er bostad flexibla lösningar löser vi det genom att tillverka stommarna i exakt de mått som passar era förutsättningar. Träluckorna är massiva och kan fås i flera olika träslag. Övriga luckor är i målad mdf, i valfri NCS-kulör. Vi är helt övertygade om att ni kan hitta en lucka ni tycker om i Bomanköks sortiment. Det finns något för varje smak, oavsett om man önskar en klassisk lucka med mycket speglar och spröjs, eller om man önskar en mer avskalad, modern lucka. Skulle ni mot förmodan inte hitta något ni vill ha, kan vi ofta ordna det ändå.

Badrum

Under ett genomsnittligt år renoverar vi ca 40 badrum. Våra inredningsplanerare hjälper er med planeringen av ert badrum. Vi använder ritprogram och kan därmed ge er en bättre bild över hur ert badrum kommer att se ut när det är färdigställt. Renoveringen utförs på generalentreprenad och som beställare anlitar ni endast en enda entreprenör - oss. Vi offererar inredning till ert badrum och sköter sedan samtliga beställningar.

Tvättstuga

Vi har fått förtroendet från många bostadsrättsföreningar samt fastighetsägare att renovera deras tvättstugor. Vi är auktoriserade återförsäljare av Mieles profesionella tvättprogram. Utöver hela deras sortiment av tvättmaskiner/torktumlare och övrig tvättutrustning, erbjuder vi helhetslösningar med installation och renovering av hela er tvättstuga. Vi utför arbetet på generalentreprenad, dvs ni anlitar endast ett företag. Önskar ni endast en uppfräschning av tvättstugan, kan vi även ordna med det. Kontakta oss så hjälper vi till att dimensionera tvättstugan efter era behov.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Dick Niklas Bygg & Inredning Byggföretag, Stockholm - 1
  • Dick Niklas Bygg & Inredning Byggföretag, Stockholm - 2
  • Dick Niklas Bygg & Inredning Byggföretag, Stockholm - 3

Dick Niklas Bygg & Inredning, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Dick Niklas Bygg & Inredning AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

18.01.2005

Org.nr:

5566748629

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

500000

Omsättn.intervall

50000 - 99999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43320 Byggnadssnickeriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Per Niklas Tannegård

Suppleant

Yvonne Jeanett Svanemyr

Extern verkställande direktör

Alf Joel Håkan Tannegård Svanemyr

Revisor

Fredrik From

Finansiell information

Omsättning

72 964 tkr

Vinstmarginal

5,2 %

Anställda

27

Möjliga telefonnummerformat

085457177008-545 717 70085-457 17 700854-57 17 70085-4571770