Om A-Golv I Harlösa AB

Sedan starten 1991 har gjort högkvalitativa jobb åt mängder av kunder. Här har du möjlighet att få hjälp med mer än bara golv- och parkettslipning; A Golv utför även lagning och behandling av olika trägolv. De golvbehandlingar som erbjuds är exempelvis pigmentering, oljning, lack samt hårdvax. Vi har tusentals nöjda kunder, både privatpersoner och företag samt inom den offentlig sektorn. Vi har också en webbshop med särskilt utvalda produkter för städning, underhåll mm.

Mer än 30 års erfarenhet av golv

Dags att renovera golven? Då ska du vända dig till A Golv, Skåneföretaget som sedan starten 1991 har gjort högkvalitativa jobb åt mängder av kunder. Här har du möjlighet att få hjälp med mycket mer än bara golv- och parkettslipning. Vi utför även lagningar, kompletteringar och nyinstallation. Vi vänder oss både till företag och privatpersoner för golvslipning och golvläggning i Malmö, Lund, Helsingborg, Sjöbo, Lomma, Österlen med omnejd. Kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation.

Golvslipning

De flesta trägolv går att slipa. Vi på A Golv hjälper dig gärna och ser efter om det finns möjlighet att slipa just ditt golv. Vi hjälper dig att hitta rätt behandling för ditt golv. Vi kan erbjuda det mesta inom olja, hårdvaxolja, polering, såpa, lutning, pigmentering, vax och lackning av ditt trägolv. Våra proffsiga hantverkare ser till ditt golvs bästa möjliga förutsättningar. Vi utgår ifrån Malmö och kommer gärna ut för att erbjuda en kostnadsfri offert.

Golvläggning

Vi erbjuder golvläggning av de flesta sorters trägolv samt laminat. Vi erbjuder de flesta tekniker t ex läggning av fiskbensparkett. Tack vare ROT-avdraget kan du dessutom få 30 procents avdrag på arbetskostnaden, inklusive moms, när du anlitar oss för golvläggning eller någon av våra övriga tjänster.

Lagning

Vi hjälper er även med lagningar av golv som exempelvis kan ha uppkommit i samband med vattenskador, slitage eller om du vill bygga på mer av ditt trägolv. Vi renoverar även vinyl, plast, LVT och linoleum och hjälper också gärna till med rengöring och periodiskt underhåll.

A-Golv I Harlösa ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

A-Golv I Harlösa AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnA-Golv i Harlösa Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande01.11.2011
Org.nr:5568701014
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital50000
Omsättn.intervall5000 - 9999 tkr
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Johan Daniel NilssonOrdförande
Johan Daniel NilssonLedamot
Björn Magnus AnderssonLedamot
Nils Henrik Torbjörn SimonssonLedamot
Sofie Elisabeth RosénSuppleant
Martin Fredrik JohanssonRevisor

Omdömen om A-Golv I Harlösa AB

Emma Elwin

mer än ett år sedan

Supernöjd, rekommenderas varmt!

Ia Wadendal

mer än ett år sedan

Otroligt duktiga och nogranna golvslipare! De slipade och lagade en skadad fiskbensparkett hos mig, och golvet har plötsligt fått ett nytt liv. Trevliga killar, och kontakten via telefon och mejl har skötts snabbt och prickfritt. Kan verkligen rekommendera A-Golv!

Emma Elwin

mer än ett år sedan

Fantastiskt resultat! Vi är så nöjda. Proffsiga!