Se på karta
Zakrisdalsvägen 34B65336 Karlstad

Mykå är din partner från prototyp till färdig produkt. Vi utför bland annat fräsning, slipning, svarvning och svetsning. Välkomna att kontakta oss för mer information!

Palmbladsgatan 675450 Uppsala

Vi slipar, lägger och behandlar all slags parkett, trägolv och trappor. Försäljning av parkett, trägolv och laminat till de som föredrar att lägga eller slipa golvet själva. Vi utför arbeten åt privatkunder och företag i Uppsala län. Även mattläggning och trapprenovering.

Aröds industriväg 3941705 Göteborg

Vi renoverar alla typer av motorer från moped cylindrar till kompletta dieselmotorer i en komplett maskinpark för motorrenovering sen starten 1962. Vi har erfarenhet av motorer till entusiastbilar från 1903 & framåt, marina bensin & diesel, buss-lastbil-entreprenad-traktor och moped-MC + annat spännande i en värld av motorer.Idag driver Peter Wallén verksamheten tillsammans med 5 anställda sedan 1987 och totalt har dagens anställda arbetat 175år! på Aröds Industriväg 39. Varmt Välkomna!

Tillverkarvägen 918766 Täby

Hermes Slipverktyg tillverkar och säljer slippapper och slipskivor för stål- trä- och stenbearbetande industri. Med ett globalt nätverk, produktion i Europa och ett lokalt svenskt säljteam finns vi nära dig som kund.

Agnesfridsvägen 18421375 Malmö

PA Garcia Sliperi AB är ett företag som inriktat sig på rund-, plan- och vertygsslipning.Välkommen att kontakta oss för mer info.

Ångpannegatan 341705 Göteborg

5 (2)

Eran kompletta leverantör på slipning och nyförsäljning av verktyg för metall, trä, plast. Vi tillverkar även specialverktyg.

Mossvägen 22B28434 Perstorp

Varje enskild kundrelation är för oss unik och du som kund är därför alltid i centrum hos oss. Vi erbjuder allsidig slipteknik med fokus på den enskilda kundens behov. Rätt service, hög leveranssäkerhet och ett brett tjänsteutbud till bra priser är det koncept vi förespråkar. Vi slipar alla skärande verktyg inom verkstads-, plast-, grafisk-, trä- och livsmedelsindustrin samt det privata hushållet. Resultatet garanterar ultimat prestanda utifrån kundens definerade önskemål.

Alfhilds väg 14A51158 Kinna

5 (2)

Harald Knecht en välutbildad saxslipare slipar saxar, klippmaskin skär (klippskär) & knivar på ett professionellt sätt!

Huskvarnavägen 10556132 Huskvarna

Vi tillverkar och säljer borstar, poleringsmaterial och maskiner för industriell ytbearbetning, gradning och kantförrundning. Osborn är världsledande när det gäller borstar och polering för industriell produktion. Vi tillverkar även kundanpassade automatiseringslösningar.

Bergebyvägen 4568593 Torsby

Vi är specilister på tunnplåt. Med kompetens och modern produktionsteknik kan vi erbjuda kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Gräftåvägen 484571 Oviken

Vi är experter på allt som har med golv att göra och har lång erfarenhet av allt från golv- och mattläggning till badrums-och våtrumsrenovering.Vi har en lagerbutik med försäljning av mattor, parkett, trägolv och laminat till de som föredrar att lägga eller slipa golvet själva.Kontakta oss via formuläret eller på telefon, lämna ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan!Vi utför arbeten åt privatkunder och företag. Välkommen!

Sörbyvägen 937231 Ronneby

0

Specialiserad i att lista rum, tak och dörrar samt sätta in dörrar och fönster. Kan även såga, slipa och lacka i egen verkstad.

Vallevägen 2437373 Jämjö

Jämjö Golv AB är ett golvläggnings- och plattsättningsföretag som säljer alla på marknaden tillgängliga produkter. Vill du ha kvalitet, kunskap och bra garantier så har du kommit alldeles rätt! Vi kan erbjuda totalentreprenad då det är aktuellt med värme, vatten och el samt snickerier och tillbyggnad. Välkommen att kontakta oss!

Industrivägen 1247331 Henån

Rostfria arbeten - alla i branschen förekommande arbeten!

Östra Kärrstorpsvägen 351-1227595 Sjöbo

5 (3)

Sedan starten 1991 har gjort högkvalitativa jobb åt mängder av kunder. Här har du möjlighet att få hjälp med mer än bara golv- och parkettslipning; A Golv utför även lagning och behandling av olika trägolv. De golvbehandlingar som erbjuds är exempelvis pigmentering, oljning, lack samt hårdvax. Vi har tusentals nöjda kunder, både privatpersoner och företag samt inom den offentlig sektorn. Vi har också en webbshop med särskilt utvalda produkter för städning, underhåll mm.

Skarphällsgatan 1862141 Visby

Vi utför tillverkning och montering av stålkonstruktioner och byggnadssmide, industriunderhåll samt skärande bearbetning m.m.

Erik dahlbergs väg 3139239 Kalmar

Fullständig motorrenovering, Renovering av cylindertoppar, Vevaxelslipning, Försäljning av motordelar m.m. Utför bland annat: - Fullständig motorrenovering - Renovering av cylindertoppar - Vevaxelslipning - Cylinderborrning - Planslipning - Blästring av motordetaljer - Försäljning av motordelar

Yttre Storbäcken 991592 Robertsfors

5 (1)

Vi erbjuder golvtjänster. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Maråsliden 1033591 Gnosjö

När det gäller skapandet av aluminiumdetaljer till både möbelindustrin och övrig industri vill vi slå ett slag för vår innovationsrikedom. Denna tillsammans med nära hundra år av samlad yrkesskicklighet har gjort oss till ett tryggt val i gjuteribranschen. Som gjutet, helt enkelt!

Fryggestorp Stuntagård 1236297 Linneryd

Flis & Maskinservice AB är en avknoppning av Flisservice, beläget i Linneryd, sydost om Växjö. Vi fortsätter att sälja slipmaskiner till flisknivar och vi tillverkar också hydrauldrivna kompressorer.Vi servar även grävmaskiner och hjullastare, flismaskiner och jobbar med att bygga och konstruera olika grejer i min välutrustade verkstad. Bilder finns på andra sidor av mina tillverkade projekt. För mer information, ring 070-393 92 73.

Järnyxegatan 1321375 Malmö

Polering av Aluminium och Rostfritt med mera.

Blåbärsstigen 928432 Perstorp

Perstorps Verktygs AB startade år 1971 med tillverkning av avancerade formverktyg och industriell bearbetning. Erfarenhet kombinerad med modern teknik är våra främsta tillgångar.

Idévägen 2531262 Mellbystrand

Faba Tools AB säljer verktyg och slipskivor för träindustrin, sågverk och slipstationer. I sortimentet finns: sågklingor, fräsverktyg, diamantverktyg, borr, diamantslipskivor, CBN, boratjonslipskivor samt begagnade slipmaskiner. #nl# #nl#Faba Tools AB erbjuder också slipservice samt bedriver konsultverksamhet i mindre skala för träindustrin.

Aminogatan 1543153 Mölndal

E.M.M. Sverige AB erbjuder ett brett och starkt sortiment med närapå allt man behöver för att bearbeta ytskikt, dvs: slipning, spackling, maskering, färgblandning, lackering, polering, personligt skydd och utrustning till lokalen. Dessa produkter ökar effektiviteten i verkstaden och ökar lönsamheten