Se på karta
Grev Turegatan 1811446 Stockholm

Ett besök hos Altromondo yogastudio är en upplevelse för alla sinnen. Rogivande dofter. Vackert inredda rum. Behagligt ljus, barfota på uppvärmt golv. I vårt omfångsrika utbud av yogaklasser hittar du med hjälp av våra serviceinriktade receptionister och inspirerande lärare klasser eller kurser som passar just för dig.Vi har två härliga lokaler som du kan besöka. En i Stockholm centrum på Grev Turegatan 18 och en utanför Stockholm på ön Lidingö.

Väringgatan 2511333 Stockholm

På Studio Touch hittar du en stor variation av kurser, aktiviteter och behandlingar. Tex tango, skapande dans, dansmeditation, yoga, massage, alexanderteknik, skrivarkurser och kulturella salonger. Touch vill vara en mötesplats för människor som är intresserade av personlig utveckling och kreativa uttryck, av att beröra och låta sig beröras. Här finns också möjlighet att hyra lokal för liknande verksamheter.

Västra kanalgatan 365224 Karlstad

Yogaskolan erbjuder en bred kursverksamhet med yoga som friskvård och rehabilitering mot olika målgrupper, individuella konsultationer samt undervisning på skolor och företag.

Östra kyrkogatan 3061133 Nyköping

SannYoga är mer än yoga - här finns något för alla. Alla åldrar, alla kroppstyper, alla tidpunkter i livet och alla olika rörelseförmågor.Tveka inte att ta kontakt med oss! Vi tar emot dig med öppna armar och en ödmjuk inställning till att vi alla är olika och har olika behov.Vi på SannYoga ser fram emot att ta hand om Dig!

Götgatan 1111646 Stockholm

Vi är störst på gravidyoga och gravidpilates i Sverige. Med fler än 9000 nöjda kunder sedan start 2005 vet vi att vi gör skillnad. Hos oss hittar du inre lugn och styrka med gravidyoga och gravidpilates – två välbeprövade träningsformer som idag rekommenderas av barnmorskor och läkare.Vi jobbar med landets främsta instruktörer och gravidexperter, som alla brinner för att dela sin kunskap för att du skall må bra i vardagen. Dessutom får du experthjälp genom våra barnmorskor med tips online.

Träringen 47B41679 Göteborg

På Yoga Nu utövar vi Iyengar yoga. Du finner oss i Björkekärr på Träringen 47b, som ligger i den östra delen av Göteborg. vi har yoga kurser för både helt nybörjare och vana yogautövare. Yogaträning gör kroppen stark, smidig och uthållig. Du får god kroppshållning samtidigt som du blir mentalt "peppad" och får lättare att möta livets motgångar. Du behöver inte vara vig och vältränad för att utöva Iyengar Yoga. Kurserna är anpassade så att alla kan göra yoga. Certifierad Iyengar yogalärare

Svartingstorp 10939598 Läckeby

Namnet Pranaveda är sanskrit och betyder kunskap om livsenergi, och det är just det som du blir erbjuden här, små enkla verktyg att ta till för att få mer livsglädje och livsenergi i ditt liv för ett ökat välbefinnande och hälsa. Jag erbjuder: Samtalsterapi för personlig utveckling, österländsk behandling genom yoga, mindfulness och Ayurvedisk Klangterapi.

Frejavägen 2218132 Lidingö

Ta hand om ditt sinne, kropp och själ. En personlig yogastudio i Lidingö centrum som erbjuder Vinyasa flow, mjuk yoga flow och Yin yoga. Små klasser för 2-5 personer och mer fokus på dig.

Mellangatan 323332 Svedala

Välkommen till Yogastudio Yang och Yin i Svedala. Här erbjuds olika former av yoga i en mysig miljö. En yogastudio i centrala Svedala med gratis parkering och nära till tåg och buss.

Vegagatan 1068142 Kristinehamn

Happy Space and Loving Grace. Yoga som livsstil. Yogainspirerad webshop. Barnyoga. Ayurveda. Vackert, enkelt, kul och personligt.