Om XL-BYGG Norrby Trä

XL-BYGG är en kedja av närmare 100 fristående bygghandlare över hela landet. Tillsammans med våra kolleger i Norge och Danmark bildar vi Skandinaviens största profilerade bygghandlarkedja.

Boxadress

Box 948, 501 10 Borås

Färgbrytning

Hittar du inte exakt den färgnyans du vet att du vill ha? Då tillverkar vi färgen åt dig. Hos oss får du hjälp att hitta rätt färgtyp och ytbehandling, men vi ser också till att färgnyansen blir som du vill. Våra färgleverantörer har tusentals kulörer i sin receptbank och kan därför erbjuda ett nästan obegränsat antal olika kulörer och nyanser med hög kvalitet och lång hållbarhet. Du väljer mellan en rad olika sorters färger och glanser, allt efter smak, tycke och ändamål.

Kompetenta råd, korrekt vägledning i kombination med lokala insikter och god service är en bra start på ditt färgval.

Fönstermätning

Om du tänker byta fönster och behöver hjälp med mätningen, kan vi komma hem till dig och se till att måtten blir exakta inför din fönsterbeställning. Givetvis hjälper vi dig även i valet av olika fönstertyper.

Förutom att välja typ av fönster, bör du bestämma dig för fast eller öppningsbar karm, inåt eller utåtgående, trä- eller aluminiumbeklätt, färg, spröjs och om du vill ha 2- eller 3-glas. Utöver det finns givetvis en hel del andra ytterligare tillbehör. För att göra det enklare för dig att välja rätt har vi tagit fram en helhetslösning som underlättar både fönsterbytet och fönsteraffären. Kom till oss så hjälper vi dig här i butiken.

Du får tips och råd, så det passar dina behov och stilen på ditt hus. Vi hjälper dig även med verktyg och material för hela bytet. Dina fönster kommer emballerade direkt från fabrik hem till dig mot en avgift. Men först och främst är det som sagt bra att vi kommer hem till dig för att jobbet ska bli så bra och exakt som möjligt.

Förbeställ

Visst kan det vara spännande att gå runt och botanisera i hyllorna hos oss. Men det är inte alltid du har tid eller lust. Då kan du utnyttja vår förbeställningstjänst, så slipper du plocka ihop allt själv. Istället gör vi det åt dig. Ditt material kan du då hämta hos oss eller så levererar vi till den plats du önskar.

Smart, enkelt och effektivt.

Hembesök

Det finns nästan lika många lösningar som det finns byggsituationer. Hos oss på XL-BYGG är du och ditt projekt unikt och ibland är det svårt att förklara vad som gäller just hos dig. Är du det minsta osäker på vilken lösning du ska välja, vilken färg som passar bäst eller vilka mått som gäller tycker vi att du ska boka ett hembesök. Våra rådgivare kommer då hem till dig och hjälper dig att mäta och välja rätt produkter ur vårt breda sortiment.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 1
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 2
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 3
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 4
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 5
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 6
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 7
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 8
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 9
  • XL-BYGG Norrby Trä Sågverk, brädgård, Borås - 10

XL-BYGG Norrby Trä, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnNorrby Trä & Byggvaror Aktiebolag
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande24.03.1941
Org.nr:5560400458
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall100000 - 499999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch46731 Partihandel med virke och andra byggmaterial, 16291 Tillverkning av förädlade trädbränslen, 16102 Hyvling av trä, 47521 Specialiserad butikshandel med virke och byggvaror, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Björn Anders PetersonOrdförande
Björn Anders PetersonVerkställande direktör
Björn Anders PetersonLedamot
Sören Dan FredrikssonLedamot
Christina Birgitta PetersonSuppleant
Pontus TonningHuvudansvarig revisor

Möjliga telefonnummerformat

03323750003-323 75 00033-23 75 000332-375 00