Om Wykmans Plåt AB

Vi utför all typ av plåtslageri, ex. bandtäckning, vattenavrinning och taksäkerhet. Vi erbjuder dessutom snöskottning som en av våra tjänster.

Vill du ha plåtarbete utfört av någon som vet vad de sysslar med? Då har du kommit rätt!

Anders Wykman startade Wykmans Plåt AB år 2000 och sedan dess har byggnader i nordvästra Skåne kunnat få plåtslageriarbeten av högsta kvalité.

Vi gör alla typer av plåtarbeten från stort till smått. Då vi med fördel arbetar i material som zink, koppar och aluminium har vi fått äran att utföra plåtarbeten på flera unika arkitektritade hus och projekt. I vår verkstad har vi de maskiner och verktyg som behövs för att tillverka specialprodukter i tunnplåt.

Wykmans Plåt är idag ett medelstort familjeföretag som utgår från en modern verkstad och kontor på Metallgatan i Ängelholm. Vi har valt att växa långsamt och stadigt under åren för att ha möjlighet att värna om varje medarbetare och kund. Idag är vi ett starkt team som tillsammans besitter den kompetens som behövs för att kunna möta våra kunders behov och förväntningar.

De flesta av våra kunder befinner sig i Nordvästra Skåne, främst i Ängelholm, Helsingborg, Båstad, Torekov, Höganäs och Kullahalvön, men det är heller inte ovanligt att vi utför arbeten i Halmstad och Malmö.

Wykmans Plåt ABs utvalda länkar

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Wykmans Plåt AB Plåtslagare, Ängelholm - 1
  • Wykmans Plåt AB Plåtslagare, Ängelholm - 2
  • Wykmans Plåt AB Plåtslagare, Ängelholm - 3

Wykmans Plåt AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn-
Bolagsform-
Datum för upprättande-
Org.nr:-
Arbetsgivaravgift-
Aktiekapital-
Omsättn.intervall-
F-skatt-
Registrerad för moms-
SNI-bransch

Exekutiva befattningar/Administration