Wofflans Stenugnsbageri logo

Wofflans Stenugnsbageri

Om företaget

Vi bakar med kärlek & surdeg och i vårt sortiment finner du allt från matbröd, bullar, kakor, hamburgerbröd, knäckebröd till tårtor för alla tillfällen, dock ej bröllop. Välkommen in till oss, Mvh Cattis och Wofflan med personal

Läs mer om företaget
Telefonnummer
08-31 05...
Adress

Vega allé 152

13648 Handen

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Stängt

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Bildgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om oss

Vi bakar med kärlek & surdeg och i vårt sortiment finner du allt från matbröd, bullar, kakor, hamburgerbröd, knäckebröd till tårtor för alla tillfällen, dock ej bröllop.

Välkommen in till oss,

Mvh Cattis och Wofflan med personal

Om Cattis & Wofflan

Vi har haft en dröm sedan vi träffades 1989 att driva ett litet bageri tillsammans. Wofflan är nästan född i ett bageri eftersom hans föräldrar jobbade på Skansen båda två, pappa i bageriet och mamma gräddade våfflor. När han bara var några veckor gammal blev han «döpt» i mjöl på bakbordet till nästa generations bagare. Det var starten till kärleken till yrket.

Föräldrarna hade under hans uppväxt ett litet kvartersbageri i Stureby, där han ofta hjälpte till. Valet till gymnasiet blev lätt! Bageri & Konditori vid Enskede Gårds Gymnasium med ett fint avgångsbetyg och gesällbrev. Wofflan har varit delägare i två bagerier tidigare, Brödleverantören i Solna och Blooms på St:Paulsgatan.

Till slut blev drömmen om ett eget ställe så stark och när vi hittade Söderbergs bageri så ramlade allt på plats! Exakt vad vi letat efter.

Nu blev det Cattis tur att ge sig in i branschen. Efter att ha jobbat med försäljning i nästan hela sitt liv var det en härlig utmaning att få driva en egen butik.

Vårt kaffe

I augusti 2015 köpte vi in en kafferost. Den är specialbyggd i USA och det finns bara 5 st av denna rost i världen! Vi är väldigt stolta att nu kunna erbjuda ett 100% Ekologist kaffe, nyrostat hos oss. Njut av gott kaffe hos oss eller hemma.

Vi har nyrostade bönor och en fin kvarn om du behöver hjälp med malning.

Wofflans Stenugnsbageris utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Wofflans Stenugnsbageri

Omsättning

15 157 tkr

Vinstmarginal

3.60 %

Anställda

12

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Wofflans Stenugnsbageri finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Söderbergs Bageri AB

Org.nr:

5569603615

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

47241 Brödbutiker

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

31.01.2014

Exekutiva befattningar/Administration
Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

08310505

08-31 05 05

083-105 05