Om WMP Balkong AB

Dina konkurrenter har använt den här ytan för att berätta om sitt företag. Du vet väl att du som företagare enkelt kan uppdatera din företagsinformation här på Eniro?

WMP Balkong AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnWmp Balkong AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande04.07.2006
Org.nr:5567072631
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall20000 - 49999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43310 Puts-, fasad- och stuckatörsarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Roland Tobias VikströmLedamot
Joakim Valdemar VikströmSuppleant
Kenth Olof NordinRevisor

Omdömen om WMP Balkong AB

Anonym

mer än ett år sedan

Vi byggde balkonger på våran fastighet på Odengatan med wmp balkong. Fantastiskt jobb och trevliga killar som utförde jobbet! Rekommenderas starkt!

Thomas H

mer än ett år sedan

Precis haft slutbesiktning i vår fastighet, och jag kan bara säga fantastiskt bra jobbat! Hela arbetet har fortlöpt helt utan konstigheter och informationen från företaget har varit väldigt tillfredsställande under hela entreprenaden.
Tack WMP

UB

mer än ett år sedan

Min bedömning är WMP Balkong inte utför ett kvalitativt hantverkarmässigt utfört jobb. De slarvar, och förstör väggen. De målar och spiller färg. De håller inte utlovade deadlines. De smutsar ner utan att ta något ansvar att försöka städa upp efter sig. Det är ett företag som man inte kommer att rekommendera till vänner och bekanta som står i begrepp att antingen att skaffa balkong eller få den befintliga renoverad.

Axel

mer än ett år sedan

Bra folk, både från grovisar och snickar sida!
Trevliga, vettiga med kunskap och förståelse!
Balkongbygget gick fort och smidigt med mycket bra resultat! Absolut att rekommendera!!

Markus

mer än ett år sedan

Vår förening anlitade WMP för att bygga balkonger 2011/2012. Diskussionerna var mycket bra initialt, men efter påskrivet kontrakt uteblev kontakt helt från WMPs sida.

Efter långa diskussioner fick vi till slut ritningar för bygglov. Dock visade dessa sig vara helt undermåliga så att bygge inte kunde genomföras. Vi beslutade därför att byta leverantör. De fick göra om ansökan totalt och vi drabbades detta till trots om ersättningskrav från WMP.

Undvik detta bolag om möjligt! De är trevliga initialt, men skapar både förseningar och stora extra kostnader. Det finns många andra balkongbolag att välja - bli inte lurade ni också!

Anonym användare

mer än ett år sedan

Wmp balkong kan bli bättre på att inte skada lister samt att använda rimliga material exempelvis lister istället för obehandlade plankor samt spånskivor. Jag skulle även ha uppskattat att inte få en fyrkantig kloss fastsatt ovanför plankan. De kan bli bättre på att inte spilla färg samt smutsa ner lägenheten i tak,på väggar och golv. Det vore även bra om de inte bröt sönder lister och lade dessa i vita soffor. Jag skulle även ha uppskattat om min eldosa satts fast i väggen så att ingen behöver få elstötar och om internet inte hade slutat fungera.