Om Wilkmarks Entreprenad AB

Wilkmarks Entreprenad AB arbetar i hela Västsverige. Vi är specialiserade inom området stambyten, badrumsrenoveringar och fastighetsservice där vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare, byggföretag som önskar specialistsamarbete inom rotarbeten, allmännyttan samt privatpersoner.

Din totalentreprenör

Låt Dina egna idéer och Din egen personliga stil få utvecklas vid renoveringen av din bostad. Vi har erfarenheten och lösningarna som kan bidra till ett förverkligande av lite mer unika önskemål. Vår bredd och kunskap har tack vare den stora efterfrågan utökats alltmer under årens gång.

Företaget

Bolaget har sitt säte i Härryda kommun. För närvarande har Wilkmarks sex anställda och anlitar oftast även annan kunnig och väl känd personal för kortare eller längre tider. Därutöver har vi ett stort samarbete med många olika parter.

Företagsledningen har stor erfarenhet av entreprenadverksamhet både som anställd och som egenföretagare i tidigare bolag. Även företagets anställda har stor erfarenhet av att arbeta med entreprenader. Erfarenhet inom bolaget finns idag även inom fastighetsservice, juridik och ekonomi. Som utförandeentreprenör eller totalentreprenör samarbetar vi med ett antal under-entreprenörer. Vi satsar på att bygga upp långvariga relationer med kvalitet och förtroende i fokus.

Tjänster

Att anlita en totalentreprenör innebär stora fördelar för Dig som kund. Du behöver endast ha en kontakt vad gäller hela stambytet, renoveringen, ombyggnaden eller vad som är aktuellt. Anlitar man olika yrkesgrupper själv kan det vara svårt att synkronisera alla tider som måste passas in med rotarbeten, murning, målning, vvs eller el exempelvis. Din totalentreprenör ser även till att de olika material som de olika yrkesgrupperna vill använda för just Ditt behov är förenliga med varandra så att inte framtida bekymmer skall uppstå. Att Du som kund endast har en kontakt är för samtliga inblandade mycket tidsbesparande och därmed också mer ekonomiskt lönsamt för Dig.

Nya idéer utvecklas ständigt på marknaden, exempelvis: Annorlunda brunnskonstruktioner, Fönster för vindsutrymmen med olika funktioner, Interiörer med ledljus bakom glas och/eller spegel.

Exempel på tjänster som vi utför är:

- Rotarbeten - Stambyten

- Totalrenoveringar av fastigheter

- Altanbyggen

- Renoveringar av kök & badrum

- Takarbeten

- Golvarbeten

- Målningsarbeten

- Större såväl som mindre renoveringar

- Övrigt, det mesta inom byggsektorn

Fastighetsservice

Som fastighetsägare eller bostadsrättsförening är det oerhört viktigt att ha ett samarbete med någon man litar på har de rätta resurserna och den kunskap som krävs i olika situationer. Det är vad vi vill erbjuda. Vi har de resurser som krävs för att reparationer och underhåll görs inom en kort tidsram och på ett så ändamålsenligt och väl utfört sätt som är möjligt. Ni kan alltid nå oss snabbt och enkelt, via telefon eller email. Ofta krävs snabba utryckningar och snabba beslut för att minimera en eventuell skada eller följdskada.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Äger du företaget?

Logga in
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 1
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 2
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 3
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 4
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 5
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 6
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 7
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 8
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 9
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 10

Wilkmarks Entreprenad AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Wilkmarks Entreprenad AB

Bolagsform

Aktiebolag

Datum för upprättande

10.06.2008

Org.nr:

5567595755

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

100000

Omsättn.intervall

5000 - 9999

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Ja

SNI-bransch

43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten, 43221 Värme- och sanitetsarbeten, 43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Ledamot

Bo Henrik Gunnar Wilkmark

Suppleant

Solveig Elisabeth Elfving

Finansiell information

Omsättning

7 055 tkr

Vinstmarginal

3 %

Anställda

3