Om Wilkmarks Entreprenad AB

Wilkmarks Entreprenad AB arbetar i hela Västsverige. Vi är specialiserade inom området stambyten, badrumsrenoveringar och fastighetsservice där vi vänder oss till bostadsrättsföreningar, kommersiella fastighetsägare, byggföretag som önskar specialistsamarbete inom rotarbeten, allmännyttan samt privatpersoner.

Din totalentreprenör

Låt Dina egna idéer och Din egen personliga stil få utvecklas vid renoveringen av din bostad. Vi har erfarenheten och lösningarna som kan bidra till ett förverkligande av lite mer unika önskemål. Vår bredd och kunskap har tack vare den stora efterfrågan utökats alltmer under årens gång.

Företaget

Bolaget har sitt säte i Härryda kommun. För närvarande har Wilkmarks sex anställda och anlitar oftast även annan kunnig och väl känd personal för kortare eller längre tider. Därutöver har vi ett stort samarbete med många olika parter.

Företagsledningen har stor erfarenhet av entreprenadverksamhet både som anställd och som egenföretagare i tidigare bolag. Även företagets anställda har stor erfarenhet av att arbeta med entreprenader. Erfarenhet inom bolaget finns idag även inom fastighetsservice, juridik och ekonomi. Som utförandeentreprenör eller totalentreprenör samarbetar vi med ett antal under-entreprenörer. Vi satsar på att bygga upp långvariga relationer med kvalitet och förtroende i fokus.

Tjänster

Att anlita en totalentreprenör innebär stora fördelar för Dig som kund. Du behöver endast ha en kontakt vad gäller hela stambytet, renoveringen, ombyggnaden eller vad som är aktuellt. Anlitar man olika yrkesgrupper själv kan det vara svårt att synkronisera alla tider som måste passas in med rotarbeten, murning, målning, vvs eller el exempelvis. Din totalentreprenör ser även till att de olika material som de olika yrkesgrupperna vill använda för just Ditt behov är förenliga med varandra så att inte framtida bekymmer skall uppstå. Att Du som kund endast har en kontakt är för samtliga inblandade mycket tidsbesparande och därmed också mer ekonomiskt lönsamt för Dig.

Nya idéer utvecklas ständigt på marknaden, exempelvis: Annorlunda brunnskonstruktioner, Fönster för vindsutrymmen med olika funktioner, Interiörer med ledljus bakom glas och/eller spegel.

Exempel på tjänster som vi utför är:

- Rotarbeten - Stambyten

- Totalrenoveringar av fastigheter

- Altanbyggen

- Renoveringar av kök & badrum

- Takarbeten

- Golvarbeten

- Målningsarbeten

- Större såväl som mindre renoveringar

- Övrigt, det mesta inom byggsektorn

Fastighetsservice

Som fastighetsägare eller bostadsrättsförening är det oerhört viktigt att ha ett samarbete med någon man litar på har de rätta resurserna och den kunskap som krävs i olika situationer. Det är vad vi vill erbjuda. Vi har de resurser som krävs för att reparationer och underhåll görs inom en kort tidsram och på ett så ändamålsenligt och väl utfört sätt som är möjligt. Ni kan alltid nå oss snabbt och enkelt, via telefon eller email. Ofta krävs snabba utryckningar och snabba beslut för att minimera en eventuell skada eller följdskada.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 1
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 2
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 3
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 4
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 5
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 6
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 7
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 8
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 9
  • Wilkmarks Entreprenad AB Badrumsrenovering, Härryda - 10

Wilkmarks Entreprenad AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnWilkmarks Entreprenad AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande10.06.2008
Org.nr:5567595755
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch43330 Golv- och väggbeläggningsarbeten, 43221 Värme- och sanitetsarbeten, 43341 Måleriarbeten

Exekutiva befattningar/Administration

Bo Henrik Gunnar WilkmarkLedamot
Solveig Elisabeth ElfvingSuppleant

Omdömen om Wilkmarks Entreprenad AB

Clayton Howarth

mer än ett år sedan

Vi vände oss till Wilkmarks för vårat badrumsprojekt. Det blev ett väldigt lyckat jobb från början till slut. Resultatet blev fantastiskt.

De var lyhörda och hjälpsamma genom hela projektet, från första mötet till de sista detaljerna. Allt gjordes noga och ordentligt, plattsättningen blev jättesnygg.

Jag rekommenderar Wilkmarks till den som letar efter en firma där ni får ett problemfritt projekt utan besvikelser.

Vi fick hela tiden bra kommunikation och de var på plats när de lovat.

Johanna L-H

mer än ett år sedan

Wilkmarks har trollat med vårt gamla mini-badrum. Trevliga hantverkare som gjort ett fantastiskt jobb. Ordning och reda, och alltid välstädat efter avslutad arbetsdag. Solveig svarade på mail snabbt som blixten och Bosse,arbetsledaren, var också lätt att få tag på, och har hjälpt oss med grymma lösningar under resans gång,alltid glad och trevlig. Vi är så nöjda! Ett mycket seriöst och proffsigt företag! Kan varmt rekommenderas!

Erika Lek

mer än ett år sedan

Bo Wilkmark är mkt lätt att ha göra med, lätt att få tag på, återkopplar bra och kommer med bra inspel grundat på erfarenhet. Han jobbar med bra unerentreprener som gör ett mkt noggrant arbete, i vårt fall en totalrenovering av badrum. Rekommenderar dem!

Linda Söderberg

mer än ett år sedan

Renovering av badrum. Vi är mycket nöjda med både hantverkarna och utförandet av jobbet. Började på avtalad tid och färdiga något snabbare. Det var lätt att komma fram till byggledaren för att få svar på eventuella frågor etc. Rekommenderas.

Åsa Lindgren

mer än ett år sedan

2015 renoverade Wilkmarks mitt badrum samt byggde en garderob. Bosse och hans medarbetare gjorde ett otroligt bra jobb och jag har rekommenderat dem till flera vänner som ska renovera sina badrum.
Nu 2017 när jag skulle renovera resten av min lägenhet med nya golv och vitvaror, måla och tapetsera väggar samt åtgärda elektricitet var det självklart för mig att kontakta Wilkmarks igen. Även denna gång blev det ett fantastiskt resultat och de små hinder och frågor som uppstod längs med vägen löste Bosse direkt.
Nu har jag en underbar och totalrenoverad lägenhet tack vare Wilkmarks med Bosse och alla hans medarbetare!

Stephanie Roth

mer än ett år sedan

Fick vårt badrum totalrenoverat av Wilkmarks. Lätt att få tag på, återkopplar bra, väldigt flexibla när vi ändrade oss, allt gick att lösa, arbetet avklarat i tid, väldigt noggranna och kunniga, alla hantverkare var supertrevliga! Hade absolut anlitat Wilkmarks igen. Rekommenderas varmt! Badrummet blev skitsnyggt! Vill man se bild finns det på #instagram #steffroth

Petra Edlund

mer än ett år sedan

Wilkmarks har skött totalrenovering av vårt badrum. Snabb i kontakt, inga problem då vi ville justera vissa saker. På det stora hela väldigt nöjda. Trevliga hantverkare, arbetat på avtalad tid och mkt snabba att svara. Kan varmt rekommenderas!