Warlenius & Högberg AB logo

Warlenius & Högberg AB

Om företaget

Företaget startade 1982 och har via samarbetsnätverket Konservatorgruppen sedan många år personliga kontakter med specialister inom papper, textil och förgyllning. Alla medarbetare har en gedigen högskoleutbildning och mångårig...

Läs mer om företaget
Telefonnummer
073-718 96...
Adress

Bastugatan 31

11825 Stockholm

Senaste årsredovisning

Mer information

Öppettider

Det finns inga öppettider för företaget.

Omdömen

Företaget har inga omdömen än

Karta

test
KartaGå till kartvy

Få hjälp med din synlighet online

Vi på Eniro vill att det ska vara enkelt för svenska företag att nå ut och växa på internet - därför har vi samlat allt du behöver veta om digital marknadsföring under ett och samma tak.

Om oss

Företaget startade 1982 och har via samarbetsnätverket Konservatorgruppen sedan många år personliga kontakter med specialister inom papper, textil och förgyllning. Alla medarbetare har en gedigen högskoleutbildning och mångårig yrkeserfarenhet. Vi ser som vår uppgift att vårda och förhindra förfall av konst. Vi använder material som är reversibla och vår ambition är att utföra minsta möjliga ingrepp för att inte förändra målningens karaktär.

Ateljén

Ateljén arbetar framförallt med måleri på duk och pannå men även med arkitekturbundet måleri. Vi tar hand om skadade målningar, utför rengöring eller underhållsåtgärder och är rådgivande vid hantering, förvaring och transport av konst.

För inlämning av uppdrag har vi en ateljé på Bastugatan i Stockholm. Vi har även en ateljé i Sörmland. Förslag på åtgärder och pris för utfört arbete lämnas kostnadsfritt. På utförda arbeten lämnas 10 års garanti. Alla arbeten dokumenteras skriftligt och med foton i konserveringsrapporter. All omhändertagen konst förvaras, transporteras och försäkras enligt högsta skyddsklass.

Warlenius & Högberg ABs utvalda länkar

För dig som driver företaget

Att synas online
Vi fixar det åt dig

Att som företagare synas på internet är idag viktigare än någonsin, men digital marknadsföring kan ibland kännas krångligt och tidskrävande. Vi på Eniro kan hjälpa dig med din Google- och Facebook-annonsering samtidigt som vi ser över din sökmotoroptimering, nya hemsida och digitala närvaro.

Närvarokollen
Har du korrekt info på nätet?

Nästan 9 av 10 kunder uppger att de stött på felaktig företagsinformation online. Det skapar en dålig kundupplevelse och påverkar negativt din synlighet på Google.

Hemsidekollen
Bra hemsidor lockar fler kunder

Varannan besökare riskerar att lämna din hemsida om den tar mer än 3 sekunder för att ladda klart. Google älskar snabba och mobilanpassade hemsidor!

Företagsinformation

Warlenius & Högberg AB

Omsättning

230 tkr

Vinstmarginal

8.30 %

Anställda

1

Ytterligare finansiell information och gratis årsredovisning från Warlenius & Högberg AB finns på Proff.se

Läs mer om företaget på Proff
Juridiskt namn

Warlenius & Högberg Aktiebolag

Org.nr:

5563018190

Bolagsform

Privat aktiebolag

Arbetsgivaravgift

Ja, registrerad

SNI-bransch

90030 Enskilda artister, författare, journalister m.fl.

Registrerad för moms

Ja

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Datum för upprättande

24.08.1987

Exekutiva befattningar/Administration
Olof Högberg

Verkställande direktör

Proff logo
Möjliga telefonnummerformat

0737189696

07-371 896 96

073-718 96 96

0737-18 96 96

073-7189696