Om Wallenstam AB

Vi är ett fastighetsbolag som utvecklar och förvaltar hem och lokaler i attraktiva lägen i Göteborg, Stockholm och Uppsala. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Vi har byggt, förvaltat och utvecklat sedan starten 1944 och tar miljöfrågan och det ökade behovet av trygghet i vårt samhälle på största allvar.

Verksamhet

Wallenstam är ett företag som gör mer än förvaltar hus. I nära samarbete med staden arbetar vi för att skapa trygga platser och områden som människor vill bo i, arbeta i och besöka. Wallenstam bygger, utvecklar och förvaltar fastigheter främst i Stockholm och Göteborg.

Söka nytt boende hos Wallenstam

På Wallenstam har vi ingen kö för lediga lägenheter. Det är många som söker lägenhet och efterfrågan på bostadsmarknaden är större än tillgången. De lägenheter som vi har lediga förmedlas på olika sätt i våra tre regioner Stockholm, Göteborg och Uppsala.

Parkering och garage

Vi hyr ut garage och parkeringsplatser i anslutning till våra fastigheter. Beroende på vilket område som du är intressed av, kan vi erbjuda både kall- och varmgarage. I vissa garage finns det också möjlighet att hyra platser i burar.

Sök lediga garage här

Bo hos Wallenstam

Är du redan hyresgäst, eller vill bli? Vill du ha konkreta miljötips, göra felanmälan dygnet runt eller köpa en bostadsrätt? Här finns allt om våra hus, områden och bostadsprojekt.

Mina sidor

Logga in på Mina Sidor och hitta information om ditt boende, tex dina avtal, hyresavier och felanmälningar. Här har vi har samlat information om just din lägenhet och ditt bostadsområde. Du kan också uppdatera dina kontaktuppgifter och läsa meddelanden som vi har skickat till dig.

Wallenstam ABs utvalda länkar

Bildgalleri

  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 1
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 2
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 3
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 4
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 5
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 6
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 7
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 8
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 9
  • Wallenstam AB Bostadsföretag, Stockholm - 10

Wallenstam AB, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namn

Wallenstam AB

Bolagsform

Publikt aktiebolag

Datum för upprättande

27.05.1960

Org.nr:

5560721523

Arbetsgivaravgift

Registrerad

Aktiekapital

165000000

Omsättn.intervall

100000 - 499999 tkr

F-skatt

Ja, registrerad för F-skatt

Registrerad för moms

Nej

SNI-bransch

68201 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade bostäder, 68203 Uthyrning och förvaltning av egna eller arrenderade, andra lokaler

Exekutiva befattningar/Administration

Visar 4 av 17

reviews aboutName

J

Jan Soddu

moreThanAYearAgo

Har en mängd problem med lght, Oljud från essingeleden (löst av mig med tjockare rutglas a 16000kr) kommunen bryr sig inte, problem med fläkt på vinden ovaför min lght (löst när W renoverade taket bl.a.) cigarett rök från granne in i mitt kök (via ventil på väggen) mm..

J

Johan

moreThanAYearAgo

Hyr en trea av Wallenstam i Vällingby sedan ett halvår. Boendestandarden är dålig:

#Tvättstuga saknas i huset, delar på en gemensam ett par km bort. Kan installera egen tvättmaskin i det lilla badrummet men får då självtorka i egna lägenheten.
#Inget rum för barnvagnsrum finns i närheten av utgången. Däremot ett cykelrum långt nere i källaren, besvärligt att få ut barnvagnen därifrån.
#Lägenheten <17 grader på vintern, het på sommaren
#Två dörrar saknas till ett av sovrummen vilket gör att det är öppet mellan sovrummet och vardagsrum samt kök. Har inte fått åtgärdat trots ideliga påstötningar i ett halvår.
#Fastighetsskötaren åtgärdar inte fel utan gör sig oanträffbar eller pratar strunt. Han får jobba kvar ändå.
#Hyran rätt hög, fnv 7580 kr för 73 kvm.

Det är uppenbart att Wallenstam maximerar sin egen vinst genom att minimera sina egna kostnader på bekostnad av boendestandarden. Folk hyr ju i alla fall. Jag kommer att börja leta ett radhus istället.

J

Johan

moreThanAYearAgo

#Lägenheten är kall på vintern, het på sommaren. Fnv under 17 grader i slutet av oktober.

Möjliga telefonnummerformat

08720000008-720 00 00087-20 00 000872-000 00