Om W-data

Leverantör av IT och hemelektronik som hjälper er med "på platsen" kundanpassning av datorer, nätverk, hemelektronik och TV. Inga problem och frågor är för små! Välkommen att kontakta oss.

Verksamheten

Kunskap och kompetens är färskvaror. Vi arbetar ständigt med att vidareutveckla oss och utbilda oss på de nya produkter och tekniker som kommer fram. Hos oss hittar Du både kontinuitet och färsk kunskap. Vi kan erbjuda snabba och säkra leveranser och åtgärder av problem och idéer. Vårt företags starkaste argument är "på platsen" kundanpassning av datorer, nätverk, hemelektronik, TV, användargränssnitt i programvaror. Inga problem och frågor är för små!

Datorkunder upplever ofta problem med datorföretag som arbetar "över huvudet" på kunden. Vi är kända här för att lyssna till kunders önskemål och utför alltid system-installationer nyckelfärdiga där kunden får tid att anpassa systemen tillsammans med oss på platsen.

Vi besöker ett stort antal mässor varje år och i samarbete med våra leverantörer går vi certifieringar och utbildningar för att hålla oss ajour med vad som händer på marknaden och inom teknologin. Utvecklingen inom datorer och tillbehör förändras ju och förbättras konstant, och det vill vi ju självklart hänga med på.

Innehållet i denna modul är ändrat av användare

Bildgalleri

  • W-data Datorer - Installationer, Värnamo - 1
  • W-data Datorer - Installationer, Värnamo - 2
  • W-data Datorer - Installationer, Värnamo - 3

W-data, Företagsinformation

Officiell information

Juridiskt namnWinquist Data AB
BolagsformAktiebolag
Datum för upprättande25.06.2009
Org.nr:5567844369
ArbetsgivaravgiftRegistrerad
Aktiekapital100000
Omsättn.intervall5000 - 9999
F-skattJa, registrerad för F-skatt
Registrerad för momsJa
SNI-bransch47410 Specialiserad butikshandel med datorer, programvara, data- och tv-spel, 62020 Datakonsultverksamhet, 02409 Övrig service till skogsbruk, 74203 Press- och övrig fotografverksamhet

Exekutiva befattningar/Administration

Ulf Roger Joacim WinquistLedamot
Lars Peter Jonnie WinquistSuppleant
Dag Magnus KöllerströmHuvudansvarig revisor