Sagbäcksvägen 1743731 Lindome

5 (8)

Långedrags VVS AB hjälper dig med allt inom VVS. Vi har specialiserat oss på Värmepumpar och Värmesystem, men utför även alla former av VVS-arbeten så som renoveringar, nybyggnationer och servicearbeten. Vår gedigna erfarenhet och servicekänsla är ingredienserna i vårt arbete. Vårt motto är “Är inte ni nöjda, så är inte vi nöjda.”

Rollsbovägen 5444240 Kungälv

Företaget finns i Kungälv men välkomnar kunder från Lindome.

Vi utför alla typer av rörarbeten. Från små arbeten i villor och lägenheter till stora nybyggen på tusentals kvadratmeter. Inget jobb är för litet eller för stort för våra rörmontörer.

Aröds industriväg 2841705 Göteborg

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Lindome.

Välkommen till Göteborgs El & rörjour! Vi hjälper dig med akuta fel i din bostad dygnet runt när det gäller el, rör eller värmeproblem. Har du behov av våra tjänster när det inte är lika bråttom tex med elinstallationer eller rörjobb så tveka inte att kontakta oss. Behöver du hjälp med din värmepump? Vi reparerar och gör service på värmepumpar och vi installerar även nya om du behöver byta ut din gamla värmepump eller elpanna.

VVS Sökord

Vi utför service samt reparationer på de flesta förekommande elpannor för villor. Vi säljer luft- och vattenvärmepumpar, spabad, bubbelbadkar m.m.

Östra lindomevägen 5043734 Lindome
Södra gubberogatan 441663 Göteborg

Företaget finns i Göteborg men välkomnar kunder från Lindome.

Brekke & Strand Akustik är ett fristående och renodlat specialistföretag med akustik, buller och vibrationer som kompetensområden. Tack vare vårt ständiga fokus på yrkesmässig kompetens, oberoende, kostnadseffektivitet och god kundhantering får vi vara med och bidra till Nordens största och mest prestigefyllda akustiska uppdrag. Vi tillhandahåller kompletta, högkvalitativa akustiska råd till byggindustrin, olje- och gasindustrin, transportsektorn och industrisegmentet.

Norra Hällesåkersvägen 743734 Lindome
Sandåsvägen 1742834 Kållered

Välkommen till Weiss Rör I Kållered AB, företaget som tar hand om allt när det är dags för att installera värmepump i Kållered. Vi erbjuder värmepumpar och värmeväxlare av högsta kvalitet, för alla hushåll och fastigheter.

Högenvägen 13342830 Kållered

Söker du en certifierad VVS- montör med många års erfarenhet och bred kunskap inom området? Då har du kommit rätt! Jag är certifierad VVS montör med många års erfarenhet inom branschen. Företagets säte är i Kållered och vi arbetar i Mölndal, Kungsbacka samt Göteborg med omnejd.

Faktorvägen 1743437 Kungsbacka

1 (1)

Som rörinstallatör vet vi att det är viktigt för dig som kund att din värme och sanitet fungerar, oavsett om du bor i lägenhet, egna hem eller är fastighetsägare av flera bostäder. Centrala roller i ett hus är kök och badrum, det är också där risken för vattenskador är stor om arbetet inte utförs på rätt sätt, anlita därför alltid en auktoriserad rörfirma. Självklart är vi på Rörmokeriet certifierade av Säkert Vatten och arbetar för ett vattensäkrare Sverige.

Teknikgatan 443437 Kungsbacka

Vi utför allt inom VVS för företag, privata fastighetsägare & privatpersoner.Här får ni kunnig hjälp & proffsigt utförda arbeten!