Lärjungevägen 413669 Vendelsö

Rörbåten Björn Palmqvist VVS AB är ett auktoriserat VVS-företag. Vi är ett av de företag som auktoriserats av VVS-installatörerna. Vårt företag uppfyller deras krav på dokumenterad kunskap, erfarenhet samt ordnad ekonomi.

Albybergsringen 10613769 Österhaninge

Företaget startade med inriktning att bygga fjärrvärmecentraler och liknande arbeten med verksamhetsområde södra StorStockholm. HP Rör AB har mycket yrkesskickliga montörer, vilket gör oss konkurrenskraftiga. Vår företagspolicy är att en nöjd kund kommer alltid tillbaka. Detta gör att vi får ett långsiktigt förhållande till våra kunder. Detta har medfört ett högt kvalitetstänkande inom företaget.

VVS Sökord

Vi utför arbeten gällande värmeväxlare, värme, industriledningar, fjärrvärme, sanitet, varmvattenberedare, pumpar, pannor och värmepumpar.

Industrivägen 2317148 Solna

4.45 (29)

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Handen.

Våra professionella rörmokare i Stockholm på Alvis Rörakut Service AB hjälper dig dygnet runt, året om med VVS! Inget arbete är för stort eller för litet, vi hjälper er som företag, privatperson och bostadsrättsförening med: Avloppsrensning, Rörjour, Rörservice, Vattenläckage, Värmeproblem, Värmepumparservice, Varmvattenberedare och VVS-installation. Kontakta oss idag för en kostnadsfri offert och snabb hjälp.

Bredkilsbacken 417153 Solna

1 (1)

Företaget finns i Solna men välkomnar kunder från Handen.

VVS i Stockholm. Vi erbjuder det mesta inom rörinstallation i Stor-Stockholm. Vi utför även service av pumpgropar. Jourutryckning 24/7 vid allvarliga läckage samt stopp i avlopp.

Rosenhillsvägen 113736 Västerhaninge
Mårbackagatan 1312343 Farsta

Företaget finns i Farsta men välkomnar kunder från Handen.

Med en och samma kontaktperson kan vi hantera hela kedjan, oavsett vad du behöver hjälp med. Vi har lång erfarenhet av både stora som små projekt, allt från stora bolag till privatperson - alltid med en nöjd slutkund i fokus.

Sandemar 1713771 Dalarö

Välkommen till din lokala rörmokare på Dalarö / Dalarö Skärgård och Haninge med omnejd.Vi utför de flesta inom området förekommande VVS-arbeten och med 40 år i branschenkan vi leverera en hög och gedigen kvalitet. Då företaget har båt kan vi givetvis ge ersamma service även ute på öarna i Dalarö och Haninge Skärgård.

Beteshagen 813673 Vendelsö

4.5 (4)

Ösmo Rör AB är ett familjeföretag med start 1972. Nuvarande ägare Glenn Ottesten klev in i företaget 1991. Vi ägnar oss främst åt traditionella vvs arbeten, Men vi har också stor erfarenhet av totalentreprenader och fastighetsservice. Vi erbjuder dessutom jour utöver normal arbetstid. Detta gäller inte bara vvs jobb utan även felsökning inom alla områden.

Ringvägen 213734 Västerhaninge

El-Strandh AB är ett familjeföretag som verkat i branschen i 25 år. Vi utför alla typer av installations- och servicearbeten åt både företag och privatpersoner i Storstockholm.

Norrbyvägen 6213674 Norrby

Vi arbetar med det mesta inom branschen och erbjuder hjälp med bland annat rörservice och ombyggnationer. Samtliga montörer hos oss har legitimerat branschcertifikat. Detta påvisar att vi har de färdigheter och den kunskap som krävs samt uppfyller kraven inom branschen. Företaget innehar ansvarsförsäkring, vilket blir en trygghet för dig som kund.

Kulfångsgatan 813667 Vendelsö
Förrådsvägen 1713737 Västerhaninge