Se på karta

vuxenpsykiatri 

gav 361 företag inom detta område

Fredriksdal Höglandets Utredningshem AB

Sjöafallsvägen 957175 Fredriksdal
logo

Vi på Höglandets Utredningshem, FREDRIKSDAL tar emot familjer med barn i åldrarna 0-13 år samt blivande föräldrar för utredning och behandling. Verksamheten vilar på en humanistisk värdegrund och anknytningsteori, systemteori och ett hälsofrämjande perspektiv har en central roll i utrednings- och behandlingsarbetet.Hos oss ska alla mötas med respekt för sin person, etnicitet, religion, sexualitet, ålder och kön.

Region Östergötland

Sankt Larsgatan 49B58224 Linköping
logo

Helen Karlsson Darhed (Darhed Psykiatri AB)

Öppet

Hildedalsgatan 241705 Göteborg
logo

Specialist i psykiatri sedan 2009 och verksam på Darhed Psykiatri, en privat psykiatrisk mottagning i centrala Göteborg, med ett personligt engagemang och en hög tillgänglighet med såväl fysiska som digitala besök.

S:t Lukas Mottagning Skellefteå AB

Öppet

Stationsgatan 1293131 Skellefteå
logo

Vi arbetar med psykoterapi, samtalsstöd, handledning och utbildning där helhetssyn och sammanhang är viktiga utgångspunkter.

Region Sörmland

Repslagaregatan 1961132 Nyköping
logo

Kontaktuppgifter till vårdcentraler och mottagningar hittar du på 1177.se!

Kostas Diamantis läkarmottagning

Öppet

(5)

Barnängsgatan 5411648 Stockholm
logo

Högkostnadsskydd (frikort), Psykiatriker Leg läkare. Psykoterapi.

Läkarmottagning Rainer Strömblad HB

Öppet

Sveavägen 4511134 Stockholm
logo

Jag har lång klinisk erfarenhet, efter många års arbete inom offentlig psykiatrisk vård. Senaste trettio åren arbetar jag heltid som privatpraktiserande psykiater. Jag försöker få sökande att förstå sig själv bättre, och därigenom göra bättre val i livet. Min inrikting är i första hand psykodynamisk/ psykoanalytisk psykoterapi. Jag hjälper också till med stödsamtal, medicinering och annat arbete.

Carl Bergfors Hypnospsykoterapeut

Öppet

Kungsgatan 1675332 Uppsala
logo

Crescerekliniken - Ulf Ståhlberg

Tegnérgatan 7221614 Limhamn
logo

CrescereKliniken är en privat klinik som erbjuder hjälp vid de flesta tillstånd av psykisk ohälsa eller känslomässiga svårigheter. Tillsammans har vi mer än 50 års erfarenhet av psykoterapeutiskt och psykiatriskt arbete.

Läkarmottagning Maria Michis AB

Öppet

Magle stora kyrkogata 722350 Lund
logo

Specialist inom psykiatri.Legitimerad psykoterapeut.

Läkarmottagning Maria Michis AB

Öppet

Björkhemsvägen 15C29154 Kristianstad
logo

Specialist inom psykiatri.Legitimerad psykoterapeut.

Rättspsykiatriska Regionkliniken

Öppet

Johan allgulins väg 135257 Växjö
logo

Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö vårdar och behandlar patienter som dömts i enlighet med lagen om rättspsykiatrisk vård LRV med eller utan särskild utskrivningsprövning, lagen om psykiatrisk tvångsvård LPT eller person som är anhållen, förvarstagen, häktad eller intagen i eller ska förpassas till kriminalvårdsanstalt och som är i behov av psykiatrisk vård.

Psykiatriska Mottagningen, Jan W Martel

Roslagsgatan 4811354 Stockholm
logo

Specialiserad på allmänpsykiatriska problem, depressioner, ångest och utbrändhet.Neuropsykiatriska utredningar och behandlingar, ADHD och dylikt.Körkortsmottagning, för Dig som behöver intyg inklusive provtagning.Korta väntetider. Tar gärna emot både barn och vuxna.Välkomna.

Det här gör vi Region Östergötland

Sankt Larsgatan 49B58224 Linköping
logo

Ringmottagningen AB

Västra ringvägen 2080267 Gävle
logo

Fuchs Iréne Emma (Psykologisk Konsultbyrå)

Nordlinds väg 98A21773 Malmö
logo

Jag är leg. psykolog, leg. psykoterapeut, handledare och har en ettårig utbildning i KBT och i IPT. Jag har lång erfarenhet av den offentliga sektorn. Jag har även arbetat inom vuxenpsykiatrin sedan 1982, både med patientkontakter och handledningsuppdrag. Min mottagning är belägen i ett lugnt område i Slottsstaden som ligger i Malmö. Jag är medlem i Sveriges Psykologförbund och RPC (Riksföreningen för psykoterapi).

Rolf Axelsson

Ängvägen 1447132 Skärhamn
logo

Ta kontakt med mig för mer information!

Psykolog Maria Tsantaridou

Olof Palmes gata 20A11137 Stockholm

I mitt behandlingsarbete använder jag mig av kunskaper, metoder och verktyg som har utvecklats inom olika psykologiska skolor som t.ex den psykodynamiska (PDT), den kognitiva, beteendeterapi (KBT) och den systemiska.Valet av metoden sker på basis av den unika person jag möter, hens speciella svårigheter och utmaningar i kombination med den bästa vetenskapliga evidensen som metoden har för problematiken i fråga.

Peter Bergman, Psykiatrimottagning

(5)

Thure Röings gata 425218 Helsingborg
logo

Nina Nyblom

Hästhovsvägen 418131 Lidingö
logo

Crescerekliniken - Susanna Ståhlberg

Tegnérgatan 7221614 Limhamn
logo

Behandling av ångest, depression, tvångssyndrom, personlighetsstörning, psykos, livskriser samt övriga psykiatriska tillstånd.

Mälardalens Psykiatri och Terapi AB

Öppet

Flodins Väg 27F64550 Strängnäs
logo

Med lång erfarenhet och bred kompetens tar jag emot dig som önskar professionell hjälp med din psykiska hälsa eller vill samtala om livets utmaningar. Jag är leg. psykoterapeut, präst samt lärare och jobbar med psykoterapi, existentiella samtal samt företagsstöd i ärenden gällande psykisk hälsa.Tidigare arbetade vi i lokaler på Örebro slott, men nu har vi vår mottagning i Strängnäs.Vi tar också emot kunder som vill jobba med behandlande samtal online och på telefon. Välkommen!

Mentis Psykiatri

Öppet

Carlandersparken 2541255 Göteborg
logo

Mentis Psykiatri är en privat psykiatrisk mottagning vid Carlanderska. Vi som arbetar här är erfarna psykiatriker och psykologer. Vi bedömer, utreder och behandlar ångesttillstånd, depressioner, stressrelaterade besvär, vissa bipolära tillstånd, ätstörningar samt neuropsykiatrisk problematik såsom ADHD.Varmt välkomna att boka en tid hos oss eller att höra av er för mer information.

I Care KBT - Michael Englin

Öppet

Köpmangatan 1281139 Sandviken
logo

Ibland så stöter vi på problem i vår vardag som hindrar oss från att göra saker som vi tycker om. Det kan tex vara en fobi eller rädsla av något slag, ångest, utmattningssymptom eller kanske sömnproblematik som hindrar oss.I Care KBT erbjuder behandling för enskilda eller par (parterapi) ångest, oro, fobier, depression, sömnproblematik, olika beroende sex, spelmissbruk mfl, utmattning, eller så behöver du någon att prata med.Tveka inte att ta kontakt, jag finns här för dig!

B Hedin-Storm Läkarpraktik AB

Drottninggatan 1275310 Uppsala